bizimkide hergün kızartma istiyo tam tersi yapmayıncada trip yapıyo her açıdan zararlı ama öyle alışmış her yemeğin yanında istiyo kızartma bazen yapmıyorum azalttım azda olsa 5 ayda 5 kilo aldım
Yani adamın hasta yatağında yaptığı şeye bakneden mi söleyimm
evlendiğimizden beri en gıcık olduğu şey benim pet şişenin kapağını doğru kapatmamam buna meyvesuyu kapağı,kavanoz kapağıda dahilhalbuki ben iyi kapattım biliorum ama hep ona denk gelio ya alırken elinde kalıo kapak yada dökülüo sonra bana kızıyor işte öylesi oldu az önce sölendi...abiside olur böle şeyler dedi laf söleme çok üzüldü o diye bana arka çıktı
Yaşın daha genç tansiyon içinAman dikkat et ben korkuyorum tansiyondan
bizimkide hergün kızartma istiyo tam tersi yapmayıncada trip yapıyo her açıdan zararlı ama öyle alışmış her yemeğin yanında istiyo kızartma bazen yapmıyorum azalttım azda olsa 5 ayda 5 kilo aldım
Yani adamın hasta yatağında yaptığı şeye bak
Genç ama oluyo işte canım..Hamileliğimden beri var bu tansiyon çok fena yapıştı bana :18:huzurlu bi hayatımda olmadığı için geçmiyo bi türlü
hı hııııı evet :86::86::86:
İnşallah geçer ablam ya çok sıkıntı yapma demesi kolay ama sağlığından oluyorsun:26:
Ben kızıyorum ya başkasının yanında söylenice falan insan rencide oluyor:26:
yaani bencede zararlı her açıdan 9 aylık hamile gibi geziyo göbek yaptı yavaş yavaş vazgeçircem mecburen azaltıyorum en azından salata filan daha az tüketiyo bu arada çok geçmiş olsun tansiyon gerçekten stresten çok etkileniyoBen de kızartma severim..Ama eşim sevmiyo zararlı diye..Şimdi banada zararlı yemiyorum..Ama her akşamda yemesin canım ya kolesterol tavan yapacak
sinirlenince ben alttan alıorum napıorum ses çıkarmıorum sölesin dursun
yaani bencede zararlı her açıdan 9 aylık hamile gibi geziyo göbek yaptı yavaş yavaş vazgeçircem mecburen azaltıyorum en azından salata filan daha az tüketiyo bu arada çok geçmiş olsun tansiyon gerçekten stresten çok etkileniyo
Zayıf mı seninki
Evet ya çok zayıf herkes sema sana iyi bakmıyor mu diyo
ADama özene bözene hazırlık yapıyoruz yemiyor
Ben çıkıyorum şimdi mama yiyeyim gelirim:80:
Afiyet olsun görüşürüz..Ben çıkıyorum şimdi mama yiyeyim gelirim:80:
ömür venüz vardı o arkdaş gelmiyormu bi haber varmı ondan merak ettim..
Ah ben ne zaman görcem acaba kocamı göbekli[/QUOTEakşamları atıştırma huyu varmı tatlı çikolata kuruyemiş vs onlar çok kilo aldırıyo bende tüketmezdim eşimler ailece sürekli bişeyler tüketiyolar bi yemesem ikinciye bende yiyorum ama artık dikkat etcem kararlıyım 47 kiloydum 52 oldum 5 aylık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?