- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.561
mediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamiyleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pazartesi moral olsun bizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bugun 29. günüm hiçbişi gelmiyo hala valla umutlancam he
benim aklım karıştı şimdi.. adet mi oldun sen kuzum.. ?? ayılamadım sanırım daha..gurbet abla çöldeyim ve kutup ayısı yanımdanerde bende o talih
bilmiyorum bıdefa daha denermıyım asılamayı
önce amelıyat fıkrıne alıstırayım kendımı sonra da tüp fıkrıne...
Çünkü ben herseyın en zor olanına layıgım demekkı
zaten önemlı donum noktalarım kolay olmadı hıç benım alışığım oyuzden
kız ananas hamilelere yasak :)oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim seni bennn
dadlum kiymetlim benm hadi mujdeli haberler ver bakalim bol bol ananas tuket yiyeni siki ski tutunsun anaciginaaa
cnm gercektenmi giii yoksa bnmle dalgami geciyonbenim aklım karıştı şimdi.. adet mi oldun sen kuzum.. ?? ayılamadım sanırım daha..
yoksa test yaptın negatif mi sonuç ?
canını sıkma bitanem, Rabbimin imtihanı işte.. kul katlanır muradına erene kadar..
kız ananas hamilelere yasak :)
kopiş adet oldum test yapmadım
gurbet abla çöldeyim ve kutup ayısı yanımdanerde bende o talih
gurbet abla çöldeyim ve kutup ayısı yanımdanerde bende o talih
kızlar selammmm,burdan devam mı ediyosunuz siz? 2010 da yazışıyoduk gurbet ablanın topicinde sonra ben annemi kaybettim baya zor zamanlar yaşadım bebek fikrine ara vermiştik bi süre sonra hamilekaldım şimdi kızım 4 aylık oldu sizi yeniden bulmak ne güzel bissürü de yazışmışsınız hepinizi öpüyorum
oy kuzum, vardır Rabbimin bir bildiği, evinize geçin önce bir.. aklın rahat etsin.. bir de bakmışsın herşey kendinden oluyor..kopiş adet oldum test yapmadım
kızlar selammmm,burdan devam mı ediyosunuz siz? 2010 da yazışıyoduk gurbet ablanın topicinde sonra ben annemi kaybettim baya zor zamanlar yaşadım bebek fikrine ara vermiştik bi süre sonra hamilekaldım şimdi kızım 4 aylık oldu sizi yeniden bulmak ne güzel bissürü de yazışmışsınız hepinizi öpüyorum
sağolun kızlar ALLAH hepinizin gönlüne göre versin inş,ben 1 yıldır ailemin yanına gidemedim 3 güne kadar onların yanına gidicem 2 aylığına ordada internet yok ama dönüşte bulurum ben yin:126:e sizi
sorma izin telasi basladi 6 temmuz ins turkiyedeyiz cnm bnm 5 hafta tadini cikaralim ins
ouu gözün aydın canım.. :))
bende eşimin sorumsuzluklarına sinirleniyorum.. memlekete gitmek istiyorum ama emrenin evrakları hallolması lazım, nüfüs müdürlüğüne gidilecek sonra da kaymakamlığa evraklar apostillenecek.. uzun sürmeyeceğini bilsem emreyi halasına bırakıp gidicem de.. uzun süre durmaz.. zaten huysuz dede modunda takılıyor bezdirir kadıncağızı..
bir de eşimin kimliği de lazım.. o da gündüz çalıştığı için ona da lazım oluyor..
gerildim iyice ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?