Eski dostlar hep beraber elele verelim

Eylülcüm çok güzel bir doğum hikayesi bu,Allah bize de nasip eder inşallah,tebrik ederim bebeğini sağlıkla büyüt inşallah..
pınarcım çok sevindim heyecanını ve korkunu tahmin ediyorum,gebelik uzun bir süreç ve heyecanlı anları çok..ilk 3 ayla bitmiyor inan,mümkün olduğunca her zaman pozitif düşünmeye çalış ve stresten uzak dur,kendini de çok yorma bu güzel anların tadını çıkar,Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah..
kızalr naber
ıyı gordum sızı
sze bısey sorcam benden üç gündür günde bir damla leke gibi kan glıyor
sonra bıdaha bısey gemıyor
son adetım 13 temmuzdu yumurtlamada oluyom suan sanırım
selam medicim nasılsın?yumurtlama döneminde lekelenme olabiliyor diye biliyorum,bu zamanları değerlendir derim:)

dün soğan kürüne başladım ama ondan once de vardı..
bugun sag tarafım agrıyo
bıde calıstıgım yerde oyle bunaldım kı sıcaktan klıma yok vantılator yok.. kollarımıneklemlerı pişti kötüyüm

aa o zaman soğan kürünün de etkisi olabilir,ya da sağdan yumurtluyorsun,ay klimasız dayanmak çok zor benim her yerimden ateş çıkıyor valla,Allah kolaylık versin canım..

kızalr naber
ıyı gordum sızı
sze bısey sorcam benden üç gündür günde bir damla leke gibi kan glıyor
sonra bıdaha bısey gemıyor
son adetım 13 temmuzdu yumurtlamada oluyom suan sanırım
bakalım görelim medim.. Rabbim gönlüne göre versin
hayırlısı olsun kuzum :) biz de hep kız dedik, istedik. .çevremiz hep kız dedi.. ben içten içe hep erkek düşündüm nedense..
ki doktor pipiyi göstermesine rağmen (çok netti) eşim yanılma payı nekadardır diye sordu kadına :)
tabi şimdi baba oğul birbirine hastalar

canım ya yumurtlama sırasında başlamasaydın soğana.. olur da gebelik durumu varsa soğan kötü etkiler... yine de sen bilirsin.. bana göre kür fln yapacaksan yumurtlamadan önce yap.. ya da o ay gebelik planları yapma.. sonraki ay şansını dene..

gida_pinar canım çokkkk sevindimm çok mutlu oldum allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnn

eylül sağlıkla buyut canım bebişini seni ve bebişini kocaman öpüyorum

medimmm tüm dualarım seninle canım allahım sana hayırlı sağlıklı bir iki üç evlat nasip etsin kuzummmmmmm

canom teşekkür ederim cnm..Siz nasılsınız bebeğinle maşallah büyümüş..

Kızlar herkese merhaba....
Gerçi kimsecikler yok ama..Ben yine de kopamıyorum bu topicten..

Dün kontrolüm vardı maşallah büyümüş mercimeğim.
Geç döllenme olmuş 1 hafta geriden geliyorum ..Doğum tarihimizde değişti, 1 hafta ertelendi.18 mart normal tarihim.

1 ay sonra gidicm 2 li test için o zaman cinsiyeti de söylerim dedi doktor..Şimdiden heyecanlanmaya başladım.

masallah sıze ne kolay dogum olmus ya saglıcakla buyut guzelım yavrunu ne guzel hep ıstedım ole dogum yapayım ama nasıl olmadı
cnm yaa cok cok sevındım yaaaaaa ızın donusu ıyı moral oldun heee
anlatılmaz bu duygu yasanır ıste budurrrrr

allahım tamamına erdırsın guzelım

Slm kızlar ben tatılden dondum berbat gectı sızde ne var ne yok herkes umarım ıyıdırrr

MEdicim hayırlısıyla senin de güzel haberini alıcaz.NEler yapıyosun .Doktor kontrolüne devam ediyor musun?

Slm kızlar ben tatılden dondum berbat gectı sızde ne var ne yok herkes umarım ıyıdırrr

Gurbet abla neden kötü geçti tatilin hayırdır.

Arkadaşlar bu arad moralim çooook bozuk..Hem faranjıt oldum hem idrar yolu enfeksiyonu..Hamilelikte başa gelecek en kötü şeymiş enfeksiyon sağolsun beni buldu.
Doktor antibiyotik lagropen ve buscopan verdi.

Çok korktum ilk gün içmedim ama ağrılarım devam edince aldım mecbur ilaçları..Çok korkuyorum bebeğim etkilenecek diye.500 mg günde 3 defa içiliyo.NEtten baktım içmezsem daha kötüymüş enfeksiyon zeka geriliği yapabiliyomuş.Gerçi antibiyotik te çok masum değil.

Offf çok stress oldum..Dua etmekten başka bişey yapamam..İnş sağlıklı bir bebeğim olur.

hemen bir macro marlet buluosun
orda creamberyy suyu var 2 çeşit biri kutuda biri camda
cam olanı alıppp günde 1-2 bardak içiosun süper geliomuş enfeksiyona benim Baha önermişti içtim ben hep

hemen bir macro marlet buluosun
orda creamberyy suyu var 2 çeşit biri kutuda biri camda
cam olanı alıppp günde 1-2 bardak içiosun süper geliomuş enfeksiyona benim Baha önermişti içtim ben hep

cnm tekirdağ da macro market yok ama ist e gittiğimde haftasonu alırım. Ya da netten bakayım belki gelir.
Teşekkür ederim craftycim.
Çok korktum antibiyotik kullanıyorum diye ama başka çare yok.Dua ile Rabbim korur bebeğimi inş.

ben nil de 4-5 kutu augmentin 2 jutu da lrgopen içtim diş yüzünden
telaşlanma bişi olmaz

Gidacim cnm basimiza gelmeyen kalmadi
Artik esim tamamen ailesine yoneldi ya onlari hic birsyden mahrum birakmak istemiyor
Kardesi hapse gurdi icerde ona bakiyor avukatlar tuttu en iyisinden
Karisi disarda ona bakiyor
Babasi vefat etti anadina bakiyor hos oncedende bakardida bagkur ayliklari var duskun degiller
Bacisinin kizi astimmis ona bakmak istiyor
Ben alisverise gidelim deyince az alalim gitmeyelim idare edelim diyor ya
Bana cok degistigimi soluyor eskiden herseye ebet derdim sesimi cikarmazdim
Simdi soleyince degistin sen diyor inan cekemiyotim artik ya 14 senedir dikili tasim yok ya
Allahim selamete cikar ya bunaldim artik

Slm kızlar,

Bi kendimden haber verip çıkıcam. Oğlumun kısacık uyku aralarından birindeyiz zira:)

9.5 ayı bitirdik çok şükür..Sağolsun bende doğum yapmış kadın hali bırakmadı. O kadar hareketli ki...Yemek yedirmek, altını değiştirmek için bile savaş halindeyiz..Ve hala gazlıyız..Oğlumun gazıyla burdan Ağrı'ya uçarız:))Gece hala defalarca uyanıyoruz..

Bi de sütüm gitmişti pompayla zorla geri getirdimŞimdi uyuklarken emziriyorum, diğer zamanlarda sağıyorum..Düzenli sağabilirsem 500 ml 'i buluyoruz çok şükür.Ama bu zıpırla düzenli sağmak çok zor oluyo.

Sokak delisiyiz..Kapıya götürüp geri dönmüyo:) 24saat dışarda gezsek ondan mutlusu olmıcak

Şimdiden çapkın bi oğlum var..Bayanlara ilgi alaka süper..Ama bakımlı olanlara:))Süslü kız seviyoruz:))

Geçmişi fazla okuyamadım ama Pınar'ın haberini gördüm..Cnm hayırlı olsun çok sevindim..

Öpüyorum hepinizi çokk

Siz buyumusunuz masAllah eeee biz kiz aramaya baslasak iyi olcek baksana bizim oglan capkin ciktiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…