- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
çok teşekkur ederim elif....çok saçma hepimiz hayretlerdeyiz bu kadar kendine dikkat eden biri nasıl olurda bu hast. yakalanır....ağır zature geçirmiş sebep araştırıldı bağışıklık sistemin çökmüş demişler eşime ne yaptın bu kadar stres mi yaşadın kafaya bişey mi taktın ne oldu soruları sormuşlar en sonunda da ağızda dişlerde herkes de bulunan bu mikrobun griple yakalayarak zatureye çevirmesi imiş...
İyiyim bende yeni geldik eve bakınayım dedim
Gezmeye mi gittiniz
Allah Allah nerden neye çevirmiş ya ,insanın aklına gelmez
neyse çok şükür atlattı
Evet gezmeye gittik canım istemeye istemeye çıktım yemeğide dışarda yedik pek iyi oldu yemek yapmamıştım
ömrümden ömür gitti bende sararıp soldum herkes bu sefer bana söylenmeye başladı kendine dikkat e diebu arada kocalarınızın kıymetini iyi bilin hayat ne acımasız ne süprizlerle doluymuş bir kez daha anladım yakından hemde...
Afiyet olsun
ömrümden ömür gitti bende sararıp soldum herkes bu sefer bana söylenmeye başladı kendine dikkat e diebu arada kocalarınızın kıymetini iyi bilin hayat ne acımasız ne süprizlerle doluymuş bir kez daha anladım yakından hemde...
Geçmiş olsun ben bazen değerini bilmiyorum eşimin çok bağrınıyorumFrenliyeyim kendimi:18:
Geçmiş olsun ben bazen değerini bilmiyorum eşimin çok bağrınıyorumFrenliyeyim kendimi:18:
Sağol abla
Ben kıymetini biliyorum da:97:
ya ben niye bağıramıyorum eşime
teşekkur ederim saol....öyle hala düştüm ki yatak odama girmedim eşimin saatini vs. görünce daha da kötü oldum...beni elleriyle yazdırdığı takı kursunda yaptığım takıları görünce tiksindim onlardan nefret ettim...
Sen biliyorsunda eşin sinirli
Ya bende bağırmasam keşke ne yapıcam bu sinirimi bilmem:18:
Ama eşim haricinde de kimseye bağırmam ben pek sesimi yükseltmem..
Ne yapıyo da bağırıyosun ki eşine
Annesi yüzünden bağrınıyorum genelde
Ya önceden bende öyleydim arkadaşlarıma dahil hiç kimseye bağıramazdım bırak bağırmayı hayır bile diyemezdim kimseye kırılmasınlar diye şimdi çok sinirliyim
Alıntılar niye böyle çıkıyo
Kayınvalde yaptı demek ki seni böyle
Tv de hiç bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?