Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benim olmalııııııııı benim olmalıııııııııııı, çok efendi bir duruşu var ama bayağı büyükmüş ya 75 li mi ne :26:

Evet öyle ne çok şey biliyosun kız hakkında Çok yaş farkı yok ki

O geçen gün kanaltürke çıktı yanında da ceyda diye bi kız vardı..Seyrettim..Birlikte program yapacaklarmış heralde kızla çok aşırı samimi görünüyodu..

günaydın kızçeler

simoş Allah iyiliğini versin kafan sarılı ,hala engin altan diyosun

dedikodular da başlamış hemen

günaydın kızçeler

simoş Allah iyiliğini versin kafan sarılı ,hala engin altan diyosun

dedikodular da başlamış hemen

Günaydın dünürüm

Sabah sabah dedikodu bu seferde ersinin kulakları çınladı

Kasıklarım ağrıyo yumurtluyorumBoşa gidecek bi kaç yumurtam olacak

uykum var ya offff cts olsun artık ve inşallah çalışmıyo olalım

kocanın adını söylemiyon ki yaptığımız dedikodular havada kalmasın kendine ulaşsın kulakları çınım çınım çınlasın ( çınım çınım ne demekse )

Sabah sabah kızdırdı beni zaten şeytan diyo söyle adını rezil olsunOna da haber vereyim okusun

ah canım ya ben de korkuyorum tırcılardan hiç sinyal vermeden orta şerideg eçiyorlar
hatta bi keresinde sol şeride geçti sinyal vermeden çok fenalarrrr
demek enginin dr versiyonunu buldun hıııı kaçırma derim hoş oğlan valllaaa
ersini yıılar önce sevgilisii bıçaklamıştı aldatmış diye dimi

Aslında tırların hep sağ şeridi kullanması lazım ama nerdeee onlarda o kurallara uyacak zihniyet..

Evet ersin bıçaklanmıştı..Manken sevgilisi tarafından..:96:

ben adet oldum bitiyor heheheeh kapılarımızı açarız artık yavv hep kapalıyız olmuyoooo
söyle adını ömür bizee
Söyliycem söyliycem biraz daha bassın damarıma ona da kadınlar kulübüne gir oku adını diycem
strese sokma taşşırsın kız ne olcak tıp ilerledi emme kocan seni geriyo germese bi sürü bebişin olur diimi

Laf sokmadan içi rahat etmiyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…