Şaka yapıyorum kuzuların kuzusu 2011 öyle güzel gelecekki bizler için 2011 ' e kapak olacakumudum varrr, eniştemde 2011 e törpülenmiş olarak girecek, ve el üstünde tutacak seni, gör bak yeni yıl kehanetlerim çıkar benim
hindi de yapar mı bize acaba
ömür havyar yiyip şampanya içiyordur dimiiiiiii ayağında tüüylü yüksek topuk terlikler vardırrrrr altın kaplama bardaktan su içiyordur
ömür havyar yiyip şampanya içiyordur dimiiiiiii ayağında tüüylü yüksek topuk terlikler vardırrrrr altın kaplama bardaktan su içiyordur
Hiç yemedikki tadını ne bilelim elifim :26:
Bir gecelik giyiyormuş ömür üzerinde 15876136543265 karatlık elmaslar yakutlar sallanıyormuş, avize gibi ahuahuauhauhauh
Yuh o kadar zengin değilizBir gecelik giyiyormuş ömür üzerinde 15876136543265 karatlık elmaslar yakutlar sallanıyormuş, avize gibi ahuahuauhauhauh
birden gözümde canlandırdım elinde kadehi ,tüylü topuklu terlikleri
kapısına gelen fakirleri 'atın şunları dışarı' diyerek attırıyor uşaklarına
Ayağımda pisili terliklerim varÜstümde eşofman
Yuh o kadar zengin değiliz
Aşkolsun dünürüm beni böyle mi canladırdın canlandıra canlandıra kafanda
Ne kadar merhametliyimdir ben biliyo musun
Ahaha ne güldüm ya allahım 2011 de de hepimizi böyle güldürsün inşallah topiccek
Ahaha ne güldüm ya allahım 2011 de de hepimizi böyle güldürsün inşallah topiccek
Kızlaaaarrrrrr ben bilgisayarımı açamadım sabah bozuldu galiba eşime göstercem akşam şimdi eşimin bilgisayarını kullanıyorumda nasıl silecektim ben geçmişi:26:
hayır dünürüm saklama bizden üzerinde uçuş uçuş bir sabahlık ,ayağında tüylü terliklerinle yurtdışından özel getirttiğin sabah kahveni içiyosun şuan
bir yandan da hizmetçilerine emirler yağdırıyosun
kız takılıyoruz sana
kendimize de gariban diyoruz bak hiç kızıyo muyuz
çıktıktan sonra internet explorer simgesinin üzerinde sağ tıkla özellikler de göztama geçmişini sil de
ama paroları sil falan diye bir yer var oraya da tıkla
ömür bacı şu yabancı kayfenden birer de bize söylesene , içek görek nasıl tadı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?