Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bizimkide hergün kızartma istiyo tam tersi yapmayıncada trip yapıyo her açıdan zararlı ama öyle alışmış her yemeğin yanında istiyo kızartma bazen yapmıyorum azalttım azda olsa 5 ayda 5 kilo aldım

Benimkide ya pilav ister ya makarna illa olacak çorbasız da olmaz en az üç çeşit istiyor

Yani adamın hasta yatağında yaptığı şeye bak
Yaşın daha genç tansiyon içinAman dikkat et ben korkuyorum tansiyondan

Genç ama oluyo işte canım..Hamileliğimden beri var bu tansiyon çok fena yapıştı bana :18:huzurlu bi hayatımda olmadığı için geçmiyo bi türlü

bizimkide hergün kızartma istiyo tam tersi yapmayıncada trip yapıyo her açıdan zararlı ama öyle alışmış her yemeğin yanında istiyo kızartma bazen yapmıyorum azalttım azda olsa 5 ayda 5 kilo aldım

Ben de kızartma severim..Ama eşim sevmiyo zararlı diye..Şimdi banada zararlı yemiyorum..Ama her akşamda yemesin canım ya kolesterol tavan yapacak

İnşallah geçer ablam ya çok sıkıntı yapma demesi kolay ama sağlığından oluyorsun:26:

hı hııııı evet :86::86::86:

Ben kızıyorum ya başkasının yanında söylenice falan insan rencide oluyor:26:

İnşallah geçer ablam ya çok sıkıntı yapma demesi kolay ama sağlığından oluyorsun:26:

Ben kızıyorum ya başkasının yanında söylenice falan insan rencide oluyor:26:

sinirlenince ben alttan alıorum napıorum ses çıkarmıorum sölesin dursun

Ben de kızartma severim..Ama eşim sevmiyo zararlı diye..Şimdi banada zararlı yemiyorum..Ama her akşamda yemesin canım ya kolesterol tavan yapacak
yaani bencede zararlı her açıdan 9 aylık hamile gibi geziyo göbek yaptı yavaş yavaş vazgeçircem mecburen azaltıyorum en azından salata filan daha az tüketiyo bu arada çok geçmiş olsun tansiyon gerçekten stresten çok etkileniyo

bizde de kızartma nerdeyse hiç yapılmaz patatesi bile halka şeklinde kalınca doğrar 1 tavaya 1 yemek kaşığı dolusu yağ koyar kızartırım böyle yapınca daha hafif oluyor onuda tavuk yaptığımda yanında ister eşim o kadar ..pilav makarna fazla pişirmeyiz daha çok bulgur pişiririm hazmı kolay lifli diye...
yemek yönünden rahatım Allaha şükür...

Sağol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…