- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.101
anammmm kuzular yaşına giriyorrrrrrrrrrrrr :) gerçekten zaman hızlı geçiyor
ya bıdık sana bısey sorayım ben yürürken zorlanıyorum vajınam acıyo resmen ya
pantolon fln gıyerken bacağımı kaldırıyorum zorlanıyorum , otururken ayaklarımı kaldırıp ındırıken felan da..
snde böyle bişiler olmusmuydu
bırılerıne danıştım
genıtal varıs diye bı olay varmış
baskıdan varis olabılıyomus flan haftaya cuma dr kontrolm
ıkı hafta once gıttıgımde baskı olduğunu soyledım normal dedı (ama okadar rahatsızlık vermıyodu) sımdı daha çok hıssedıyorum acısını
ticker yapyım bakıyım olmusmu
Avatarındakiler seninkiler değil di mi, bizim bıdıklar daha farklı görünüyordu
yok avatar ınternett rastladım cok hoşuma gıttı benımkıler haftaya cuma ayrıntılı ultrason var ozaamn gorcez ınsallah.
ay gecmedı gıttı bu hafta bana nedense...
onumuzdekı hafta cabuk gecsın ınsallah ta göreyim bebiştolarımı :)
medim bebişlerin isimleride çok güzelmiş..
kızlar merhaba;
sizinle paylaşayın isteyim, 2. bebişe hamileyim. selim 17 ayını bitirti nasip olursa 2 kardeş arası 2 yaş olcak. hiç beklemediğim zamanda hamile kaldım. endişelerim var 2 çoçuk nasıl büyüteceğim.
kızlar merhaba;
sizinle paylaşayın isteyim, 2. bebişe hamileyim. selim 17 ayını bitirti nasip olursa 2 kardeş arası 2 yaş olcak. hiç beklemediğim zamanda hamile kaldım. endişelerim var 2 çoçuk nasıl büyüteceğim.
İkiz gibi bişey olurlar artık :) Allah verir kolaylığını ben fazla zorlanmadan yaşına geldiyse bebeler kimse zorlanmaz merak etme :)
Hayırlı olsun, ben de hamileliği özledim ikiz olmasalardı ikinciyi düşünebilirdim
Hatta şimdi 3.yü mü düşünsem ama yok ikizler emiyo hala :)))
bıdıkım bende diyorum kızımı doğurayım inşallah emzirme bitince hiç korunmayayım nasipte varsa bi tane daha olsun diye .
bide bu hamilelik hakketen sultanmışlık yahu ben acaip sevdim heryönüyle .ilk hamileliğimde hiç bişe anlamamıştım bu çok farklı geçiyo .
şu an ben yazarken tepikliyo zilli kızımsanırsam teyzelere selam sölüyo
Bilmiyorum artık veraya mı selam söylüyor yoksa eymene mi :)))
Hamilelik süper bişey yAaa Allah her kadına nasip etsin
annesinin eymenlere özel bi ilgisi var zaten .oğlum olsaydı adı ahmet eymen olacaktı nasip değilmiş zeynepsu gelicek inşallah .balkide damat gelir eymenyabancıya gitmesin kuzum
kızlar ben alışverişe başlıcam artık yavaştan .bi liste hazırlıyorum .sizde alınması gereken şeyleri yazın bize .kendimi çok şaşkın hissediyorum ne alsam kaç tane alsam .kış bebesi olacak dha çok nelere ihtiyacım olur
mesala yatak için park yatak düşünüyorum .siz neler kullandınız .temizlik ürünleri hangi marka tavsiye edersiniz .dalinin bebeyağını aldım göbeğime sürdüm felaket alerji yaptı bana mahvetti cildimi isilik dökmüş gibi oldum şimdi saf zeytinyağı ve johnsns vazelin kullanıyorum .
bebek bezi tavsiyeleriniz neler .ilk zamanlar ıslak mendil kullanmıcam alt silme pamuklarından alıcam pişik olmasın diye .
ayyy kafam çok karışık kızlar benim .tecrübelerinizi yazın bana .
Ay çok sevindim canım, sağlıkla al kucağına. ilki için okadar yordun kendini bak şimdi ikincisi bir mucize gibi geliyor. :)kızlar merhaba;
annesinin eymenlere özel bi ilgisi var zaten .oğlum olsaydı adı ahmet eymen olacaktı nasip değilmiş zeynepsu gelicek inşallah .balkide damat gelir eymenyabancıya gitmesin kuzum
kızlar ben alışverişe başlıcam artık yavaştan .bi liste hazırlıyorum .sizde alınması gereken şeyleri yazın bize .kendimi çok şaşkın hissediyorum ne alsam kaç tane alsam .kış bebesi olacak dha çok nelere ihtiyacım olur
mesala yatak için park yatak düşünüyorum .siz neler kullandınız .temizlik ürünleri hangi marka tavsiye edersiniz .dalinin bebeyağını aldım göbeğime sürdüm felaket alerji yaptı bana mahvetti cildimi isilik dökmüş gibi oldum şimdi saf zeytinyağı ve johnsns vazelin kullanıyorum .
bebek bezi tavsiyeleriniz neler .ilk zamanlar ıslak mendil kullanmıcam alt silme pamuklarından alıcam pişik olmasın diye .
ayyy kafam çok karışık kızlar benim .tecrübelerinizi yazın bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?