Eski dostlar hep beraber elele verelim

Gurbet abla hamileymissin cok sevindim kiz evladi da erkek evladi da olup 4. Evlat icin senin gibi heyexanla istekle ugrasan baska bir hatun daha bilmiyorum azmine ve heyecanina hayranim :16

Bu arada biz oglumla iyiyiz oglum 3 gun sonra 5. ayini dolduracak. Cok sukur ve masallah sorunlu bir bebek degil annesini hic uzmuyor. Sadece emziriyorum birkacgun sonra meyvelerden tattirmaya da baslayacagim bu konuda cok hevesliyim. Oglum hepinizin ellerinden oper gecmis bayraminizi kutlar

Medi senin guzel haberlerini bekliyorum canim.

cnm sagolasin guzelim ibs bu sefer saglicakla kucagima alirim bebegimi
sizin iyi oldugunuza sevindim yavas yvas baslayin ek gidaya corbalardan verebilirsin dikkat et cok salcali ve tuzlu olmasin guzelim

Selam kızlar, geçmiş bayramınızı kutlarım
3 haftadır kardeşim burdaydı hiç bilgisayara bakamadım.. bu hafta annem de geldi, akşam yolcu ettik.. çok alıştım onlara.. sabah ta eşim kayseriye gitti yarın dönecek.. oğlumla yalnız kaldık
oğlum baba ve teyte(teyze) diyor.. deli gibi evde yürüteçle koşturuyor..
geçmiş olsun canım.. sıkma kendini, bende hamileyken kulaktan dolayı 3 kutu augmentin 2-3 kutu parol içtim.. 2 defa da idrar yolu enf. için tek kullanımlık şase antibiyotiklerden kullandım... çok şükür birşey olmadı.
çabuk iyileşirsin inş. bir de bol bol su iç canım.. enfeksiyonu anca öyle yenebilirsin..
maşallah size, sütünün geri gelmesine çok sevindim canım.
özlettin kendini
maşalah canım, sizde büyümüşsünüz.
ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum. tabi doktorun nasıl uygun görüyor bilemem de.
sebzelerden başlasan önce sonradan çok rahat edersin.. genel gözlemim böyle. meyveye ilk başta alışan çocuk sonradan sebzeye alışamıyor.. havuç kabak fln
3 gün birini dene sonra diğerini hem alerji durumunu gözlersin.. 2 hafta sonra da meyveye de başla.. sabah meyve ver öylen sebze.. zaten tattıracağın 2-3 tatlı kaşığı başlarda.
1 ay sonra da yoğurda da başlarsın inkindi yada akşam öğününde..
belli bir düzen oturtmak çok güzel oluyor. neyi nezaman yiyeceğini biliyor sonradan :)
meyve pürelerini de zaten cam rendede yapacaksın.. başlarda alışana kadar blender kullanabilirsin.. doktorlar bıcak değdiği için tavsiye etmez ama ben zarar görmüyorum
sonradan hafif pütürlü olsun ki alışsın..
of gıda konusunda sabaha kadar konuşabilirim
Heyoooooo selam kızlar
Beni özlediniz mi ?
Ben geldimmmmmmm

hoşgeldin canım.. biz buralardayız.. sen nerelerdesin :)

cnm önce sebze ile başla meyve verirsen (tatlı olduğundan) Sebzede çok zorlanırsın

Heyoooooo selam kızlar
Beni özlediniz mi ?
Ben geldimmmmmmm

naber kızzzz oğluş nasıl kocaman olmuşturrr

ya gurbet abla kusura bakma da her ay pozitif alıosun negatife dönüo
testlerde bi sorun olmasın?? Obulasyon testi ile yapıosun ya sen?? Geç yumurtlama fln?
Neden bu kadar çok tutunamayan bebek oluo bi baktırmak lazım bence dr a

Heyoooooo selam kızlar
Beni özlediniz mi ?
Ben geldimmmmmmm
Ozlefil yaw nerdeydin bakiyim

Cnm bu sefer Olacak ins
normal gebelik testiyle yaptim test
Iki sefer oldu biri bu sne biri gecen sene oda kimyasalmIs adetle attim
Gecen ay gecikti hamilexim sandim ama test yapmadim Gecikmeli geldi
Bide biliyon bebek kaybettim
Ins teyzesi bu sefer olcek atesimde yuksek

aynen bunları uzun zamandır sormak istedim.. ama dilim varmadı kırılırsın diye Gurbet abla
yani birşey kesinleştirdikten sonra paylaş bence, ozaman sevincin de daha büyük olur.
her hem gebelik çizelgesi yapıyorsun sonra olmayınca daha çok üzülüyorsun eminim..
Rabbim gönlüne göre versin..

çok şükür sağlıkla kavuşmuş yavrucuklarına. :))) bize de yazaydı iyiydi

cnm bnm yaa neden kirilayin guzelim bizbizeyiz olsun ya bununda zevki baska ins bu sefer olacak yavrumu hem icimde hemde kucagimda buyutecegim dua edin canlarim bnaaaaa
çok şükür sağlıkla kavuşmuş yavrucuklarına. :))) bize de yazaydı iyiydi

iyi gozuaydin olsun ins

Merhaba kızlar ara sıra girip gelişmelere bakıyorum ama hiç yazmaya fırsatım olmadı. 18 mayısta normal doğum ile geldi bahar bebeğimiz ama minicik geldi 2300kg şimdi 3aylık oldu 4800 kilosu. Günümüz emzirmek gaz çıkarmak ve hanfendiyle konuşmakla geçiyor. He bide dışarılaı çok seviyor daha 10günlükken babası bizi çay bahçsine götürdü ogün bugün bizim kız sokak sever oldu :)

Bole gelip yaziyosunuz ya bize deger verdiginizin kaniti iste
Allahim razi olsun cok sagolun gule gule buyut prensesini
Kilosu guzel bosver saglikli olsunda gerisi onemli degil

bu sabah yaptigim gebelik testim
cuma gunu yaptigim gebelik testim ne dersiniz gelisme varmi kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…