- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Bazen annemde bana o arkadaşınla görüşmeyeceksin der
''Ona ben karar veririm, sen görüşmek istemiyorsan onunla görüşmeyebilirsin, zaten aranızda kuşak farkı var anneciğim, sen yaşıtlarınla gez'' derim
Aslında ikisi de kötü, ben çok dikbaşlıyım, sende çok uslu ömür...Bunun ortası yokmu ya
Bazen annemde bana o arkadaşınla görüşmeyeceksin der
''Ona ben karar veririm, sen görüşmek istemiyorsan onunla görüşmeyebilirsin, zaten aranızda kuşak farkı var anneciğim, sen yaşıtlarınla gez'' derim
Aslında ikisi de kötü, ben çok dikbaşlıyım, sende çok uslu ömür...Bunun ortası yokmu ya
şu pınarın tereyağı ne kötü bişey ya ,iğrenç kokuyo
pınarın hiç bir ürününü almayız ama eşim bunu almış bu sefer kalmadı diye ,çok kötü tadı da kokusu da
şu pınarın tereyağı ne kötü bişey ya ,iğrenç kokuyo
pınarın hiç bir ürününü almayız ama eşim bunu almış bu sefer kalmadı diye ,çok kötü tadı da kokusu da
Normalde ne kullanıyordunuz elifim?
ortası ben oluyorum
Eşim açık tereyağ alıyo daha iyi oluyo..
sütaş ya da sakıpağa
sakıpağanın yoğurdu ,ayranı çok güzel
Odama yeni kitaplık almıştım, ona sığmıyor kitaplarım, hergün yeni birtane aldığımdan, şimdi birde dün duvara raf aldım merdiven gibi, koçtaştan, onu monte etti babam bugün, odamda dönmeye yer kalmadı, zaten küçük odam her yanı doluşimdi kalkıp duvar rafımı yerleştirmem lazım üşeniyorum
Odama yeni kitaplık almıştım, ona sığmıyor kitaplarım, hergün yeni birtane aldığımdan, şimdi birde dün duvara raf aldım merdiven gibi, koçtaştan, onu monte etti babam bugün, odamda dönmeye yer kalmadı, zaten küçük odam her yanı doluşimdi kalkıp duvar rafımı yerleştirmem lazım üşeniyorum
Sakıpağayı bilmiyorum:44:
eve gelmişsin iyi ben iştesin sanıyorum hala
tavsiye ederim ben artık başka hiçbir marka almıyorum
Ben bilmem benim beyim bilir
Bazen ülkerin alıyo bazen açık alıyobenim beyim de sakıpağa diyo
siz hangi markayı alıyosunuz?
4 gibi falandı sanırım geldim, daha 2 ay böyle, mesai parası da vermeyecekler, şu yılbaşında 35 trilyon çıksa bari
Kızlaaarrr saçım nasıl biliyomusunuz çocuklar duymasındaki meltemin saçından:78: o kadar kısa:78: aynı model
Bizimki giresundan geliyor, annemin arkadaşının annesi yapıp gönderiyor bize, o biterse geçen dolapta vakfıkebir mi ne öyle markalı birşey görmüştüm, zira yemek yapmadığımdan ne kullanıyor annem bilemiyorum :44:
güle güle kullan gayet güzeldir eminim
Sağol canım
ben bilmem annem bilir diyosun yani sende
ben aslında tereyağdan nefret ederdim ama tereyağı hastası bir eşim olduğu için mecburen kullanıyorum yemeklerde ,zeytinyağ yemez hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?