Eski dostlar hep beraber elele verelim

günaydın kızlar
çok isterdim size güzel haber vermek ama cıkss
cumartesi akşama kadar bekledim. gelmedi kırmızılar kan vermeye gittik hevesle ama negatif çıktı hala adet olmadım iyice sinirim bozuldu. yarına kadar olmazsam gidcem doktora .ok ağladım cumartesi akşam. çok hayal kurduğumdan hep...
iyiyim sanki şimdi
Dailymotion - Sertab Erener-Bir Çaresi Bulunur *2010 YEPYENİ - Müzik Kanalı
bi çaresi bulunur elbet.. dimi?

Son düzenleme:

bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yaptırdıysan ve yumurta çatladıysa ya adet görürsün ya hamilesin..
bikaç gün daha bekle adet olmazsan tekrar kan testi yaptır.
Allah hayırlısını versin

kac gun gecti adetin uzerinden canim gec dollenme olasiligi olabilir umudunu yitirme guzelim benim olacak insALlah

bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yaptırdıysan ve yumurta çatladıysa ya adet görürsün ya hamilesin..
bikaç gün daha bekle adet olmazsan tekrar kan testi yaptır.
Allah hayırlısını versin
fistik nasilsin uzun zama oldu gorusemedik ne yaptin nasilsin guzelim

gunaydın kIzlAr

cok gelemıyorum aranıza hatta hiç gelemıyorum arada aksamları okuyorum yazdıkarınızı
benım ahvalim aynı değişiklik malesef kı yok ama ınanıyorum ınsallah olacak
ramazan dolayısıyla cok sık calısma yapamıyorum ama krıtık gunlerı degerlendırebıldım çok şükür
işyerınde sorunlar yasıyorum gectıgımız hafta okadar cok agladım ki boğazım şişti fena oldum ondan once de gıda zehırlenmesı yasadımramazanın ık gunuydu gorumcemın mevlıt pılavınımn tavugundan sanırım... cunku yıyen herkes aynı olmus ıshal kusma fena idim. 3000 cc serum takıldı anca kendıme gelebıldım ..
sonracıgıma eşim varıkosel amelıyatı olmustu bılıyosunuz eylulde spermıyogram yaptıracagız sabırsızlıkla onu beklıyorum morfolojı duzeldımı dıye
benım beklenmeyen gunum bu perşembe veya cuma
bu ay Allahım ıkram etsın dıye cok dua edıyorum çokkk
olmayan herkes ıcın de
sizi seviyoree

üzgün kedi medi...

heyyyy
özledim seni kuzu teyzecik
nasılsınnnnn

ben de sizi özledimmmm
ramazanda bir rehavet bir rehavet sorma gitsin :)
çok büyük keyif alıyorum o ayrı

annem umreden abaya diye bişey almıştı
ektekine benziyo ama bağlama kuşağı sarı değil
onu giyip teravihe gidiyorum..eşim de beyaz keten takımlarını giyiyo yabancı sanıyolar bizi :)

ah canim cok cok gecmis olsun guezlim benim ins bu ay yuzun guler tatli meidm benim

alintidr...........
dikkatle duyurulur denemekte yarar var

Selam kızlar nasılsınız hayırlı ramazanlar, özledim valla sohbetinizi
ama eskisi gibi yazamıyorum artık, arada girip okuyorum yazdıklarınızı
var mı yeni hamilelerimiz

günaydın hanımlar hayırlı ramazanlar .

canım hala umudun var inşallah mübarek günlerde hayırlı bir haber alırsın. Olmaz ise de üzülme her şeyde vardır bir hayır.

geçmiş olsun canım Allah (c.c) korumuş.Benim de iş yerimde problemler var.Bazen diyorum acaba iş yerinde yaşadığım stres mi hamileliğimi etkiliyor. Çevremi iş yerimi o kadar çok değiştirmek istiyorum ama olmuyor malesef yaşamak için mücadele etmek gerekiyor.

çok şıkmış canım güle güle giyin.

Son düzenleme:

medi canım geçmiş olsun inşallah bu ay beklediğin müjdeyi alırsın da yaşadığın bütün stresleri unutursun çok istiyorum bunu Allah yardımcın olsun

medi canım geçmiş olsun inşallah bu ay beklediğin müjdeyi alırsın da yaşadığın bütün stresleri unutursun çok istiyorum bunu Allah yardımcın olsun

aminn canım yaa
taf bu arada ateşimi ölçüuorum da benım atesım normalde hep 36 dır yada 35.9 durbır haftadır 36.5-36.6.36.8 fılan dıye yukselıyyy umutlanıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…