- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
sagol gulum iyiim sen nasilsin ne var ne yok seninde ramazini serif ayin hayilri ugurlu olsun guzelimselam gurbet abla nasılsın?
Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun herkesin.Rabbim bolluk ve bereketini esirgemesin üzerinizden.
sagol gulum iyiim sen nasilsin ne var ne yok seninde ramazini serif ayin hayilri ugurlu olsun guzelim
ayy insAllah guzelim bu arada agir islerden uzak dur bebmiz tutunsun geuzelimm bir mujdee senden olsun insAllahhhiyiyim ablacım çok şükür.şafak sayıyorum:97:aşılamanın 10.cu günündeyim.hayırlısıyla bekliyorum yani.
ben iki hamileliğimde de bir gün öncesi boş tam yumurtanın çatladığı gün dolu olduğu zamanlarda hamilelik elde ettim:26: ilkinde yumurtlama günü dolu öncesi boştu. bu sefer yumurtlama günü dolu (tamamen tesadüf oldu beklediğimden erken çatladı çünkü yumurtam) önceki 2 günüm boştuilk gebeliğim 10 hafta sürdü kürtajla sonuçlandı allah inşallah bu seferki sevincimi tamamına erdirir inan tam olarak sevinemiyorum sırf bu yüzden hamile olduğuma Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah :97:
iyiyim ablacım çok şükür.şafak sayıyorum:97:aşılamanın 10.cu günündeyim.hayırlısıyla bekliyorum yani.
ben de aynı ya
2 günden beri bulantıdan bişey yiyemiyorum
işin kötüsü açlıktan bulanıyo midem
bulandıkça yiyemiyorum, yemedikçe bulanıyo
kısır döngü oldu :44:
o kadar moralim bozukki su saat oldu uyuyamadim,cantami caldir dim,her seyim icindeydi,arabamin evimin anahtarlari,bana karti,ehliyet,bittim kizlar ,mahfoldum(
o kadar moralim bozukki su saat oldu uyuyamadim,cantami caldir dim,her seyim icindeydi,arabamin evimin anahtarlari,bana karti,ehliyet,bittim kizlar ,mahfoldum(
merhaba kızlaar 2 gün önce doktora gittim prolaktinim yüksekmiş dostinex diye bir ilaç verdi korun demedi perşembe p.tesi 1 tane içilecek ve dahiliyeye gönderdi troidlerim yüksekmiş oda levotiron diye bir ilaç verdi sabahları yarım aç karnına ama ben dahiliye doktoruna sormadım dostinex ile kullanabilirmiyim gebelik yaşanırsa problem olurmıu falan diye aranızda bu iki ilacı aynı anda kullanan oldu mu ? :44:
geçmiş olsun canım çok üzülme Allah korusun sana bir şey olmasın da cana geleceğine mala gelsin. Hiç vicdan kalmamış insanlarda çok yazık.
kızlar bugün doğum günüm bir yaş daha yaşlandımTest yapsam mı ki acaba belki bugün sevindirici sonuç alırım. Yok yok yapmayım en iyisi söz verdim kendime kırmızıların geleceği tarihi 2 gün geçmeden yapmayacağım.
geçmiş olsun canım çok üzülme Allah korusun sana bir şey olmasın da cana geleceğine mala gelsin. Hiç vicdan kalmamış insanlarda çok yazık.
kızlar bugün doğum günüm bir yaş daha yaşlandımTest yapsam mı ki acaba belki bugün sevindirici sonuç alırım. Yok yok yapmayım en iyisi söz verdim kendime kırmızıların geleceği tarihi 2 gün geçmeden yapmayacağım.
sagolun kizlar,oglumu yüzme havuzuna getirmistim,kasla göz arasi soyunma kabininden caldilar,hemen telefonumu aradim ama calan kisi kapatmis,cok bi para yoktu 15 euro falan vardi,banka kartinida esim iptal ettirdi,telefon kartinida,polise gittik sikayette bulunduk,korktugum havuz icin kart almistik bedava girip cikiyoduk,o kartin üstünde evin adresi yaziyo,cantamda evin ve arabamin anahtari vardi ,kabus gibi bir gece gecirdim,sanki her an kapidan biri gelecek gibi,arabamida eltimlerin mahallesinde biraktim,nolur nolmaz diye,allahtan yedek anahtarimiz vardi,öyle kalakaldim sanki tecavüze ugramis gibi,eltim arabanin anahtarini getirdi olay yerine öyle gidebildim eve,bide. esim kizdi üstüne,iyice doldum,aglama krizine girdim,sonra beni öyle görünce pisman oldu ama isteee,böyle iste kizlar,moralim yokkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?