Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

İnşallah daha beter olmasın da

ömür havyar yiyip şampanya içiyordur dimiiiiiii ayağında tüüylü yüksek topuk terlikler vardırrrrr altın kaplama bardaktan su içiyordur

Bir gecelik giyiyormuş ömür üzerinde 15876136543265 karatlık elmaslar yakutlar sallanıyormuş, avize gibi ahuahuauhauhauh

ömür havyar yiyip şampanya içiyordur dimiiiiiii ayağında tüüylü yüksek topuk terlikler vardırrrrr altın kaplama bardaktan su içiyordur

birden gözümde canlandırdım elinde kadehi ,tüylü topuklu terlikleri

kapısına gelen fakirleri 'atın şunları dışarı' diyerek attırıyor uşaklarına

Bir gecelik giyiyormuş ömür üzerinde 15876136543265 karatlık elmaslar yakutlar sallanıyormuş, avize gibi ahuahuauhauhauh
Yuh o kadar zengin değiliz

birden gözümde canlandırdım elinde kadehi ,tüylü topuklu terlikleri

kapısına gelen fakirleri 'atın şunları dışarı' diyerek attırıyor uşaklarına

Aşkolsun dünürüm beni böyle mi canladırdın canlandıra canlandıra kafanda

Ne kadar merhametliyimdir ben biliyo musun

Ahaha ne güldüm ya allahım 2011 de de hepimizi böyle güldürsün inşallah topiccek

Ayağımda pisili terliklerim varÜstümde eşofman

hayır dünürüm saklama bizden üzerinde uçuş uçuş bir sabahlık ,ayağında tüylü terliklerinle yurtdışından özel getirttiğin sabah kahveni içiyosun şuan

bir yandan da hizmetçilerine emirler yağdırıyosun

Ahaha ne güldüm ya allahım 2011 de de hepimizi böyle güldürsün inşallah topiccek

Kızlaaaarrrrrr ben bilgisayarımı açamadım sabah bozuldu galiba eşime göstercem akşam şimdi eşimin bilgisayarını kullanıyorumda nasıl silecektim ben geçmişi:26:

Kızlaaaarrrrrr ben bilgisayarımı açamadım sabah bozuldu galiba eşime göstercem akşam şimdi eşimin bilgisayarını kullanıyorumda nasıl silecektim ben geçmişi:26:

çıktıktan sonra internet explorer simgesinin üzerinde sağ tıkla özellikler de göztama geçmişini sil de

ama paroları sil falan diye bir yer var oraya da tıkla

Kahve yasak bana

kız takılıyoruz sana

kendimize de gariban diyoruz bak hiç kızıyo muyuz

Size bi ipucu daha sakın alıntı yapmayın silecem..

Son düzenleme:
çıktıktan sonra internet explorer simgesinin üzerinde sağ tıkla özellikler de göztama geçmişini sil de

ama paroları sil falan diye bir yer var oraya da tıkla

Tamam bi bakarım kapatırken...İnşallah bi iz bırakmam

ömür bacı şu yabancı kayfenden birer de bize söylesene , içek görek nasıl tadı varmış

Yeni bi türk kahvesi çıkmış onu gördünüz mü eşim almış..Nescafe gibi sıcak suyu döküyosun üstüne köpüklü bi türk kahvesi oluyoOrta var sade var şekerli var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…