Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bence de karşındaki insan önemli dişli olabilmek için..
evet mesela bizim bi arkadaş var karısı tam işkence adam her dediğini yapıyor ama yokk kadın cehennem azabı sorunlu yaniii....
benim adamın eline düşseydi boşardı iki günde ya da mum olurdu valla.
biz iki keçi gibiyiz eşimle ama ben daha ılımlıyım bana göre ona sorsan o da kendini över.

Kendilerini övmekte üstlerine yok yani..Benimkide benden hep şikayetçi..NapıyosamAh ah cazgır kadının eline düşmemişki

benim kocam da bana nemrut diyo!!
hiiiçç politik olamam kızdıysam kızarım surat yaparım soğuk dururum gıcık olur bana ama o da gıcıkk bazenn yaaa...
sinirlerim zıplıoo resmen.
gece oğlanı emziriyodum kız da çişim vaarrrr diye tepiniyo yalnız da gitmiyoo adam çıkıp götürmüyoo film indiriyomuşş bana netten yaaa nee sinnirsinizz sizz diyee bağırdımm uykusuzluk bi taraftaann allaamm deli ediyoo arada!!

Kayınvalden napıyo canım sana çok mu karışıyo

Ya alt katımda oturuyor her gün çıkıyoor günde 2 3 kere kayımda çıkar her gün
Geçen akşam müsait değiliz işte şanti muahbbeti
Vurdular kapıya bir kaç kez açamadık tabi
Bir dk geçti aşağıdan çağrı atıyor bu sefer inelim diye
Bende sinirlendim tabi markete gidecektik eşimle girdim aşağıya dedim kaç yaşında kadınsın bir kaç kez vurdunuz açmadık müsait değiliz demek ki söylemek mi gerek dedim geveliyor işte kardeşine ders çalıştır diye diyor eşimde kızdı haketti ama ya artık

Seninki de hiç yardımcı olmuyo..Benim çocuğum olsa benimki de öyle yapar ilgilenmez

Aynı apartmanda oturmanın zorluğu ne düşüncesiz insanmış cidden kaç yaşında kadınsın mı dedinCadı gelin

abbboooovvv seninkiler de pek bi densizmiş canımm...
ayy ben kızı uyutmaya çalışayım gelebilirsem gelirim yine şimdilik öptümm...

Ayı yavrusunu severken öldürürmüşBazı insna öyle gösteriyor işte sevgisini çok sevdiğinden öyle yapar ama farkında olmaz ne kadar bunalttığının:26:

Yok hiç farkına varmıyo malesef..Ya da ben mi belli edemiyorum anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…