Kızlar ne yemeği yaptınız bu akşam:26:[/QUOTE
bezelyeli pilav,snitzel.karışık kızartma,salata yapcam eşim aradı bunları istedi
Yemek mi seçiyor eşin?
Pırasa falan yemez benimki de
Seçmez mi sebze yemez..
Benimki çok yemek seçmez ama soğan sarımsak biber bunları yemez hiç
Ben seçiyorum yemek karnabahar falan sever ama onuda ben sevmiyorum yapmıyorum bu yüzden
Ben sebze seviyorum eşim sevmiyo bazen ikisini birden yapıyorum..Bazen zorla yediriyorum..Bazen hiç yemek yapmıyorum dışardan yiyoruz..
Beğenir..Güzel yemek yaparım ben
İyi bari bazı insan beğenmez
Şikayet duymadım..Ama mesela yağlı yemek sevmez yağı kaçırırsam yağlı olmuş diyo yemiyo..Onun için ölçülü yapıyorum..Önceden tuz fazla kaçıncada yemezdi..Şimdi yemekleri tuzsuz yapıyorum o konuda da sorunumuz kalmadı..Bana tuz yasak..
Tansiyon var değil mi sende yüksek mi düşük mü
Şikayet duymadım..Ama mesela yağlı yemek sevmez yağı kaçırırsam yağlı olmuş diyo yemiyo..Onun için ölçülü yapıyorum..Önceden tuz fazla kaçıncada yemezdi..Şimdi yemekleri tuzsuz yapıyorum o konuda da sorunumuz kalmadı..Bana tuz yasak..
Yüksek canım..Hamur işi yasak..Tuz yasak..
geldimmmm
benim eşimde yemek konusunda titizdir seçmez ama yemeklerde her pişirdiğimde aynı tadı yakalamak ister o yuzden ölçülüdür yağ, tuz vs.
az öncede abisi vardı tam onun yanında bana söylendi
geldimmmm
benim eşimde yemek konusunda titizdir seçmez ama yemeklerde her pişirdiğimde aynı tadı yakalamak ister o yuzden ölçülüdür yağ, tuz vs.
az öncede abisi vardı tam onun yanında bana söylendi
En güzel şeyler yasak ya
Niye söylendi
Evet canım ama malesef yedim mi hemen yükseliyo..Düzenli olarak ölçüyorum.
neden mi söleyimm
evlendiğimizden beri en gıcık olduğu şey benim pet şişenin kapağını doğru kapatmamam buna meyvesuyu kapağı,kavanoz kapağıda dahilhalbuki ben iyi kapattım biliorum ama hep ona denk gelio ya alırken elinde kalıo kapak yada dökülüo sonra bana kızıyor işte öylesi oldu az önce sölendi...abiside olur böle şeyler dedi laf söleme çok üzüldü o diye bana arka çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?