Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

iyi akşamlar millet..
oğlanı uyuttum kız uyumadı herzamanki gibi.
kociş de ocakbaşına gitti arkadaşlarıyla teyzem de yukarda dağıttıklarını topluyor sanırım.
ben de size bi selam vereyim dedim....

Hoşgeldiiiiiiiiiinnnnn nasılsın canım

Hoşgeldiiiiiiiiiinnnnn nasılsın canım
çok şükür ömür nasıl olayım yorgunum ama iyiyim.
çocuklar yoruyor!
yarında gezmeye gitmek istiyordum ama misafir gelecek sanırım gelmeseler yaaa..
hiç misafir ağırlayacak modda değilim.
eşime dedim ama sosyol deli anlamıyor benii çok seviyoo sosyalleşmeyii...:97:
sizler nasılsınız??

Biraz taktik ver bana

Ya ne kadar sakin olursan ses çıkarmazsan tepene binerler bu kesin ama bazı adam öyle fena ki ne yaparsan kar etmez o ayrı ben o ne tepki gösterdiyse onu gösteriyordum çok mu bağırıyor bağırırdım kıskanıyo mu kıskanırdım El kaldırsa elde kaldırırdım yani azıcık psikopatlık var bende

Hiç misafirin bitmiyo canım.Eşin mi çağırmış misafiri..
İyiyiz canım semaya bende kocamın dedikodusunu yapıyorum

Sen fenasın be

Benimkine senin gibi biri lazımmış

kadının dişli olması şart yoksa eziliyoo ama karşına çıkan insanın da nasıl olduğu çok önemli.

hoşbulduk canımcımm...
abla deme kızz kendimi yaşlı hissediyorummm!!
ajda pekkana rakip olcem beennn...

Tamam adınla hitap edeyim o zaman ismin ne ?

Ben çok sakindim eskiden her dediğine tamam derdim kız arkadaşlarımla bile görüştürmezdi beniBaktım olmaycak böyle başladım bende bir coştum şimdi o benden korkuyor

Aferin kız

ahaa da oğluş uyandı.
fethiyeye gidecektik bugün vazgeçtik ordaki arkadaşlara aradıı aa bizde size gelecektik demişler yarın için!!
misafiri ben de seviyorum da bebek olunca zor oluyoo hem hizmet et hem çocuk bak olmuyoo!
anladım ömür kocaları çekiştirelim iyi oluyo arada...

Ben en çok kayınvalidemi çekiştiriyorum kocanın pke bir şeyi olmadığından kadından helallik istemem lazım

Benimkini çekiştire çekiştire kulakları uzadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…