Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Geldiiiiiiiiimmmmm

Yine haber vermeden çıktın dimi dünürüm

ya sorma dünürüm annermler yer yatağını göndermişler burda oturan bir tanıdık var onunla

benimmiş ama istememiştim çeyizde ,şimdi kalabalık geliyolar diye önden yatak gönderdiler

çocuk aradı hemen indim aşağı ,hazır giyinmişken de markete gidip geldim

baktım sen gitmişsin yemek yapayım dedim

ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm

Dünürüm önden yatak mı göndermişler

Bi kadın 52 yaşında anne olmuş Ben nerelerden atsam kendimi..Neyse daha vaktimiz var dünürüm

badiler pantalonlar pijamalar kazaklar ve önden düğmeli hırkalarrrr aldık

güle güle giysin kuzucuk ,bayılıyorum çocukların kıyafetlerine ya ne tatlı şeyler var

Dünürüm önden yatak mı göndermişler

Bi kadın 52 yaşında anne olmuş Ben nerelerden atsam kendimi..Neyse daha vaktimiz var dünürüm

kendilerini garantiye alıyolar önce

bi 26 sene daha bekleyebilirim yani

Eşim bana ben hayatımda senin kadar unutkanını görmedim dedi

Dünürüm elife güven olmaz gider kendi yatar biz kalırız diye mi düşündüler acaba

Dünürüm elife güven olmaz gider kendi yatar biz kalırız diye mi düşündüler acaba

güzelim yatçak yerim yok o kadar napayım ,yaz olsa sorun değil ser yere yorganı yat üzerinde ama bu havada nerden bulayım ben o kadar yatağı

Sen benden betersin dünürüm

Göz doktorunu söylemedim ya

onu biliyorum da şimdi de başka bişey mi unuttun dedim

güzelim yatçak yerim yok o kadar napayım ,yaz olsa sorun değil ser yere yorganı yat üzerinde ama bu havada nerden bulayım ben o kadar yatağı

onu biliyorum da şimdi de başka bişey mi unuttun dedim

Şaka yaptıııımmmm..Benimde çift kişilik bi yatağım var misafir için kalabalık gelen olsa yer yok

Yok başka bi şey unutmadım

Bizim evlilik yıldönümümüze de 5,5 ay kalmış

bizimkine 4 aydan az

patlıcan yemeği yaptım aklıma getirdin iyi oldu

çamaşırları toplamam lazım ya off :78:

Dünürüm sen çamaşırları topla ben birazdan geliyorum..Kocam yanına çağırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…