Ben çıkıyorum şimdi mama yiyeyim gelirim:80:
Afiyet olsun görüşürüz..
Bugün msnde konuştuk..Hamile o biliyomusun..Ama kanaması var riskli şu anda..Hastanede yatmış çıkmış...Şimdi iyiymiş..
Ah ben ne zaman görcem acaba kocamı göbekli[/QUOTEakşamları atıştırma huyu varmı tatlı çikolata kuruyemiş vs onlar çok kilo aldırıyo bende tüketmezdim eşimler ailece sürekli bişeyler tüketiyolar bi yemesem ikinciye bende yiyorum ama artık dikkat etcem kararlıyım 47 kiloydum 52 oldum 5 aylık evliyim
Dikkat çok almışsın 5 ayda..Ben 10 senede 10 kilo aldım evlendiğimden beri..Yarısını verdim tabi son zamanlarda..
evet çok abarttım :84::84::84:Dikkat çok almışsın 5 ayda..Ben 10 senede 10 kilo aldım evlendiğimden beri..Yarısını verdim tabi son zamanlarda..
nihayet ben geldim :95:
nasılsınız
kızlar
slm hoşgeldiniz :80::80:nihayet ben geldim :95:
Anal fissür makatta çatlak kabız olunca yırtılma oluyor
Benimki katil olurdu heralde
adet olmadığı için gergindir
Kızlar ne yemeği yaptınız bu akşam:26:
neden mi söleyimm
evlendiğimizden beri en gıcık olduğu şey benim pet şişenin kapağını doğru kapatmamam buna meyvesuyu kapağı,kavanoz kapağıda dahilhalbuki ben iyi kapattım biliorum ama hep ona denk gelio ya alırken elinde kalıo kapak yada dökülüo sonra bana kızıyor işte öylesi oldu az önce sölendi...abiside olur böle şeyler dedi laf söleme çok üzüldü o diye bana arka çıktı
Benimkide ya pilav ister ya makarna illa olacak çorbasız da olmaz en az üç çeşit istiyor
nasılsınız
kızlar
yok canım yaaa kendimde diyet yapacak kadar iradeyi göremiyorum
bu yüzden oruç tutayım bare dedimmm
Offf dünürüm görüşemiyoruz:84:
Halecim hoşgeldin
canım-alıngalık*var*bırazbendebende de var
patlıcan yemeği var biraz, fırında et patates yapçam
çok disiplinli ,titiz seninki :18:
eşimin bu huyunu seviyorum 2 çeşit yemek yemez , çorba bile olsa tek çeşit olcak
slm halecim akşam yazmışsın sonradan okudum
niye sen geldin diye gideyim canım ,eşim gelmek üzereydi ondan gittim
İyi sayılırım halecim sen nasılsın
eveet nasıl ama bide bu varhosbuldumcanım
sendedemı
pısıcıkvar
dungece
bosoda2yı
ızledımkızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?