Eski dostlar hep beraber elele verelim

ohhh çok şükür be pınarım gözün aydın canım sağlıkla kucanıda almak nasip olsun
çoook sevindim

aynı dönemde klomen kullanmıştık, o konudan biliyorum sizi ara ara takip ediyordum ama pek girmiyordunuz.
çok sevindim şimdi haberinize, Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin.

ohhh çok şükür be pınarım gözün aydın canım sağlıkla kucanıda almak nasip olsun
çoook sevindim

Erce ablacım teşekkür ederim..Darısı senin başına inş...
Tam tüp bebeğe odaklanmışken geldi meleğim..ÇArşambaya kadar tam sevinemicem sanırım .Önce keseyi görelim sonra da kalp atışını rahat bi nefes alıcam ve anne olacağıma inanıcam inş..

aynı dönemde klomen kullanmıştık, o konudan biliyorum sizi ara ara takip ediyordum ama pek girmiyordunuz.
çok sevindim şimdi haberinize, Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin.

Teşekkür ederim..Ara ara uzaklaşıp kafamdan çıkarmaya çalışıyordum..en son 1 sene önce menagon kullandım ve ara vermiştim .. bu sene sonu tüp bebeğe karar vermiştik ki çok şükür gerek kalmadı..
Darısı tüm bekleyenlerin başına inş..

gözün aydın canım.. oturdum ağladım sevincimden..
sağlıklı kolay bir hamilelik geçirmeni diliyorum.. tıkandım.. sonra yazarım daha :)

gözün aydın canım.. oturdum ağladım sevincimden..
sağlıklı kolay bir hamilelik geçirmeni diliyorum.. tıkandım.. sonra yazarım daha :)

koprim çok teşekkür ederim cnm ..Benimle sevinip benimle ağladığını biliyorum cnm.
Hepinizin duaları kabul oldu.. hep şükrediyorum hamd ediyorum..
İnş sağlıkla devam eder hamileliğim.,

MArt annelerine gittim ama sizin gibi olmuyor canlar...Beni yalnız bırakmayın bu maratonda siz den öğreneceğim çok şey var..

güzelim benim.. hiçbir topiğin tadı burdaki gibi güzel değil.. benim de muhtemel doğum tarihi 30 aralıktı.. belki ocağa sarkar diye hem ocak hem aralık topiğini takip ediordum ama genelde yazmazdım pek.. bildiğim faydali birşeyi paylaştığımda da orda birkaç kişi gruplaşmış oluyor yurrraaa sen ne demek istiyorsun diye üstüme geldiler..
senin takıldığın birşey olursa burdan yada özelden yaz ben cevaplarım canım.. kendine kesinlikle hiçbirşeyi stres yapma.. herşey olacağına varır zaten.. biz sinir yaptığımızla kalırız..
bebeğinin sana ihtiyacı var..

Aynen bnm de öyle oldu cnm şimdiden kaynaşmışlar arada birşye yazsamda pek sıcak cevap alamıyorum.sizlerin yeri bir başka..

Şuan soracak bişeyim yok bi göreyim şu keseyi sonrada kalp atışını duyayım o zaman başlıcam hayal etmeye..

aslında sinirlerim alınmış gibiyim bu ara pamuk gibi yumuşağım.. tek farklılık göğüslerimin şişmesi oldu.. Bu da çoook hoşuma gidiyorrr...

hehe dur bakalım :) göğüsler değil de göbiş şişince asıl insan ozaman anlıyor içinde bir can taşıdığını.. hele bir de tekmelemeye başlasın.. tamamdır inandım diyebiliyorsun..
şahsen bende öyleydi.. 5ay hiç hamile olduğum belli olmuyordu kendi kilomdan dolayı.. zaten 2-3 kg almıştım sadece ozamana kadar... ondan sonra varil gibi oldum :)
kontrollerin geçsin hele bir.. inş bulantısız geçirirsin şu ilk dönemi.. bende hiç olmadı şükür.. sadece gebe olduğumu öğrenmeden önce o hafta içtiğim sütün tadı farklı gelmeye başlamıştı (her akşam içiyordum) eşime bile takılmıştım bozuk süt aldı diye ona tadı normal gelmişti.. bulantı değil de tiksinti vardı bende.. ozamanlar dükkanımız vardı hatırlarsan.. eşim içerde sigara içiyordu teknik kısımda.. orda da koku siniyordu içeriye, oraya giresim gelmiyordu.. bardaklara bile dokunamıyordum.. sonradan geçti :)

Evet hatırlıyorum dükkanınızı..Senin ki de pek sorunlu geçmedi.

İnş bnm de öyle olur..Çalışıyorumda zorlanmak istemem.Son aya kadar çalışmayı istiyorum. Biraz hareketli işim sürekli masada oturmuyorum..
Bebeği öğrenene kadar rejimdeydim 2,5 kilo vermiştim.Ama şimdi yemeye başladım tekrar. sanırım ben de çok şişicem..

Gıda-pınar Çooooooooooooooooooooooooooooooook sevindimm... Allah tamamına erdirsin inş

Bende senin gibi 2 sene o yazıyı yazmayı bekliorum darısı benim başıma artık..

Bende randevu aldım haftaya rahim filmi için ..Bugün adet günüm daha olmadım ama ara ara giriyor ağrılar..Adet bittikten sonra çekiliormuş..

Korkuyorum anestezili istedim :18:

gıda-pınarcım o kadar sevindim ki anlatamam okurken tüylerim diken diken oldu,Allah tamamına erdirsin inşallah,Sağlıkla kucağına almanı nasip etsin,çok güzel günler bekliyor seni canım..

gıda-pınarcım o kadar sevindim ki anlatamam okurken tüylerim diken diken oldu,Allah tamamına erdirsin inşallah,Sağlıkla kucağına almanı nasip etsin,çok güzel günler bekliyor seni canım..

Çok teşekkür ederim cnm..sizlerden haber geldikçe ben nasıl sevindiysem sizin de bnm için aynı heyecanla sevindiğinize eminim.

Yarın ultrasonda kesemizi görücez inş.Bugün kasıklarımda sancı oldu biraz korktum ama yarın rahatlıcam inş.

Senin baby de 30 haftalık olmuş maşallah, ben de o günlere gelirim inş.

Eslemcim sabır ve dua ile beklediğinde şüphe yok ki ellerin boş dönmez..İnşallah senden de güzel haberler alıcaz.

Rahim filminde bnm cnm yanmıştı ama ağrı kesici alınca geçti.endişelenme.Belki de hiç gerek kalmaz ..

Kızlarrr çooooooooook mutluyum....

KEsemizi gördükkkk....Önce karından ultrasona aldı görünmedi,yüreğim ağzıma geldi..Sonra alttan baktı ve keseyi gördük..Erken olduğu için normal dedi. 5 haftalıkmışım,inanamıyorum..Doktorda çıkınca boşaldım gözyaşlarım sel gibi aktı..

Allahım ne büyük dualarımızı kabul etti, bu kulunu da müjdeledi..Artık duam bu anı bekleyen diğer arkadaşlarım için..

bin beter mutluluk yaşları dökesinnn
elinde kıpır kıpır bebek ile yazı yazamayasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bin beter mutluluk yaşları dökesinnn
elinde kıpır kıpır bebek ile yazı yazamayasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ayy craftym inanamıyorum..Mutluluk için olsun tüm gözyaşlarım ...Aslında bi yandan da çok üzgünüm..Bugün anneannem kolonoskopi çektirecek, aklım hep onda inşallah kötü bi şey çıkmaz..ananemle büyütürüm bebeğimi...

oh çok şükür .. Rabbim tamamına erdirsin canımmm..
yakında pıtpılarını da duyarsın daha da rahatlarsın.. kucağına aldığın gün diceksin ki zaman nekadar çabuk geçiyor :)

canım hayırlı olsun...rabbim sonuna kadar gitmeyi kucağına almayı nasip etsin..çok sevindim senin adına.

selam kızlar
pınarcım cOk sevındım ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH CNM

Bizim işyerinde ortalık karıstı 5 gunyuruyus grev felan yaptık maaslardan 300 tl kesıntıyapcaklardı 90 tlye dusurduler.
işten cıkarmalar var
maas adaletsızlıklerı var onlısans mezunu birini alması gereken maası almıyorum benı lıse mezunu gsterıyorlar benle aynı donemde ıse gıren arkadaslarımın maasları hep benden yuksek
zaten aldıgım para 1000 lıra bıde ustune para kesıyolar canıma tak dedı cıktım bashekıme resmı yazı fılan yazdım ıkı gundur yazıyı takıp edıyorum bakalım ne olucak arada 250 tl fark var torpılımız yok ya ondan oluyo bunlar lanet ola
Allahım cuma gunu hayırlı haberler Alayım ınsallah kızlar sızde dua okuyun bana npooooolur haksızlıkları hazmedemıyorum

oh çok şükür .. Rabbim tamamına erdirsin canımmm..
yakında pıtpılarını da duyarsın daha da rahatlarsın.. kucağına aldığın gün diceksin ki zaman nekadar çabuk geçiyor :)

valla cnm şuan gün saydığım için zaman geçmiyor..hemen kalp atışlarını duyayım istiyorum..dün karnımda bi iki pıt pıt hissettim ama bana mı öyle geldi anlamadım.
Yeni yeni alışıyorum hamileliğe..

canım hayırlı olsun...rabbim sonuna kadar gitmeyi kucağına almayı nasip etsin..çok sevindim senin adına.
mistim çok teşekkür ederim cnm ..Sonunda ben de anne olucam inş..Hala inanamıyorum sizlere bunları yazdığıma..Siz nasılsınız bebişin nasıl?Yoruyor mu annesini?
Sizin tecrübelerinize ihtiyacım olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…