Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Dünürüm bi şey diyim mi hiç sevmem bacım lafını

50 kişi mi

Beni istemeye annesi babası geldi bi tek bi de benim annem babam vardı kendimi ben bu sefer gariban hissettim

bende hiç sevmem hiç de kullanmam takıldı bugün dilime

bizim hem isteme oldu hem söz oldu

annane ,babanne ,ded ,3 teyze, 1 hala ,4 de dayı ,çoluk çombalak derken 50 kişi olduk

eşim tarafından sadece kayınpederim ve eşim vardı

Benimde hem isteme hem söz oldu..Sonra gittik kendi kendimize nişan yaptık..:78:Aslında gidip kendi kendimize de evlencektikte sonra dedik daha fazla kızdırmayalım bizimkileri

Benimde hem isteme hem söz oldu..Sonra gittik kendi kendimize nişan yaptık..:78:Aslında gidip kendi kendimize de evlencektikte sonra dedik daha fazla kızdırmayalım bizimkileri

biz nişan yapmadık hepsini biarada çıkardık işte 40 gün sonra da düğün

aile bağları bizde fazlaca kuvvetli dünürüm diyorum ya bayramdır düğündür herkes mutlaka birarada olur

dayılar dediklerim annemin teyze çocukları ,hepsi öz dayım gibidir ama

hele bir tanesini özellikle çok severim yüzüklerimizi de onun takmasını istemiştim zaten

Biz de yok aile bağları falan nerdeeeee hele babamın tarafını hiç sevmem..Çoğu düğünüme bile gelmedi..Belki de ben hep onlara karşı soğuk olduğum için gelmemişlerdir..

Ne zaman çıkacan hastaneden bellimi allahtan liflerinde yırtık yada kopma yok canım bunada şükür diyecen artık ya sen yeterki iyileş bir an önce canımcım
Heee valla rezervasyon için gitmiştim eşimi aradım annende gelsin diye adamcağız gerek varmı dedi olsun gelsin dedim bende mennun oldu ama böyle bir teklifta bulununca senin mesajını okurkende aradı zaten ne giyecen diye genelde anlaşırız canım bazen fark etmeden laf söylüyor ama hallediyom ben bunu oğlundan daha çok beni arar bende ararım ama

şimdi annemle görüştüm bende oda çok ağladım diyorrr eşimde ben ağlayınca kötü oldu yaaaa

Galatasaraylı değil ablacım..Ayyy allah korusun

Yılbaşı akşamı eşimle ilgili planlarım var bol bol içki içirticem ona sonra bülbül gibi konuşsun bakalım

Adam hemen sarhoşta olmuyo

Ne demekkkkk kızzzzz ben cimbomluyummm ama
Sen içir bolcana hatta bir anlaşma imzalat eşine çaktırmadan

Size bi ipucu daha sakın alıntı yapmayın silecem..

düşünmel lazım kim acaba :44:

Biz de yok aile bağları falan nerdeeeee hele babamın tarafını hiç sevmem..Çoğu düğünüme bile gelmedi..Belki de ben hep onlara karşı soğuk olduğum için gelmemişlerdir..

o akşam görmen lazımdı biri pasta yapmış getirmiş ,öteki poğaça ,öteki vs.

mutfak doluydu zaten herkes bir işin ucundan tutar hemen

düğünler ,bayramlar ,özel günler bizde çok neşeli geçer cümbür cemaat toplanıveririz

ayy ağlıcam şimdi 1,5 aydır gitmedim zaten özledim herkesi

Biz ömür hanım gibi parfümde kokamayızki, bizden anca taze tezek kokuları gelir nasıl mantının tadı ömür hanımım güzelmi ki:26:

Abla unutmuşum senin galatasaraylı olduğunu :78:

Ne anlaşması yapıyım abla evlilik sözleşmesi mi

Abla unutmuşum senin galatasaraylı olduğunu :78:

Ne anlaşması yapıyım abla evlilik sözleşmesi mi

Babadan cimbomluyuz bizzzz
Şöleeee seni rahat bıraksın diye kıskanmasın karışmasın etmesin diye içecek iyicene çağırcan noteri parnak bastırcan kocana sonunda kabul edecek nasılsa gıkı bile çıkmaz herhalde

O kadar sarhoş olmaz ki:26:

Onu sarhoş edene kadar ben olurum ama ikimiz birden içemeyiz eve nasıl gelcez sonra arabayı kim kullancak..Ben içmiyim ona içireyim benden ne istiyo onu öğreneyim yeter

O kadar sarhoş olmaz ki:26:

Onu sarhoş edene kadar ben olurum ama ikimiz birden içemeyiz eve nasıl gelcez sonra arabayı kim kullancak..Ben içmiyim ona içireyim benden ne istiyo onu öğreneyim yeter

Taksiyle dönersiniz ya sen yinede içirmeye çalış hatta arıştır içecekleri sarhoş olsun hemen

Taksiyle dönersiniz ya sen yinede içirmeye çalış hatta arıştır içecekleri sarhoş olsun hemen

Yok gerek yok ben kullanırım arabayı o içsin yeterki ben içmesem de olur O da sevmez içki içmeyi aslında bakalım içecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…