- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Enişteme sorsana ömürüm, ersin düzen şansalın kızından ayrılmışmı
Sorarımama bi ara onların ilişkisi sarsıntıdaydı biliyorum ben şu anda durum ne bilmiyorum.
Benim olmalııııııııı benim olmalıııııııııııı, çok efendi bir duruşu var ama bayağı büyükmüş ya 75 li mi ne :26:
günaydın kızçeler
simoş Allah iyiliğini versin kafan sarılı ,hala engin altan diyosun
dedikodular da başlamış hemen
Kasıklarım ağrıyo yumurtluyorumBoşa gidecek bi kaç yumurtam olacak
günaydınnnnn simoş iyisin dimi geçmiş olsun canım
uykum var ya offff cts olsun artık ve inşallah çalışmıyo olalım
kocanın adını söylemiyon ki yaptığımız dedikodular havada kalmasın kendine ulaşsınkulakları çınım çınım çınlasın ( çınım çınım ne demekse )
Sabah sabah kızdırdı beni zaten şeytan diyo söyle adını rezil olsunOna da haber vereyim okusun
Adet mi olcan dünürüm yok mu bu ay da kaza
Hastahanede, babam birkaç gün daha kalmamı istiyor, çok korktular, allaha şükür çok birşeyim yok kafam sarılı mumya gibiyim, kafamı çarpınca çok şişmiş, bacaklarımda kollarımda ezilmeler var, lif zedelenmesi varmış, yeni yıla böyle girmek varmış kaderdeölüyordum ömür, vurdu ve uçurdu beni Doktorumda enginaltandüzyatanın doktor versiyonu kırkbir kere maşallah
bu ay kocanın yüzünü gören cennetlik
benimde kasıklarım ve belim ağrıyo adet olcakmışım gibi :44:
günaydın emelişkom
Aman ben görüyorum da noluyo kocama diyorum ki ben çocuk istiyorum sanki doğurabiliyosun diyo bana
ah canım ya ben de korkuyorum tırcılardan hiç sinyal vermeden orta şerideg eçiyorlar
hatta bi keresinde sol şeride geçti sinyal vermeden çok fenalarrrr
demek enginin dr versiyonunu buldun hıııı kaçırma derim hoş oğlan valllaaa
ersini yıılar önce sevgilisii bıçaklamıştı aldatmış diye dimi
Söyliycem söyliycem biraz daha bassın damarıma ona da kadınlar kulübüne gir oku adını diycemben adet oldum bitiyor heheheeh kapılarımızı açarız artık yavv hep kapalıyız olmuyoooo
söyle adını ömür bizee
strese sokma taşşırsın kız ne olcak tıp ilerledi emme kocan seni geriyo germese bi sürü bebişin olur diimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?