Eski dostlar hep beraber elele verelim

Reglim iki gun surdu bitti ben bu isten bir mok anlamadim yaaaaaa(((( icerde neler oliy yorumlarsaniz sevinirim iki ped degistim ikincidide kirlenmedi bile????????? Kafamda soru isaretleri var neden bole oldu?

hayırlar olsun gurbetçim hiç fikrim yok ama iyi düşünelim bakalım
doktora ne zaman gitcen

hayırlar olsun gurbetçim hiç fikrim yok ama iyi düşünelim bakalım
doktora ne zaman gitcen

insAllah kizlar insAllah hayir olur dra haftaya carsamba gidicem insAllah

Benı merak eden sevgülü arkadaslarım

tabıkıde adet oldum
uslanmadım kanda baktırdım emın olmak ıcın
0,1 cıktı

yasasın artık karlarda koşabilir, konserlerde zıplayabılır, ıstanbulun en dık yokusundan yuvarlanabılır, buz tutmuş gondollara her turlu rıske karsı bınebılırım

bir amerıkan bılım adamı ne dems bılıyomusunuz böyle durumlar ıcın

fu_k you demiş!

Son düzenleme:
Anlayacagınız ben soldakı tüpü kurban vermeden sahip olamıycam ıstedıgıme

ve duzgun bı hekım bulamazsam nu yasta menopoza bıle girebiliirm amelıyat sonrası

ve duzgun bı hekım bulamazsam nu yasta menopoza bıle girebiliirm amelıyat sonrası

medicim ya sen güçlü bir kadınsın neden umutsuzluğa kapılıyorsun umudunu sakın yitirme hayat mucizelerle dolu.
Zamanın ne getireceğini bilemezsin bir anda hayatın olumlu yönde değişecek ve çektiğin sıkıntıları unutucaksın buna inan ve kalbini ferah tut.
Unutma ki sen ne kadar olumsuz düşünürsen canını sıkıcak olaylar da seni bulur.

Allahın dediği olur medim herşeyin hayırlısı..
inşallah sabrının mükafatını nur topu gibi bebişlerle alacaksın

kötü senaryolar getirme aklına.. sorunsuz bir ameliyat olacak ve sonrasında minik yavrular gelecek inşallah

Varligini bir mektupla supriz yaparak babana soylemistik yavrum.... ustelik baban turkiyede bizde isvictedeydik...,
Var oldugunu duyunca baban ilk arabayi degistirelim demisti...aile buyuyor demisti ...bayram havasi esmisti evde baban ayri sevinir,kardeslerin ayri sevinir ,teyzen ayri sevinir, sanki evin ilk bebegi sen olacaktin....Ama olmadi sen cenneti tercih ettin ben anneme babama aileme sefeat edecegim dedin sessizce cekip gittin kavusacagimiz gunu iple cekiyorum ablan ve abilerin gibi sende guzelsin eminim sen su an en guzel yerdesin yavrun kurtulusa erenlerdensin...seni cok ozluyor ve opuyorum yavrum seni asla unutmayacagim..
01.02.2012 BUGUN KUCAGIMA SENI ALACAGIM GUN FANI DUNYADA ALAMADIM BAKI DUNYADA NASIP OLUR INSALLAH.....

medimmmmm kotu dusunme hersey guzel olacak tatlim benmmmmmmmm yaaaa hayirli olan olsun hayatinda en cok sen hak ediyorsun anne olmayi yavrum kotu dusunmek yokkkkk tamammiiiiii

yavrum benim sen güçlü ve pes etmeyen hatunsun.. önünde eğiliyorum..
inş bu yoldaki son engelinizdi ve artık sağlıkla yavruna kavuşabileceksin ameliyattan sonra..
Rabbime dua ediyorum senin için..

seni seviyoruz mediimm

kızlar bende hepnızı cok sevıyorum sız olmasanız ben bu surecı kat kat daha kotu atlatırdım.. sız benım ıcın cok baska bıseysınız aıle kadar yakınsınız bana cok tesekkur ederım verdıgınız moraller ıcın hayatıma butun katklarınız ıcın

bakalım kendımı doktorun elıne bırakıcam bı ıkı ay daha takıp etsın yumurtaları herseydew bi hayır vardır ..
hem ısyerım dolayısıyla bır ıkı ay amelıyat olmamam karıyerım acısından ıyı olacak
sıze farklı mujdeler verırım ınsallah işimle ılgılı
opuyorum hepıcıgınızı

evvettt işte bizim medimiz buuu
hadi bekliyoruz müjdeli haberlerini inş

hayirlisi olsun be medim,bundada vardir bi hayir bilemezsinki,olacak bi gün ,o haberi burdan bizimle paylasacaksin ama zamanini yalnizca rabbim bilir,sana düsen sabirla beklemek biliyorum zor ama,ümidini kesme,

herkesin kandili mubarek olsun ettiğimiz dualar kabul peygamber efendimiin şefaatine nail olalım inş
bebk bekleyen arkadaşlarımız hayırlısıyla kucağına nasip olsun
benim gibi bekleyenlere hayırlısıyla bebek nasip olsun evlerimize bereket dolsun günahlarımız affolsun inşallah
bu gecenin feyzinden yaralanabilmek nasip olsun inş

amin erce ablam
inşallah bu gece günahlarımızın affedildiği ve bütün dualarımızın kabul edildiği bir gece olur.
bizi de unutmayın dualarınızda

canı gonulden amınnnnnnn

amin ablam amiinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…