Eski dostlar hep beraber elele verelim

Sivilcelere takılmayın!
Benim her adet dönemimde 1ya da 2tane çıkardı. Hamile kaldığım ay da çıktı. Hatta hamile olduğumu öğrendikten sonra da çıkmaya devam etti:) Meğer benim vücudumun reaksiyonu sivilceymiş. Başka hiç belirtim olmamıştı. Her an adet olacak gibiydim...

oyy oy tirilaylom. şu belirsizlik öyle fena bişey kii. belki yarın kan testi yaptırırım ha 14. gün ha 11. gün çok farketmez bence

oyy oy tirilaylom. şu belirsizlik öyle fena bişey kii. belki yarın kan testi yaptırırım ha 14. gün ha 11. gün çok farketmez bence

Cnm olmazsam 32. gün test yapacağım yani en geç 30. gün olduğumu düşünürsem 2 gün geçmiş olacak.C.tesi test günüm oluyor bu durumda.bence acele etme test için ..Hem kullanılan ilaç ve iğneler b-hcg değerini etkiliyor.ben bi kere kan testine göre hamile sandım kendimi 2 gün sonra değer düştü.Meğer iğnedenmiş..En erken Adet gününü bekle bence..

Pınar ve Eylül doğum günleriniz kutlu olsun kızlar.İnşallah yeni yaşınız uğur getirsin sizlere.Poticim sanada geçmiş olsun canım.Cana geleceğine mala gelsin.Üzme kendini.

Pınar ve Eylül doğum günleriniz kutlu olsun kızlar.İnşallah yeni yaşınız uğur getirsin sizlere.Poticim sanada geçmiş olsun canım.Cana geleceğine mala gelsin.Üzme kendini.

Teşekkür ederim cnmcm..İnş uğurlu bir yıl olur..26 yaş benm için bebek sahibi olma için ideal bir yaş..İnş gerçekleşir..

Ama adetin ilk belirtisi şiddetli baş ağrısı başladı,bu demek oluyorki bugün yarın hayz halim başlıyor

canım teşekkür ederim

evet bugün benim 28.günüm ve kahve bir akıntı gelmeye başladı akşama doğru gelir kırmızılar böylece geçen sene hamile kaldığım eylül ayına kaldı umutlar...

KısLar bnim adetm 4-5 gün erken geLmiŞti yaa bugün 4.günüm ve bitti damla geLdi en son yani tam 3 gün sürdü..
Ama diğer adet kanamaLArıma hiç benzemiodu daha az miktarda ve açık renkteydi..
Sağ kasığımda da sanki hafif ağrı hissediorum..(bende bi kere kist çıkmıştı oyüzden en ufak bi kasık ağrısından huyLaniorum,psikoLojik oLdu bende )
Yarına randewu aLdım doktora bakaLım ne dicek çok korkuorum kist falan çıkmasından dua edin noLur kötü bişiy çıkmasın..

ins bebktir canim yaaa icini ferah tut guzelim

İnş kist değil de bebektir o cnm..

Demek seninle gündaşız..ama henüz bnm ki gelmedi...Bu ay sabır ayı biliyorsun,sabırla dua edelim cnm..

evet canım sabredeceğiz kaderimizde varsa elbet olacaktır hayırlısı

Canım İnşallah olumsuz bir sonuç almazsın hayırlı güzel bir haber alırsın. Kasık ağrıları farklı nedenlerle de olabilir kist diye kendini şartlama.

günaydın kızlar
nasılsınız
ben dün test yaptırayım diyordum son anda vazgeçtim :) cuma veya cumartesiye kadar sabretmeye çalışıcam. bugün 12. günü çatlama iğnesinin:18::18:

günaydın kızlar
nasılsınız
ben dün test yaptırayım diyordum son anda vazgeçtim :) cuma veya cumartesiye kadar sabretmeye çalışıcam. bugün 12. günü çatlama iğnesinin:18::18:

gÜNAYDIN CNM..
bence de acele etme test için sonra daha kötü etkileniyo insan..Ben de c.tesi yapıcam olmazsam o güne ..Birlikte bakarız

Kızlarrrrrrrrrrr...

Nerelerdesiniz yahu kimse yok muuuuuuu?

Size en ihtiyacım olan dönem ,bana umut vermenize güzel dualrınıza ihtiyacım var.İlk defa test yapmadan 29. günüme geldim.Dün akşam lekelenme oldu ama son aylarda reglden 2 gün önce lekelenme oluyor,

Bir de sol tarafımda bütün ay bıyunca ara ara batmalar oldu hala devam ediyor..Bu ay yine çok şişirdim kendimi çok umutlandım.Tatilde tutmuştur belki maya Bir de ramazanı şerifin yüzü suyu hürmetine Raabim duamı boş çevirmez belki..Hee kızlar ne dersiniz? Belki ,bir umut işte

canım inş bebiştendir.Allahım gönlüne göre versin.hamile kalmadan önce regli düzensizleşirmiş bikaç ay önce kadının.eskilerde bebek yerini hazırlıyor derlermiş.benimde bikaç aydır sapıttı geçen ay 5 gün gecikti.bu ay aşılama yaptırmıştım,10.cu ve 11.ci gün lekelenme oldu 12.ci gün söküldü adet.bu seferde erken geldi yani.inş önümüzdeki ay bebek gelmiş olurda reglim gelmez.hakkımızda hayırlısı.tüm isteyenler için ve kendim için dua ediyorum sürekli.güzel haberini görmek ümidiyle hoşçakal canım.:80:

gÜNAYDIN CNM..
bence de acele etme test için sonra daha kötü etkileniyo insan..Ben de c.tesi yapıcam olmazsam o güne ..Birlikte bakarız

ne güzel olur ya beraber hamile olduğumuzu öğrensek :) topic şenlenir azcık. ilk defa çatlama iğnesi oldum çok heyecanlıyım inşaallah vardır bebiş. çok fazla ümitlendirmemeye çalışıyorum kendimi ama elimde değil :)

Ah cnm inş..Aklım hep aşağıda geldi mi gelecekmmi? Tam 2 yıl oldu kızıyorum kendime alış artık bırak şu stresi diye yok nerdeeee...Tedavi sürecinde iğneler vs erkene çekiyor adeti ben de geçen ay 23. günde olmuştum..Hayırlısı diyelim cnm.

Çok iyi anlıyorum cnm gerçekten elinde değil insanın ben ne kadar düşünmücem dersem o kadar düşünüorum..Devamlı tuvalette kontroldeyim..Dün başlayan lekelenme bugn de devam ediyor..Offff gelmesin bu ay ya ne olurrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…