Aman yok almıyımKormaz ki
Kur yapsan ona da mı gelmez şanti falan kar etmiyor mu hiç
Yoooo ona gelir işteO zaman sinirleri yatışıyo
Tamam adınla hitap edeyim o zaman ismin ne ?
ismim yeşim derin ikisini de kullanabilirsin canım..
Ben çok sakindim eskiden her dediğine tamam derdim kız arkadaşlarımla bile görüştürmezdi beni Baktım olmaycak böyle başladım bende bir coştum şimdi o benden korkuyor
evet mesela bizim bi arkadaş var karısı tam işkence adam her dediğini yapıyor ama yokk kadın cehennem azabı sorunlu yaniii....Bence de karşındaki insan önemli dişli olabilmek için..
Yatışmayan var mı ki onla Bazen ben çok sinirli olunca benimki bana kur yapıyor
Ne kadar tersiz sema
evet mesela bizim bi arkadaş var karısı tam işkence adam her dediğini yapıyor ama yokk kadın cehennem azabı sorunlu yaniii....
benim adamın eline düşseydi boşardı iki günde ya da mum olurdu valla.
biz iki keçi gibiyiz eşimle ama ben daha ılımlıyım bana göre ona sorsan o da kendini över.
Evet sen bana sabrı öğret ben sana psikopatlığı
Senin kocanla derdin benimde kayınvalideyle napıcam bilmiyorum
Kendilerini övmekte üstlerine yok yani..Benimkide benden hep şikayetçi..NapıyosamAh ah cazgır kadının eline düşmemişki
Senin gibisini bulmuş başına tac etsin
Kayınvalden napıyo canım sana çok mu karışıyo
benim kocam da bana nemrut diyo!!
hiiiçç politik olamam kızdıysam kızarım surat yaparım soğuk dururum gıcık olur bana ama o da gıcıkk bazenn yaaa...
sinirlerim zıplıoo resmen.
gece oğlanı emziriyodum kız da çişim vaarrrr diye tepiniyo yalnız da gitmiyoo adam çıkıp götürmüyoo film indiriyomuşş bana netten yaaa nee sinnirsinizz sizz diyee bağırdımm uykusuzluk bi taraftaann allaamm deli ediyoo arada!!
evet canım kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibilerr...Kendilerini övmekte üstlerine yok yani..Benimkide benden hep şikayetçi..NapıyosamAh ah cazgır kadının eline düşmemişki
Yaaa nerdeeeee ona sorarsan beni çok seviyo..Severken öldürcek
Ya alt katımda oturuyor her gün çıkıyoor günde 2 3 kere kayımda çıkar her gün
Geçen akşam müsait değiliz işte şanti muahbbeti
Vurdular kapıya bir kaç kez açamadık tabi
Bir dk geçti aşağıdan çağrı atıyor bu sefer inelim diye
Bende sinirlendim tabi markete gidecektik eşimle girdim aşağıya dedim kaç yaşında kadınsın bir kaç kez vurdunuz açmadık müsait değiliz demek ki söylemek mi gerek dedim geveliyor işte kardeşine ders çalıştır diye diyor eşimde kızdı haketti ama ya artık
abbboooovvv seninkiler de pek bi densizmiş canımm...Ya alt katımda oturuyor her gün çıkıyoor günde 2 3 kere kayımda çıkar her gün
Geçen akşam müsait değiliz işte şanti muahbbeti
Vurdular kapıya bir kaç kez açamadık tabi
Bir dk geçti aşağıdan çağrı atıyor bu sefer inelim diye
Bende sinirlendim tabi markete gidecektik eşimle girdim aşağıya dedim kaç yaşında kadınsın bir kaç kez vurdunuz açmadık müsait değiliz demek ki söylemek mi gerek dedim geveliyor işte kardeşine ders çalıştır diye diyor eşimde kızdı haketti ama ya artık
Ayı yavrusunu severken öldürürmüşBazı insna öyle gösteriyor işte sevgisini çok sevdiğinden öyle yapar ama farkında olmaz ne kadar bunalttığının:26:
Aynı apartmanda oturmanın zorluğu ne düşüncesiz insanmışcidden kaç yaşında kadınsın mı dedin Cadı gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?