Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

şu pınarın tereyağı ne kötü bişey ya ,iğrenç kokuyo

pınarın hiç bir ürününü almayız ama eşim bunu almış bu sefer kalmadı diye ,çok kötü tadı da kokusu da

Seni annen öyle yetiştirmiş beni de eşim böyle yetiştirdi..Ben de hiç konuşamıyorum ama yani bu kadarı da fazla..

ortası ben oluyorum

şu pınarın tereyağı ne kötü bişey ya ,iğrenç kokuyo

pınarın hiç bir ürününü almayız ama eşim bunu almış bu sefer kalmadı diye ,çok kötü tadı da kokusu da

Eşim açık tereyağ alıyo daha iyi oluyo..

Odama yeni kitaplık almıştım, ona sığmıyor kitaplarım, hergün yeni birtane aldığımdan, şimdi birde dün duvara raf aldım merdiven gibi, koçtaştan, onu monte etti babam bugün, odamda dönmeye yer kalmadı, zaten küçük odam her yanı dolu şimdi kalkıp duvar rafımı yerleştirmem lazım üşeniyorum

Ben daralırım öyle..Benim eşimin odası öyle kitaptan giremiyosun içeri

eve gelmişsin iyi ben iştesin sanıyorum hala

Sakıpağayı bilmiyorum:44:

tavsiye ederim ben artık başka hiçbir marka almıyorum

4 gibi falandı sanırım geldim, daha 2 ay böyle, mesai parası da vermeyecekler, şu yılbaşında 35 trilyon çıksa bari

Kızlaaarrr saçım nasıl biliyomusunuz çocuklar duymasındaki meltemin saçından:78: o kadar kısa:78: aynı model

Bizimki giresundan geliyor, annemin arkadaşının annesi yapıp gönderiyor bize, o biterse geçen dolapta vakfıkebir mi ne öyle markalı birşey görmüştüm, zira yemek yapmadığımdan ne kullanıyor annem bilemiyorum :44:

Kızlaaarrr saçım nasıl biliyomusunuz çocuklar duymasındaki meltemin saçından:78: o kadar kısa:78: aynı model

güle güle kullan gayet güzeldir eminim

ben bilmem annem bilir diyosun yani sende

ben aslında tereyağdan nefret ederdim ama tereyağı hastası bir eşim olduğu için mecburen kullanıyorum yemeklerde ,zeytinyağ yemez hiç

Tereyağını biz kahvaltıda kullanıyoruz sadece..Tereyağ kaymak bal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…