- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.421
koprinacım biz mecburen bebek işini erteledik malum koçiş yok evde zaten tek kişylede bebek olmuyo hoş biz iki kişiykende beceremedik neyse şaka bi yana rabbim mediye pınarıra esleme ve bebek yolu gözlüyen herkese nasip etsin şu mubarek cumaların hürmetine benimde nasibimde varsa zaten rabbim verir
yok canım hamile değilmiş profiline baktım da regl oldum yazmış hafiyelik yapmış gibi olduk ama
kimseyi unutmayız yavrum benim :)Kopricim beni unutmamışsınnnn.. Bu sitede ben yokken hatırlanmak ne güzel...
Ben de malesef bebek yolu gözleyenlerdenim..Geçen ay soğan kürü yapmıştım bakalım bu ay etkisini gösterecek mi?
Adet olursam incir kürüne başlayacağım ben de ..
Eşimin akrabası öldü cenaze evine giitik.Kardeşler kuzenler koşturuyo ortada.Dedim biz ölünce kim koşturcak ortada,arkamızdan kim dua edecek?
Rabbim bize de bi bebek nasip eylesin inş.
topikte kimsecıkler yok sahipsiz bırakmıyım bari hırlısı var hırsızı var :)
kızlar ınfertılıte merkezıne gıttım asılama raporu ıcın gereken evrak lıstesı aldım ama tup bebek seysı yazıyo ya anlamadım ıkısı ıcınde aynı prosedurmu acep
ben varım da 2 gündür giremedim.. cumartesi eşimin doğumgünüydü.. evde hazırlık yaptım ailesini davet etmiştim.. dün de öylesine geçti bilgisayara el bile sürmedim..
pastamızı da kendim yaptım
öğrendim aynıymıs tup bebek raporu ıle canım..
yarında doktorla gorusmeye gıdıcem
özeldekıyle bu aksam gorscem devlettekıyle yarın allah kısmet ederse
suan yumurtlama zamanımdayım ıslemı onumuzdekı ay ıcın planlıyoruz
bu arada dogum gunun kutlu olsun aılenle nıce mutlu seneler gecırırsın ınsallah mrifetli arkadasım benım pastasını da kendı yaparmıs..
çatlak hatun.. çizelgenin ne acelesi var ki :))
kimseyi unutmayız yavrum benim :)
başınız sağolsun.. aklına kötü şeyler getirme.. elbet sizin de yavrularınız olacak.. sonra da torunlarınız.. hiç can sıkma.. geç olsun güç olmasın.. vardır bir bildiği Rabbimin.
ben bişi ddaha eklemek istiyorum.. hatırlarsınız belki geçen sene nisan başlarında akıllıbıdık için yasin okuyorduk.. ben onun yanı sıra kendim için de meryem suresini okuyordum..
kuran okumaktan zarar gelmez.. bol bol dua edin.. ben o ay hamile kaldım.. hatta o ay sadece 2 kez ilişki oldu.. tam artık vazgeçecekken adetimin gecikmesine rağmen hamile olduğuma inanmak zor gelmişti.. Rabbim ol deyince oluyor işte..
hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum kızlar.. ben nekadar çok korkmuştum ay gelişti mi.. kalp atışı var mı.. yok organları normal mi.. o bu derken.. ayın 16da oğlum 5 aylık olacak :))
seneye bu sıralar inşallah hepinizin kucağında bir bebiş olur..
ben yaptım nisan şakasını.. aralıkta da başladım temizlemeye bebek kakasını :))))
öğrendim aynıymıs tup bebek raporu ıle canım..
yarında doktorla gorusmeye gıdıcem
özeldekıyle bu aksam gorscem devlettekıyle yarın allah kısmet ederse
suan yumurtlama zamanımdayım ıslemı onumuzdekı ay ıcın planlıyoruz
bu arada dogum gunun kutlu olsun aılenle nıce mutlu seneler gecırırsın ınsallah mrifetli arkadasım benım pastasını da kendı yaparmıs..
Medicim hakkında hayırlısı cnm, tedavi sürecinde sabırlı olmak lazım.Ben de yıl sonunda planlıyorum inş.
Direk tüp bebek düşünüyorum ben ama doktor aşılama yapmadan olmaz der mi acaba?
asılama yapmadan olmaz demelerı ıcın yasının kucuk olması lazım genelde bu durumda yaşa göre davranıyo doktorlar 30 yasının altındaysan asılama ıle baslatıyolar.
bende özeldekı kendı doktoruma gıttım. asılama ıstıyorum dedım .. sağ yumurtalıgı gozlemlıyorum dedı ordan yumurta olusup da 3 defa gebe kalamazsan asılama yapıcaz dedı. yanı bu ay 2. defa gozlemlemıs olucaz. tahmınıme gre ıkı ay sonra baslar eger gebelık olusmazsa. napim bebem kova burcu olsun dıye ugrastıydım ama kısmet :)
asılama yapmadan olmaz demelerı ıcın yasının kucuk olması lazım genelde bu durumda yaşa göre davranıyo doktorlar 30 yasının altındaysan asılama ıle baslatıyolar.
bende özeldekı kendı doktoruma gıttım. asılama ıstıyorum dedım .. sağ yumurtalıgı gozlemlıyorum dedı ordan yumurta olusup da 3 defa gebe kalamazsan asılama yapıcaz dedı. yanı bu ay 2. defa gozlemlemıs olucaz. tahmınıme gre ıkı ay sonra baslar eger gebelık olusmazsa. napim bebem kova burcu olsun dıye ugrastıydım ama kısmet :)
yok gulum bugun bir haftalik oldular haber yoksevsena 02.05 çarşamba sezo olacaktı.. haber alan var mı kızlar ?
kızlar ınfertılıte merkezıne gıttım asılama raporu ıcın gereken evrak lıstesı aldım ama tup bebek seysı yazıyo ya anlamadım ıkısı ıcınde aynı prosedurmu acep
yok gulum bugun bir haftalik oldular haber yok(( ins ole umud ediyoruz yaramzlik yoktur umarim
medim hadi cnm hakkinda hayilri olan olsun guzelimmmm
ay gidam pinarim yawwwww hadi mujde isterizzzzzz
Gurbet ablacım dün gelen giden olmadı.Bugün de pek olacak gibi bi belirtim yok..
Ama havaların ısınmasıyla bazen regl düzeni değişiyo,belki ondandır diyorum ama içimden de hep dua ediyorum.
Ne olur kızlar sizde bnm için bir dua edin belki bu ay yüzüm güler:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?