Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydın kızlarrrr hayırlı sabahlarrrr osssun hepinize ne var ne yokkk simoşşş çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın daha iyisindir inşallah valla verilmiş sadakan varmış canım rabbim beterinden korusun seni ..

Ömürrr sen hala söylemiycen demi adını hadi yaa uğraştırma artık bizi bak yoruluyoz habire tahmin yapacaz diye bari kanalı söyle biz çıkarrız

hıııııımmm neyse bilmeyelimo zaman bilirsek programı ararmışız tehdit edermişiz ömüre iyi davran deyip kk deyip kapatırmışız

Günaydın ablacım..Kanalı söylersem çıkar ortaya
hıııııımmm neyse bilmeyelimo zaman bilirsek programı ararmışız tehdit edermişiz ömüre iyi davran deyip kk deyip kapatırmışız

Aha işte hiç söylemem kız öldürür beni arkadaşınızdan olursunuz valla

Hayallerimi yıkma ömüüüüüüüüür

Aslında tırların hep sağ şeridi kullanması lazım ama nerdeee onlarda o kurallara uyacak zihniyet..

Evet ersin bıçaklanmıştı..Manken sevgilisi tarafından..:96:

Ciddimisiniz ya ben bunu bilmiyordum? Aldatmış demek sürüm sürüm sürünesice, istemem vazgeçtim ersinden

günaydın ablaaaaaaaaaa

günaydın emelcimmm

Günaydın ablacım..Kanalı söylersem çıkar ortaya

Aha işte hiç söylemem kız öldürür beni arkadaşınızdan olursunuz valla

Günaydın ömürcümmm sen söyleme nasılsa bulacaz bir gün dermişimm beşiktaşlıydı demi yanlış htırlamıyorsam oradan çıkarırız belki

Sağol ablacığım idare ederim daha iyi olacağım inşallah yılbaşı programlarınız ne kızlarcığım

akşam seyrettinizmi aprak dökümünü çok ağladım yaaaa hele sedefin annesiyle konuşması varya yıktı geçti beni eşimde bir tuhaf oldu beni öyle görünce

Hayallerimi yıkma ömüüüüüüüüür
Ben öyle hissettim çıkar kokusu yakında
yok yok sen lazımsın enişteyi bilmesek de olur

Ciddimisiniz ya ben bunu bilmiyordum? Aldatmış demek sürüm sürüm sürünesice, istemem vazgeçtim ersinden
Başka birine bakalım Kız bekarda çok az

günaydın emelcimmm

Günaydın ömürcümmm sen söyleme nasılsa bulacaz bir gün dermişimm beşiktaşlıydı demi yanlış htırlamıyorsam oradan çıkarırız belki

Eşimi fenerbahçeli zannedende var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…