Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Allah Allah nerden neye çevirmiş ya ,insanın aklına gelmez

neyse çok şükür atlattı

Allah Allah nerden neye çevirmiş ya ,insanın aklına gelmez

neyse çok şükür atlattı

ömrümden ömür gitti bende sararıp soldum herkes bu sefer bana söylenmeye başladı kendine dikkat e die bu arada kocalarınızın kıymetini iyi bilin hayat ne acımasız ne süprizlerle doluymuş bir kez daha anladım yakından hemde...

Geçmiş olsun ben bazen değerini bilmiyorum eşimin çok bağrınıyorumFrenliyeyim kendimi:18:

Sağol abla

Ben kıymetini biliyorum da:97:

Geçmiş olsun ben bazen değerini bilmiyorum eşimin çok bağrınıyorumFrenliyeyim kendimi:18:

Sağol abla

teşekkur ederim saol....öyle hala düştüm ki yatak odama girmedim eşimin saatini vs. görünce daha da kötü oldum...beni elleriyle yazdırdığı takı kursunda yaptığım takıları görünce tiksindim onlardan nefret ettim...

Sen biliyorsunda eşin sinirli

Ya bende bağırmasam keşke ne yapıcam bu sinirimi bilmem:18:

Ama eşim haricinde de kimseye bağırmam ben pek sesimi yükseltmem..

Ne yapıyo da bağırıyosun ki eşine

Ne yapıyo da bağırıyosun ki eşine[/QUOTE]

Annesi yüzünden bağrınıyorum genelde
Ya önceden bende öyleydim arkadaşlarıma dahil hiç kimseye bağıramazdım bırak bağırmayı hayır bile diyemezdim kimseye kırılmasınlar diye şimdi çok sinirliyim

Ne yapıyo da bağırıyosun ki eşine

Annesi yüzünden bağrınıyorum genelde
Ya önceden bende öyleydim arkadaşlarıma dahil hiç kimseye bağıramazdım bırak bağırmayı hayır bile diyemezdim kimseye kırılmasınlar diye şimdi çok sinirliyim
[/QUOTE]

Kayınvalde yaptı demek ki seni böyle

Kayınvalde yaptı demek ki seni böyle[/QUOTE]

Eşimin ailesi kendi ailem herkese öfkeliyim endimbelkide kedir en büyük öfkem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…