- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.801
bende özledim kızlar sizleri.
akıllım emzirmek anne için büyük bir nimet.ben emziriyorum sadece.diyetsiz falan eski kiloma döndüm sayılır.2 kilom kaldı gerçi spor yapmam lazım ama bunada şükür.ilk zamanlar hep öyle kalıcam sanmıştım.
Kizlar
Nasilsiniz görüşmeyeli?
Ben oğlumun pesinde koşturup duruyorum.Kilo milo kalmadı hatta sanırım eskisinden daha zayıf olucam bu gidişle. Yürüme çalısmalarındayiz . Zaten hareketliydik iyice coştuk. Yemekle hala aramız yok. Ve hala bir gaz bombasiyiz:) Aksama kadar yedirme yürütme uyutma, aksam 1-2 saat babaya teslim ve gece de gaz uyanmalariyla günler geçip gidiyo
Ama çok eğlenceli dönemlerimiz başladı. Oyunlar oynuyoruz artık..
6 kasim itibariyle 1 yasımızı doldurduk ve anne sütüne de nokta koyduk. Yogun mücadelelere bu zamana kadar verdim çok şükür.
Şimdi ayağımda oğlumda yazıyorum size. Kalkıp öğle yemeğini hazırlığım bucurumun:)
Öpüyorum hepicinizii
Özletiyorsun kendini :) eminim fırsatın olmuyordur foruma bakmaya ama daha sık görelim yani:)
doğum günüsü kutlu olsun paşamın. maşallah ona. bizde aynı çabalardayız. birkaç adım atıp gerisini emeklemeyle tamamlıyor Emre
2-3 haftadır böyle yakındır bizim de yürümemiz :) artık elimden tutup dış kapıya götürüyor yavrum .. da havalar soğudu sık sık çıkamıyoruz
günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.
oğluşunu da merak ediyorum :)
Kizlar
Nasilsiniz görüşmeyeli?
Ben oğlumun pesinde koşturup duruyorum.Kilo milo kalmadı hatta sanırım eskisinden daha zayıf olucam bu gidişle. Yürüme çalısmalarındayiz . Zaten hareketliydik iyice coştuk. Yemekle hala aramız yok. Ve hala bir gaz bombasiyiz:) Aksama kadar yedirme yürütme uyutma, aksam 1-2 saat babaya teslim ve gece de gaz uyanmalariyla günler geçip gidiyo
Ama çok eğlenceli dönemlerimiz başladı. Oyunlar oynuyoruz artık..
6 kasim itibariyle 1 yasımızı doldurduk ve anne sütüne de nokta koyduk. Yogun mücadelelere bu zamana kadar verdim çok şükür.
Şimdi ayağımda oğlumda yazıyorum size. Kalkıp öğle yemeğini hazırlığım bucurumun:)
Öpüyorum hepicinizii
kızlar nasılsınız?
valla yaramaz sıpadan vakit bulamıyorum ama arada bakıyorum sizlere.benim bebiş 7 aylık oldu çok şükür.
akıllım ikizler çok tatlı maşallah.
öpüyorum hepinizi....
Yeni ysiniz hayirli olsun guzelimmmEvet cnm fırsat bulmam zor oluyo ama artık telefonumda int var daha sık girerim ins.
Oglusumun fotografını da ilk fırsatta sana yollarım
Öptüm Paşani ve seniii
Cnm ne guzel yolu yariladinnay maşallahh size ya..Ne güzel büyütmüşsünüz bebişleri...
Bıdığım ikizler çok sirin Allah bağışlasın..
Kopricim senin emrecik gezgin olacak galiba...
Ben de heyecanla bekliyorum kucağıma alacağı günleri ...Biz de 6. ayımıza girdik çok şükür.Bebeğimin şimdilik bi sıkıntısı yok bana , uslu çocuk olacağa benziyor.
Hepinizi özlemişim..Herkese sevgiler....
nehaber kızlar ya
kımsecılkler yok yıne
ben gecıcı menopozdayım bu ay adet olmadım o ıgne hemen kestı valla
ates basıyor bas agrılarım oluyor
gece tişörtle yatıyorum
Medimm geçici bir süreç bu, kolay atlatırsın inşallah.en kısa zamanda da bebişin göbişine konar inşallah.
Ah kızlar..
ben bu aralar depresyona giricem sanırım. Canım çok sıkılıyor bu duruma.
oğlum çok mızmız, o stres yaptıkça bende yapıyorum. çok sabırlı davranıyorum ama bir yerde artık illallah demeye başlıyorum.
biliyorsunuz yalnızım birde. havalar da soğudu dışarı çıkarmıyoruz emre iyice huysuzlanıyor evde durdukça. elimi açıkta görmesin yapışıyor mıy mıy da mıy mıy dış kapıya götürüyor hemde günde kaç defa sayamıcam.. şimdi de babası alıştırdı kapıyı açıp bina boşluğunda ses yapıyoruz ah uh diye. yankılanınca hoşuan gidiyor ama hem o üşüyor hem evi soğutuyoruz. ben kapıyı açmıyorum iyice kızıyor. ne yapıcam ben bu kış hiç bilmiyorum. kendi gitse kapının yanında oynasa .. yokkk.. beni de sürüklüyor. oyuncaklarla oynamıyor kesinlikle.
okadar kıprak ki anlatamam... pazar günü beşikten düştü içim gitti yavruma bişi oldu diye aklım çıktı. çok şükür alnında ufacık sıyırıkla atlattık. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
çok bunalıyorum sonrada böyle dediğime pişman oluyorum. bazen evde sinirden yan odaya geçip gazete yırtıyorum çığlık atıyorum o derece kötüyümböyle devam ederse sanırım doktor desteği almam gerekecek. of içim şişmiş..
16aralıkta oğluşumun doğum günü var, ama yoğunlaşıp hazırlıklara başlayamadım bir türlü..
umarım herkez iyidir.. bizden böyle..
Medimm geçici bir süreç bu, kolay atlatırsın inşallah.en kısa zamanda da bebişin göbişine konar inşallah.
Ah kızlar..
ben bu aralar depresyona giricem sanırım. Canım çok sıkılıyor bu duruma.
oğlum çok mızmız, o stres yaptıkça bende yapıyorum. çok sabırlı davranıyorum ama bir yerde artık illallah demeye başlıyorum.
biliyorsunuz yalnızım birde. havalar da soğudu dışarı çıkarmıyoruz emre iyice huysuzlanıyor evde durdukça. elimi açıkta görmesin yapışıyor mıy mıy da mıy mıy dış kapıya götürüyor hemde günde kaç defa sayamıcam.. şimdi de babası alıştırdı kapıyı açıp bina boşluğunda ses yapıyoruz ah uh diye. yankılanınca hoşuan gidiyor ama hem o üşüyor hem evi soğutuyoruz. ben kapıyı açmıyorum iyice kızıyor. ne yapıcam ben bu kış hiç bilmiyorum. kendi gitse kapının yanında oynasa .. yokkk.. beni de sürüklüyor. oyuncaklarla oynamıyor kesinlikle.
okadar kıprak ki anlatamam... pazar günü beşikten düştü içim gitti yavruma bişi oldu diye aklım çıktı. çok şükür alnında ufacık sıyırıkla atlattık. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
çok bunalıyorum sonrada böyle dediğime pişman oluyorum. bazen evde sinirden yan odaya geçip gazete yırtıyorum çığlık atıyorum o derece kötüyümböyle devam ederse sanırım doktor desteği almam gerekecek. of içim şişmiş..
16aralıkta oğluşumun doğum günü var, ama yoğunlaşıp hazırlıklara başlayamadım bir türlü..
umarım herkez iyidir.. bizden böyle..
ou 1 haftadır kimse ses çıkarmamış. hayırdır inşallah. hey.
müjdeleyim dedim. oğlum artık tıpış tıpış yürüyor teyzeleri. bu ara virüs gibi herkeze bulaşan gangnam style'de emre coşuyor :) anası gibi oynak olacak yavrum herhalde
gözün aydın kopiş:)
hakkaten kımsecıkler kalmadı bırkac kısıden baska
kendımden haber vereym bari..
cumartesı kontrolum var
anya konya bellı olcak tupe baslıyoruz derlerse baslancak napalım
cumartesı kontrolum var
cumartesı kontrolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?