- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.661
ben nil de 4-5 kutu augmentin 2 jutu da lrgopen içtim diş yüzünden
telaşlanma bişi olmaz
aynen bende
Gurbet abla hamileymissin cok sevindimkiz evladi da erkek evladi da olup 4. Evlat icin senin gibi heyexanla istekle ugrasan baska bir hatun daha bilmiyorum azmine ve heyecanina hayranim :16
Bu arada biz oglumla iyiyiz oglum 3 gun sonra 5. ayini dolduracak.Cok sukur ve masallah sorunlu bir bebek degil annesini hic uzmuyor. Sadece emziriyorum birkacgun sonra meyvelerden tattirmaya da baslayacagim bu konuda cok hevesliyim. Oglum hepinizin ellerinden oper gecmis bayraminizi kutlar
Medi senin guzel haberlerini bekliyorum canim.
geçmiş olsun canım.. sıkma kendini, bende hamileyken kulaktan dolayı 3 kutu augmentin 2-3 kutu parol içtim.. 2 defa da idrar yolu enf. için tek kullanımlık şase antibiyotiklerden kullandım... çok şükür birşey olmadı.Arkadaşlar bu arad moralim çooook bozuk..Hem faranjıt oldum hem idrar yolu enfeksiyonu..Hamilelikte başa gelecek en kötü şeymiş enfeksiyon sağolsun beni buldu.
Doktor antibiyotik lagropen ve buscopan verdi.
Çok korktum ilk gün içmedim ama ağrılarım devam edince aldım mecbur ilaçları..Çok korkuyorum bebeğim etkilenecek diye.500 mg günde 3 defa içiliyo.NEtten baktım içmezsem daha kötüymüş enfeksiyon zeka geriliği yapabiliyomuş.Gerçi antibiyotik te çok masum değil.
Offf çok stress oldum..Dua etmekten başka bişey yapamam..İnş sağlıklı bir bebeğim olur.
maşallah size, sütünün geri gelmesine çok sevindim canım.Slm kızlar,
Bi kendimden haber verip çıkıcam. Oğlumun kısacık uyku aralarından birindeyiz zira:)
9.5 ayı bitirdik çok şükür..Sağolsun bende doğum yapmış kadın hali bırakmadı. O kadar hareketli ki...Yemek yedirmek, altını değiştirmek için bile savaş halindeyiz..Ve hala gazlıyız..Oğlumun gazıyla burdan Ağrı'ya uçarız:))Gece hala defalarca uyanıyoruz..
Bi de sütüm gitmişti pompayla zorla geri getirdimŞimdi uyuklarken emziriyorum, diğer zamanlarda sağıyorum..Düzenli sağabilirsem 500 ml 'i buluyoruz çok şükür.Ama bu zıpırla düzenli sağmak çok zor oluyo.
Sokak delisiyiz..Kapıya götürüp geri dönmüyo:) 24saat dışarda gezsek ondan mutlusu olmıcak
Şimdiden çapkın bi oğlum var..Bayanlara ilgi alaka süper..Ama bakımlı olanlara:))Süslü kız seviyoruz:))
Geçmişi fazla okuyamadım ama Pınar'ın haberini gördüm..Cnm hayırlı olsun çok sevindim..
Öpüyorum hepinizi çokk
maşalah canım, sizde büyümüşsünüz.Gurbet abla hamileymissin cok sevindimkiz evladi da erkek evladi da olup 4. Evlat icin senin gibi heyexanla istekle ugrasan baska bir hatun daha bilmiyorum azmine ve heyecanina hayranim :16
Bu arada biz oglumla iyiyiz oglum 3 gun sonra 5. ayini dolduracak.Cok sukur ve masallah sorunlu bir bebek degil annesini hic uzmuyor. Sadece emziriyorum birkacgun sonra meyvelerden tattirmaya da baslayacagim bu konuda cok hevesliyim. Oglum hepinizin ellerinden oper gecmis bayraminizi kutlar
Heyoooooo selam kızlar
Beni özlediniz mi ?
Ben geldimmmmmmm
Gurbet abla hamileymissin cok sevindimkiz evladi da erkek evladi da olup 4. Evlat icin senin gibi heyexanla istekle ugrasan baska bir hatun daha bilmiyorum azmine ve heyecanina hayranim :16
Medi senin guzel haberlerini bekliyorum canim.
Heyoooooo selam kızlar
Beni özlediniz mi ?
Ben geldimmmmmmm
iste yiyeniniz kizlar:))))
Ozlefil yaw nerdeydin bakiyimHeyoooooo selam kızlar
Beni özlediniz mi ?
Ben geldimmmmmmm
Cnm bu sefer Olacak insya gurbet abla kusura bakma da her ay pozitif alıosun negatife dönüo
testlerde bi sorun olmasın?? Obulasyon testi ile yapıosun ya sen?? Geç yumurtlama fln?
Neden bu kadar çok tutunamayan bebek oluo bi baktırmak lazım bence dr a
gurbetçim gözün aydınn çok sevindim maşallah diyim
ya gurbet abla kusura bakma da her ay pozitif alıosun negatife dönüo
testlerde bi sorun olmasın?? Obulasyon testi ile yapıosun ya sen?? Geç yumurtlama fln?
Neden bu kadar çok tutunamayan bebek oluo bi baktırmak lazım bence dr a
selam kızlar :)
ikizlerim ve ben çok iyiyiz çok şükür
bebek görmeye gelenler eymeni görünce çok şaşırdılartabi ikiz olduğunu bilmeyenler
işyeri için de bayağı sorunlu bir rapor sürecinden sonra ayrı ayrı rapor çıkarmayı başarabildim ve iş yerime sadece vera'nın raporunu gönderdim.
ofiste en yakın arkadaşa danıştım ikiz desem ne dersiniz diye çok kızarız demişti ben de mecbur doğum raporunu bir kız ve bir erkek için ayrı çıkarttırabildim:26:
ikisi de çok iyi maşallah 3200 ve 3150 gr doğdular şimdi 4500 üzerindeler tahmin ediyorum
mavi gözlü sarı kafa bir oğlum ve belki ela belki koyu yeşil gözlü koyukahve kafa bir kızım var
cnm bnm yaa neden kirilayin guzelim bizbizeyiz olsun ya bununda zevki baska ins bu sefer olacak yavrumu hem icimde hemde kucagimda buyutecegim dua edin canlarim bnaaaaaaynen bunları uzun zamandır sormak istedim.. ama dilim varmadı kırılırsın diye Gurbet abla
yani birşey kesinleştirdikten sonra paylaş bence, ozaman sevincin de daha büyük olur.
her hem gebelik çizelgesi yapıyorsun sonra olmayınca daha çok üzülüyorsun eminim..
Rabbim gönlüne göre versin..
çok şükür sağlıkla kavuşmuş yavrucuklarına. :))) bize de yazaydı iyiydi
Merhaba kızlar ara sıra girip gelişmelere bakıyorum ama hiç yazmaya fırsatım olmadı. 18 mayısta normal doğum ile geldi bahar bebeğimiz ama minicik geldi 2300kg şimdi 3aylık oldu 4800 kilosu. Günümüz emzirmek gaz çıkarmak ve hanfendiyle konuşmakla geçiyor. He bide dışarılaı çok seviyor daha 10günlükken babası bizi çay bahçsine götürdü ogün bugün bizim kız sokak sever oldu :)
bu sabah yaptigim gebelik testim
cuma gunu yaptigim gebelik testim ne dersiniz gelisme varmi kizlarr
ablacım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almak nasib etsin inşallah.hayırlı uğurlu olsun.öptm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?