- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.061
Reglim iki gun surdu bitti ben bu isten bir mok anlamadim yaaaaaa(((( icerde neler oliy yorumlarsaniz sevinirim iki ped degistim ikincidide kirlenmedi bile????????? Kafamda soru isaretleri var neden bole oldu?
canım benim de hamile kalmadan önceki iki üç ay reglim düzensizleşmişti iki gün kahverengi lekeler gibi geliyordu iki üç gün sonra da birden reglim geliyordu.
Anormal bir şey olduğunu zannetmiyorum endişelenme canım kist olunca hiç kanama olmuyor diye duymuştum. Senin iki gün gelmiş neticede tabi en iyi doktorun bilir.
Biz hayra yoralım hayırlı bir haber alalım inşallah bebiş geleceğini haber veriyordur
hayırlar olsun gurbetçim hiç fikrim yok ama iyi düşünelim bakalım
doktora ne zaman gitcen
Anlayacagınız ben soldakı tüpü kurban vermeden sahip olamıycam ıstedıgıme
ve duzgun bı hekım bulamazsam nu yasta menopoza bıle girebiliirm amelıyat sonrası
ve duzgun bı hekım bulamazsam nu yasta menopoza bıle girebiliirm amelıyat sonrası
kızlar bende hepnızı cok sevıyorum sız olmasanız ben bu surecı kat kat daha kotu atlatırdım.. sız benım ıcın cok baska bıseysınız aıle kadar yakınsınız bana cok tesekkur ederım verdıgınız moraller ıcın hayatıma butun katklarınız ıcın
bakalım kendımı doktorun elıne bırakıcam bı ıkı ay daha takıp etsın yumurtaları herseydew bi hayır vardır ..
hem ısyerım dolayısıyla bır ıkı ay amelıyat olmamam karıyerım acısından ıyı olacak
sıze farklı mujdeler verırım ınsallah işimle ılgılı
opuyorum hepıcıgınızı
Benı merak eden sevgülü arkadaslarım
tabıkıde adet oldum
uslanmadım kanda baktırdım emın olmak ıcın
0,1 cıktı
yasasın artık karlarda koşabilir, konserlerde zıplayabılır, ıstanbulun en dık yokusundan yuvarlanabılır, buz tutmuş gondollara her turlu rıske karsı bınebılırım
bir amerıkan bılım adamı ne dems bılıyomusunuz böyle durumlar ıcın
fu_k you demiş!
herkesin kandili mubarek olsun ettiğimiz dualar kabul peygamber efendimiin şefaatine nail olalım inş
bebk bekleyen arkadaşlarımız hayırlısıyla kucağına nasip olsun
benim gibi bekleyenlere hayırlısıyla bebek nasip olsun evlerimize bereket dolsun günahlarımız affolsun inşallah
bu gecenin feyzinden yaralanabilmek nasip olsun inş
herkesin kandili mubarek olsun ettiğimiz dualar kabul peygamber efendimiin şefaatine nail olalım inş
benim gibi bekleyenlere hayırlısıyla bebek nasip olsun evlerimize bereket dolsun günahlarımız affolsun inşallah
selam arkadaslar
gecmıs kandılınız mubarek olsun
benım adetım cok az mıktarda geldı herzamankınden bu ne şimdi ya
seninde cnm bnmmm
gebelik olma ihtimali varmi bu ay bende iki gun gordum adet ve dra gidicem carsamba gunuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?