Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benimki çok yemek seçmez ama soğan sarımsak biber bunları yemez hiç
Ben seçiyorum yemek karnabahar falan sever ama onuda ben sevmiyorum yapmıyorum bu yüzden

Ben sebze seviyorum eşim sevmiyo bazen ikisini birden yapıyorum..Bazen zorla yediriyorum..Bazen hiç yemek yapmıyorum dışardan yiyoruz..

İyi bari bazı insan beğenmez

Şikayet duymadım..Ama mesela yağlı yemek sevmez yağı kaçırırsam yağlı olmuş diyo yemiyo..Onun için ölçülü yapıyorum..Önceden tuz fazla kaçıncada yemezdi..Şimdi yemekleri tuzsuz yapıyorum o konuda da sorunumuz kalmadı..Bana tuz yasak..

Tansiyon var değil mi sende yüksek mi düşük mü

geldimmmm

benim eşimde yemek konusunda titizdir seçmez ama yemeklerde her pişirdiğimde aynı tadı yakalamak ister o yuzden ölçülüdür yağ, tuz vs.

az öncede abisi vardı tam onun yanında bana söylendi

Niye söylendi

neden mi söleyimm

evlendiğimizden beri en gıcık olduğu şey benim pet şişenin kapağını doğru kapatmamam buna meyvesuyu kapağı,kavanoz kapağıda dahil halbuki ben iyi kapattım biliorum ama hep ona denk gelio ya alırken elinde kalıo kapak yada dökülüo sonra bana kızıyor işte öylesi oldu az önce sölendi...abiside olur böle şeyler dedi laf söleme çok üzüldü o diye bana arka çıktı

bizimkide hergün kızartma istiyo tam tersi yapmayıncada trip yapıyo her açıdan zararlı ama öyle alışmış her yemeğin yanında istiyo kızartma bazen yapmıyorum azalttım azda olsa 5 ayda 5 kilo aldım

Seninkide mi sinirli:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…