Eski dostlar hep beraber elele verelim

SAgol gulum yerim ßenin cücük oglunu Allah kolaylik versin gulum

selam herkese
ben yarın memorıale muayeneye gıdıyorum bu hafta sonu butunleme sınavım var aklım muayeneye takıldıgı ıcın bugun hıc calısamadım
bı yarını talatayım kafamda soru ısaretı kalmayacak

ıyy nedense bı heyecanlıyım ben :)

güzel haberlerle gel medikom..

ah pınarım.. okadar büyüdünüz mü ayol siz :) maşallah :)
haberlerini bekleriz

Son düzenleme:
selam doktordan geldi m..

sadece tupte sıvı bırıkmesı mı ... o d aneymiş ki
her ıkı yumurtalıkta yıne çikolata kisti
ufak da bi myom la tanıstırıldım

sol tüp komple alınacak dedı semra hanım..
sağ tüpü de laparoskopıde kontrol edıcak eger yapısıklık varsa belkı onu da alabıırız cok saglıklı gorunmuyor dedı

en kotusu de ücreti 4000 tl

bu parayı nasıl bırıktırecegımı kara kara dusunmek benı yoran asıl şey.

ve de amelıyattan sonra tüp bebek dedı...

tip bebek de bı okadar para SAYISAL OYNUYORUM NEZAMAN TUTARSA OZAMAN AMELIYAT OLURUM ARTIK

Son düzenleme:

ouu.. ne diyeceğimi bilemedim medim.. Rabbim bir mucize yapar inşallah, keşke elimizden gelen birşey olsa..
of keşke durumum biraz daha iyi olsaydı da sana yardımcı olabilseydim ya (((

ouu.. Ne diyeceğimi bilemedim medim.. Rabbim bir mucize yapar inşallah, keşke elimizden gelen birşey olsa..
Of keşke durumum biraz daha iyi olsaydı da sana yardımcı olabilseydim ya (((

bana en buyuk yardım benı anladıgından emın oldugum kısılerın olması yanı sen ve senın gıbıler cnm var ol dusunmen yeter

Canım benim Allah yardımcın olsun.Allahım beterinden korusun.önce sağlığın önemli bebek de gelir arkasından inşallahhhh...Rabbim çook büyük.

canım çok geçmiş olsun .bu zor günlerin arkası ferahlık olacak inşallah .bu yolda en çok sen zoırlandın ALLAH yardımcın olsun kucağın tez zamanda dolsun canım
benim çevremde çocuğun olmaz deyip şimdi ikincileri doğuran insanlar var .mucizelere inanıyorum ben .inşlallah seninde benimde dileğimiz birgün kabul olacak .
belkide aynı ayın annesi oluruz

ah pınarım.. okadar büyüdünüz mü ayol siz :) maşallah :)
haberlerini bekleriz

Kopricim valla birden hızlandı sanki tempo ben de şaşkınım göbüşüm bile çıktı..Dün ense ölçümü boy ölçmü vs ultrason ölçümlerimiz iyi çıktı çok şükür.Kan testi haftaya belli olacak.Ama bebeğim çok hareketliydi içerde el salladı sanki bize. içim gitti...
Yalnız dokotrun 1 saat süren uğraşlarına rağmen göstermedi cinsiyetini.Doktor yarın tekrar gel dedi.bugün yine gidicem.İnş gösterir kereta, bana hep erkek gibi geliyor.Hayırlısı artık.

Cnm en başından beri söylediğim bu sürecin bizim sınavımız olduğu, sen de sabrınla sonunda mükafatlandırılacaksın eminim.Ben de erce abla gibi mücizelere inanırım bi bakmışsın bebek kendi gelivermiş.Yeter ki sen heyecan ve umudunu yitirme.Biz seninle o müjdeyi vereceğin günü bekliyoruz cnm.

medim kuzum
Rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm
Szin hastanede yapılamaz mı bu ameliyat ???

ıkıncı defa laparoskopı olacagım ve bunun tekrarlanmasını ıstemıyorum ıyıce temızlensın şu içerisi artık o yuzden guvendıgım ellerde yaptırmak ıstıyorum.. bızım hastanede bı tane bıle prof. kalmadı.!! hepsı ozel muayenehanelerınde calısıyor oan da gıtsem para buraya da gıtsem para belkı cok zorlanıcaz ama cektım kredı ustune kredıyı adetım bıtınce arıycam semra hanımı

Allah yüzünü kara çıkartmasın emeklerine karşılık versin kuzum inşallah
haber ver bana zamanları, nille ziyaret edelim teyzemizi

Allhim yuzunu guldursun melegin hemencik gelsin seni ugrastirmadan insAllahhhh

medi canım Allah emeklerinin karşılığını verecek
inşallah annesinin kıymetini bilen hayırlı evlat(lar)ın olacak

pınar çoook çookkkkk sevindim
sen, gurbet abla, erayım ve medim hep dualarımdaydınız
Allah hayırla sağlıkla kucagına almanı nasip etsin minik fasülyeni

mailimde o bıdıkların fotosu niçün yok halaaaaaaaaaa

Güzel haber vermeye geldim kızlar.
İrem bugün saat 11,00de ameliyata girecekti. Sezeryanla oğluşunu kucağına almıştır artık.
Hoşgeldin Cihan bebek.

Darısı bekleyen ve isteyen herkeze. Duygusala bağladım akşam İrem bana mesaj atınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…