Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ömürcümmm düzelir inş
Hiç sanmıyorum canım ya huylu huyundan vazgeçer mi

Evet daha kötüsü olmaz heralde

desene eşime taşıyacak bişey daha çıktı yaprak sadece uyuyması için kullanıcam gündüz yoksa ayağımda kucağımda uyuyor bakıcıda kalacak ben yatırırım da kadın yatırmaz o yüzden
okudunmu yazdığımı

şincik okudum

dünürüm bak herkes aynı fikirde sen sesini çıkarmadıkça ,isyan etmedikçe hiçbişey değişmicek biliyosun

daha kötü ne olabilir ki ,zaten bu adam sen sessiz kalınca da aynı davranıyor

ah be güzelcim ya

Madem aşıkta değilsin boşansana be kuzu :26:

Ben teklifimi götürdüm

İsyan edersem değişecek mi diye düşünüyosunuz

Ben teklifimi götürdüm

İsyan edersem değişecek mi diye düşünüyosunuz

öyle öyle değişicek ya adam gibi davranmayı öğrenicek ya da inceldiği yerden kopucak

sen nasıl olsa değişmez deyip alttan aldığın sürece ,o kendini bişey zannetmeye devam edicek ,nasıl olsa ben ömürü istediğim gibi susturuyorum diye düşünemeye devam edicek

handan ablanın gözdemin dediği gibi ben olsam boşanır mıydım? evet boşanırdım sanırım

dışardan konuşmak kolay diceksin belki ama bu hayata bir kere geliyoruz dünürüm ,onu da bir başkası için harap etmenin anlamı var mı?

aç değilsin ,açıkta değilsin kimsesiz değilsin,az önce de söylediğim gibi çok şükür sağlığında aklın fikrin de yerinde ,kimseye muhtaç değilsin

ama hiç değilse dediğim şeyi yap bari ,ara otobüs firmasını al biletini ,ben yarın gidiyorum biletimi aldım de ,kesinlikle izin isteme

dönme bir süre kafanı dinle sonra gerçekten ayrılmak istersen ayrıl ama kendine bu eziyeti daha fazla çektirme lütfen

Arabanın anahtarlarını alır kapıyı da kitler üstüme gitmiyim diye buna bi şey söylemeden gitmek lazım..

Arabanın anahtarlarını alır kapıyı da kitler üstüme gitmiyim diye buna bi şey söylemeden gitmek lazım..

o zaman haber bile vermeden git anlasın bakalım nasıl oluyomuş seni kızdırmak ,üzmek

az önce aradı dedin ya ne diyo? ben olsam telefonu bile açmazdım

o zaman haber bile vermeden git anlasın bakalım nasıl oluyomuş seni kızdırmak ,üzmek

az önce aradı dedin ya ne diyo? ben olsam telefonu bile açmazdım

Açmasaydım da yine ortalığı ayağa kaldırsaydı

Az önce aradı nasılsın aşkım benim diyo:84:

Açmasaydım da yine ortalığı ayağa kaldırsaydı

Az önce aradı nasılsın aşkım benim diyo:84:

hayyyy allahım yaaa
kafasına taşlar düştü herhaldee bunun

aşkın kadar taş düşsün kafana deseydin

dünürüm topla eşyalarını ,atla arabana gel izmire sittin sene bulamaz seni delirir

düşsün düşsünnn de kafası yarılsın inşallah tövbe yarabbimm yaaa

hayyyy allahım yaaa
kafasına taşlar düştü herhaldee bunun

düşsün düşsünnn de kafası yarılsın inşallah tövbe yarabbimm yaaa

Aşkımı görcek akşama yaptım teklifimi olmaz dedi bitti sanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…