- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.141
ah kıyamam yaaaaaaa
çok mu kötü ki hastanede hala of ablam yaaaaa
ben de zehirlenmiştim 15-16 yaşında uyutmuşlar bile beni 2 gün
Ayyy ablacım Allah size bağışlasın..Çok büyük geçmiş olsun.Başınınızı üstünden geçirin bi sadaka verin...
Arkadaslrm can dostlarım hepinizden dua istyrm ceren şohbenden zehirlendi allaha şükürler olsun hayati riski geçti 14 şubat cerenimin yeni dogum günü allah rızası için dua edin bize eve çıkınca yazarım yine
Erce çok geçmiş olsun canım benim ya.Allah yavrunuzu size bağışlamış.RABBİM kimselere evlat acısı vermesin....
canım kıyamam ya çok geçmiş olsun Allah (c.c) bir daha böyle bir olay yaşatmasın.
3 gece hastanede yattık craftym 5 seans oksijen merkezinde tedaviye gittik doktorların dediğine göre verilmiş sadakamız varmış o kadar kötüymüş yavrum
seni nasıl uyutmuşlar hastanede mi
saolasın pınarım hastaneden gelince eve girmeden kurbanımızı kestik inşallah yaşadığımız son kaza olsun
Eray ablam.. tekrar geçmiş olsun..
evinize gelmişsiniz çok sevindim..
Cerenim nasıl.. umarım kolay atlatır bu durumu.. Kurbanınızı da keserek iyi yapmışsınız.. Allah kabul etsin..
öperim Cerenimi ve anasını..
cnm tekrar tekrar gecmis olsun nasil oldu kizimiz simdi umarim daha da iyidir bvol bol yogurt yesin annesi
Kızlar ben geldim...Sizleri çok özlemişim umarım herkez iyidir...
koprinam canım ceren maşallah çok iyi dün okula da başladı ama ben bu olayı nasıl unutcam allah yardımcım olsun
gözümü kapadığım an cerenin ilk baygın halini hatırlıyorum banyoya giremiyorum ağlayarak çıkıyorum
ilaç almaya başladım uyuyamıyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum yıkılmamam lazım
cerene hayvan barınağından yavru köpek aldık adı çakıl onunla oynuyo gezdiriyo keyfimiz yerinde hamdolsun
bende oğluşunla seni çok öperim canım
aaaayy tatlım hoşgeldiiin... bizde seni özledik nerelerdesin.. oğluşun nasıl.. ablamız nasıl..bizden uzaklarda neler yaptın bakalımKızlar ben geldim...Sizleri çok özlemişim umarım herkez iyidir...
Kızlar ben geldim...Sizleri çok özlemişim umarım herkez iyidir...
Tatlim banyo yaparken kapiyi acik biraksaniz olmazmi guzelimgurbetçim saol canım kızım çok iyi maşallah erken müdahale olduğu için çabuk toparlanlandı dün de okula başladı çok şükür
evde elimde ayran bardağı peşinde dolaşıyorum içiriyorum
oksijen tedavisi cildine bile iyi geldi bebek gibi oldu yüzü
sen nasılsın gurbetçim diyete başlamışsın nasıl gidiyor diyetin
................................
Tatlim banyo yaparken kapiyi acik biraksaniz olmazmi guzelim
Sistem nasil bilmiyorum ama Allah bagisladi gercekten guzelim bnmm
Diyet ixi gidiyor valla 1,5 kilo 5 gunde gitti bileeee
Tatlim bnde seni merak etmist bu kiz nitde diye napiyonnn
ahh gurbetçim gençler lafa kulak vermiyo ki hiç o gün banyo yapmadan camını açık bırakmıştım ceren de üşüdüm diye hem camı hem kapıyı kapamış banyomuzda küçük içersi hemen buhar olmuş işte
biz eşimle ceren her banyoya girdiğinde kulağımız hep onda olur banyodan cerene hep seslenir cerenden de ses alırız bu yaşa kadar evde bir kez bile tek başına banyo yapmadı daha
o gecede yine banyonun yanında mutfak var hem akşam yemeği hazırlıyorum hemde cerenin banyo sesini dinliyordum bir anda bi patırtı oldu banyoda seslendim ses vermeyince daldım banyoya
gözleri bi noktada sabit nefes almıyordu allah o an bi bi kuvvet verdi kurban olduğum rabbim ağzını açıp dilini boğazından çektim o esnada öğürmeye başladı ama benim aklımda kaydı kafasını vurdu geçiyo
banyodaki leğenlere kafasını sabitleyip dışarı çıktık avazım çıktığı kadar imdat diye bağırdım sonra ambulans geldi
tabi banyodan sürükleyerek çıkarmıştım üstünede bornozunu sardım allaha şükür ki evde kendine geldi ambulanstada ilk müdahale yapıldı
şimdi elektirikli şohben aldık ama daha evde banyo yapmadık anneme gidiyorum banyo yapmaya yazın da doğalgaz döşicez allah nasip ederse
ahh gurbetçim gençler lafa kulak vermiyo ki hiç o gün banyo yapmadan camını açık bırakmıştım ceren de üşüdüm diye hem camı hem kapıyı kapamış banyomuzda küçük içersi hemen buhar olmuş işte
biz eşimle ceren her banyoya girdiğinde kulağımız hep onda olur banyodan cerene hep seslenir cerenden de ses alırız bu yaşa kadar evde bir kez bile tek başına banyo yapmadı daha
o gecede yine banyonun yanında mutfak var hem akşam yemeği hazırlıyorum hemde cerenin banyo sesini dinliyordum bir anda bi patırtı oldu banyoda seslendim ses vermeyince daldım banyoya
gözleri bi noktada sabit nefes almıyordu allah o an bi bi kuvvet verdi kurban olduğum rabbim ağzını açıp dilini boğazından çektim o esnada öğürmeye başladı ama benim aklımda kaydı kafasını vurdu geçiyo
banyodaki leğenlere kafasını sabitleyip dışarı çıktık avazım çıktığı kadar imdat diye bağırdım sonra ambulans geldi
tabi banyodan sürükleyerek çıkarmıştım üstünede bornozunu sardım allaha şükür ki evde kendine geldi ambulanstada ilk müdahale yapıldı
şimdi elektirikli şohben aldık ama daha evde banyo yapmadık anneme gidiyorum banyo yapmaya yazın da doğalgaz döşicez allah nasip ederse
neolsun be gurbiş abla
soldan yumurta vardı bu ay arızalı tarafta serbest çalışmadaydık. soğan kürüne basladım dün belkı hıdrosalpenks gıder ne dersınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?