- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Yok yok geldim
bende katladım çamaşırları
bu ne ya erkekler hafta tatillerini yatarak geçirir ,kadınlar iş yaparak
haftasonu daha çok yoruluyorum valla
hayırlı akşamlar kızlar
Yaaaa dimi erkekler dinleniyo..Aslında çalışan hanımların eşleri yardımcı olmalı
ya aslında eşime de kıyamıyorum çok daha fazla çalışıyo benden, çok yoruluyo
daha rahat bir işi olsa evde daha fazla fedakarlık beklerim ama şuan bişey de diyemiyorum
bugün izin günü ama işe gitti, sabah kaldırıp da temizlik yaptırılmaz ki şimdi bu adama
hoşbuldum kızlarrr... yoğun bakımdan cuma çıktı servise aldılar tek kişilik odaya çıkardık ben yanında refakatciyim eşimle kalıorum birazda burda gözlemleyeceklermiş
Gözünaydın canım..İnşallah en kısa zamanda ordan da çıkar
hoşbuldum kızlarrr... yoğun bakımdan cuma çıktı servise aldılar tek kişilik odaya çıkardık ben yanında refakatciyim eşimle kalıorum birazda burda gözlemleyeceklermiş
tekrar çok geçmiş olsun canım neyden kaynaklanmış rahatsızlığı neymiş
Ayyy:18: Ne kadar dikkat edersen et işte:18:çok teşekkur ederim elif....çok saçma hepimiz hayretlerdeyiz bu kadar kendine dikkat eden biri nasıl olurda bu hast. yakalanır....ağır zature geçirmiş sebep araştırıldı bağışıklık sistemin çökmüş demişler eşime ne yaptın bu kadar stres mi yaşadın kafaya bişey mi taktın ne oldu soruları sormuşlar en sonunda da ağızda dişlerde herkes de bulunan bu mikrobun griple yakalayarak zatureye çevirmesi imiş...
Nasılsınız.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?