- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.021
amanda amannn... kimler varmış burdaaaa.. buldum sizi... hatırladınız mı beniinasılsınız??
hanımlar merhabalar bugün kontrolüm vardı bebişim bacaklarını açma gereğini duymadığı için (çok namuslu kuzum)cinsiyetini öğrenemedim. Doktorum önce kız sonra erkek de olabilir dedi zaten ikisinden biri olacak :)
Sağlığı iyi olsun yeterki önemli değil ne yapalım şubatta öğreniriz artık.
11. haftada şeyini ortaya koyan kızımı en edepsiz bebek ilan ediyorum
11. haftada şeyini ortaya koyan kızımı en edepsiz bebek ilan ediyorum
bizim oğlan da 11. hafta göstermişti pipişkosunu
ama erkeklerinki ayıp sayılmaz erkektir elinin kiridir
kızımcığım da 16. haftada 1. saatin bitiminde gösterdi
bi wc ye git bi dinlen 20 dk sonra bi daha bakalım diye diye 3 kez orada burada kıvrandırdı beni
biri kız biri erkek olsa diye içimizden geçti ya ağırdan sattı kendini küçük hanım
senin küçük hanım da ağırdan satmış kendini :)erkek bebekler daha çabuk belli ediyormuş. Ne güzel bir kız bir erkek maşallah
amanda amannn... kimler varmış burdaaaa.. buldum sizi... hatırladınız mı beniinasılsınız??
bana kim yardım eder,çizelge yapıyorum ama öngörülen formatta değil diyor ne yapmam gerek acaba kızlar
canım lilypie de yapıyorsan img url yazan yere tıklayıp linki kopyalayacaksın.. http... diye başlayıp .png ile bitiyor...
kızlar basıma bısey geldı hiç böyle bişi olmamıştı
adetım 1 veya 2 subatta beklenmeyen gunum yani..
ayıptır soyleme.sı bız bugun fıkg fık yaptık sonrasında kan geldı az ve su gibi cok moralım bozuldu adet olacagım ıcın geldı dıye korkuyorum ve cok aglıyorum acayıp moralım bozuldu amelıyat olmaktan korkuyorum daha dogrusu amelıyat sonrasından.. hormonlar menıopoz sevıyesnıe geleblyuomus offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff berbat durumdayım(
selam canlarım.. yoldaşlarım..
çarşamba günü kırkımız çıktı çok şükür, resim paylaşıcam diye söz vermiştim.. topiğe giren çıkanın belli olmadığı için profilimde albüm açmayı daha mantıklı buldum.. :)
erkekim ellerinizden öper teyzeleri..
bizim siren bağırmadan gideyim yanına 1 haftadır tamamen farklı bir çocuklayım sanki
kızlar basıma bısey geldı hiç böyle bişi olmamıştı
adetım 1 veya 2 subatta beklenmeyen gunum yani..
ayıptır soyleme.sı bız bugun fıkg fık yaptık sonrasında kan geldı az ve su gibi cok moralım bozuldu adet olacagım ıcın geldı dıye korkuyorum ve cok aglıyorum acayıp moralım bozuldu amelıyat olmaktan korkuyorum daha dogrusu amelıyat sonrasından.. hormonlar menıopoz sevıyesnıe geleblyuomus offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff berbat durumdayım(
bozma canım moralini iyi düşün iyi olsun umarım herşey senin için kolay olur
kızlar bu arada benim dikişim açıldı moralim bozuldu dikiş başı toplu iğne başı kadar bi açıklık akşam farkettim hafif kızarma ve kaşıntı viar azda sızıntı şeffaf bi akıntı var doktoru aradım antibiyotikle bi solisyon verdi yarında kontrole çagırdı umarım önemli değildir çok kaşınıyo
koprinacım teşekkür ederim canım,sayende başardım,nasıl olmuş?yılbaşı gecesi oldu diye düşünüyorum o yüzden kırmızı şapkalı yaptım onu:))ama nerde yanlışlık yaptım ben sanırım bugün 5 hafta 6 günlüğüm o 6 haftalık yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?