Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

maşallah büyümüş

o adamdan da evlilikten de hayır gelmez artık

Büyüdü kocaman oldu koşuyo evin içinde artık çok güzel bi kızÖyle cana yakınki kime çekmiş bilmem

Adamın bu ikinci çapkınlığı..Üçüncüsünün olmayacağı ne malum..Herkesin peşinden giden bi tip..Ben aslında onu böyle bilmezdim..Eşimin çok eski arkadaşıdır..Bizden 2 sene sonra evlendi..Eşimi tanıdığım ilk günden beri onu da tanıyorum..Bekarken böyle değildi evlendi çapkınlığa soyundu.

bizim simerenya mı yaaa geçmiş olsun ya

işte bu saatte iki erkeğim uyuyor

Çok ağrım var ömürcüğüm , kafam patlıyor, yatakla oynuyorum in-kalk salıncak yaptım

Çok ağrım var ömürcüğüm , kafam patlıyor, yatakla oynuyorum in-kalk salıncak yaptım

Sen evdemisin hastanede mi? Buna da şükür canım geçer daha kötü bi şey olmamış ya..

Beni de bi kere tır sıkıştırmıştı..Onlar çok kötüler hemde kornaya basa basa sıkıştırdı ben de kaza yapmıştım dönüp arkasına bakmadan gaza basıp gitmişti..

Hastahanede, babam birkaç gün daha kalmamı istiyor, çok korktular, allaha şükür çok birşeyim yok kafam sarılı mumya gibiyim, kafamı çarpınca çok şişmiş, bacaklarımda kollarımda ezilmeler var, lif zedelenmesi varmış, yeni yıla böyle girmek varmış kaderde ölüyordum ömür, vurdu ve uçurdu beni Doktorumda enginaltandüzyatanın doktor versiyonu kırkbir kere maşallah

Hadi simoş göreyim seni doktor versiyonuda olur farketmez

Biz de sana koca bulmaktan kurtuluruz kocamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…