- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.181
Biz iyiyiz,burayı ve sizleri çok özledim.
Ara,ara girip okuyordum ama yazamıyordum malum
Şimdi tekrar döndüm ve hepinizle ilgili haberleri okudum...
koprina naber canım nasılsın
hayirli bir zamanda gelir ins bebegin cnm bnmmmm
canım Allah hayırlı sağlıklı bir evlat versin sana da.. Öyle ummadığın anda geliyorlar ki
sen unutuyosun ama Yüce Allah unutmuyor seni.. bir bakmışsın vermiş bi tane melek sana da..
bazen teveccüh ediyor sen 1 tanesi için umut ederken 2 tane birden bile verebiliyor
önemli olan gelenin hayırlarla gelmesi
inşallah beklediğin gün yakındır senin de..
biz de çok öptük seni
herkesten dua da bekliyoruz ayrıca... ikizler zamanında gelişimleri tamamlanınca gelsinler
anneleri sabırsızlanıyo kavuşmak için ama onlar sabırsızlanmasınlar beklesinler en azından 36. haftaya kadar (tabi herşeyin hayırlısı)
güzel arkadaşım teşekkür ederim desteğin için..Rabbime inanıyorum ki o bnm için en hayırlısını nasip eder, veya hayırsız ki nasip etmez..
Senin de iki kolun dolacak ne güzel..İnşallah sağlıcakla alacaksın koynuna..
ay ablam yazdığını görmemişim dün, iyiyz çok şükür.. emre uyurken kahvaltı yapayım dedim.. fırsat olmuyor bazen.. sonra da mrın krın ediyorum sütüm az diye..
sizleri sormalı.. Ceren güzelim nasıllar ?
bizler iyiyiz çok şükür cerenimde normal hayatımıza döndük
cerene köpek aldık travmaayı daha kolay atlatması için doktorumuz ilgisini dağıtalım biraz meşgale olsun hem diye aman nasıl tatlı varya sanki evin küçük bebeği daha 2 aylık kapının önünde kulubesinde her kapıyı açtığımda eve girmeye çalışıyo
ben de kafaya zayıflamayı taktım baktım bebek gelmiyo bari arada zayıflayayım biraz
desene sende bndensin bebk ten umut kesilince diyete basvurdummmmm
gurbetçim çok kilo almıştım ben folik asitler mi sebep oldu bilemem ama felaket olmuştum evdeki hç bi kayafetim olmuyodu baktım böle olmucak iyice saldım kendimi toparlanmam lazım dedim diyete başladım
ilk zamanlar çok zorlandım ölüyodum açlıktan ama şimdi çok güzel gidiyo zayıflama topiğindeki arkadaşla çok sıkı rakip olduk pazartesiye kadar bakalım kim daha çok kilo vericek bide ceza koyduk sabırsızlıkla pazartesi bekliyorum
eskiden yumurtlama günleri için gün sayardım şimdi tartı günümüz için gün sayıyorum
sen hangi topiktesin biz potiyle aynı topikteyiz
bizler iyiyiz çok şükür cerenimde normal hayatımıza döndük
cerene köpek aldık travmaayı daha kolay atlatması için doktorumuz ilgisini dağıtalım biraz meşgale olsun hem diye aman nasıl tatlı varya sanki evin küçük bebeği daha 2 aylık kapının önünde kulubesinde her kapıyı açtığımda eve girmeye çalışıyo
ben de kafaya zayıflamayı taktım baktım bebek gelmiyo bari arada zayıflayayım biraz
iyi olmanıza sevindim ablam... köpek te çok tatlıdır eminim, çok severim hayvanları :) adını ne koydu Ceren ?
üşütmeyin dışarda hayvanı hee dikkat edin :)))
köpeğimizin adı çakıl
veteriner dışarda bişey olmaz kulubesine örtü serin yatsın dedi beyfendinin altında kalın bir pas pas var üşümüyodur inşallah
bide yemek seçiyo hasbam kokluyo yemeği beğenmezse kafasını hıh yapıp havaya kaldırıyo her gün kavga ediyodum bak çakılcım annem öle olmaz dışardaki abiler bunuda bulamıyo şımarıklık yapma diyorum
neşe kaynağımız oldu valla bir ara resmini eklerim bende napim bebe doğuramadım bari oğluşum diyorum severken oğluşumun resmini paylaşırım
ooyşşş kıyamam .. yavrum kaprizli bir de he :) güzel yemekler ver yavruya heeee
Rabbim sana tatlı bir oğluş verir inşallah :) pipilim diye seversin sende :))
kopriş kaymaçina diye bi tatlı var bilirmisin sizin oraların tatlısı galiba netten bakıyorum çok güzel görünüyo denemedim henüz seni bulmuşken sorayım
pasaport programını izlemişsin herhalde geçen hafta
makendonya tatlısı diye tanıttılar.. şahsen ben bu isimle duymadım da..
malzemelerine bakarsak krem karamelden farklı bişi değil gibime geliyor.. sadece krem karamel yaparken örn bardaklara koyarsak krem karameli.. su dolu tepsiye diziyoruz o şekilde fırına veriyoruz.. ama bunu direk fırına koyuyorlar.. benimde aklımda unutmazsam hafta sonu yapaciiimm
he bu arada geç oldu ama cumanız mubarek olsun.. hafta bitmiş farkında bile değilim
haftaya istanbuldan kuzenlerim geliyor hayırlı olsuna.. nasıll bir menü hazırlasam diye düşünüyorum... inşallah emre müsade eder de işlerimi kolay hallederim
köpeğimizin adı çakıl
veteriner dışarda bişey olmaz kulubesine örtü serin yatsın dedi beyfendinin altında kalın bir pas pas var üşümüyodur inşallah
bide yemek seçiyo hasbam kokluyo yemeği beğenmezse kafasını hıh yapıp havaya kaldırıyo her gün kavga ediyodum bak çakılcım annem öle olmaz dışardaki abiler bunuda bulamıyo şımarıklık yapma diyorum
neşe kaynağımız oldu valla bir ara resmini eklerim bende napim bebe doğuramadım bari oğluşum diyorum severken oğluşumun resmini paylaşırım
ne guzel yaaaaaa valla birde ben alablsem ama burada sokaga koymak yasak koyarsakta kaloriferli olmasi lazim kulube yaww ben cok seviyorum kopekleriiii
kaloriferli kulube mi abovvvv avrupada köpek olmak bi ayrıcalık galiba ilk defa duydum valla
Biz iyiyiz,burayı ve sizleri çok özledim.
Ara,ara girip okuyordum ama yazamıyordum malum
Şimdi tekrar döndüm ve hepinizle ilgili haberleri okudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?