- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
günaydın kızlar
çok isterdim size güzel haber vermek ama cıkss
cumartesi akşama kadar bekledim. gelmedi kırmızılar kan vermeye gittik hevesle ama negatif çıktı hala adet olmadım iyice sinirim bozuldu. yarına kadar olmazsam gidcem doktora.ok ağladım cumartesi akşam. çok hayal kurduğumdan hep...
iyiyim sanki şimdi
Dailymotion - Sertab Erener-Bir Çaresi Bulunur *2010 YEPYENİ - Müzik Kanalı
bi çaresi bulunur elbet.. dimi?
kac gun gecti adetin uzerinden canim gec dollenme olasiligi olabilir umudunu yitirme guzelim benim olacak insALlahgünaydın kızlar
cumartesi akşama kadar bekledim. gelmedi kırmızılar kan vermeye gittik hevesle ama negatif çıktı hala adet olmadım iyice sinirim bozuldu. yarına kadar olmazsam gidcem doktora.ok ağladım cumartesi akşam. çok hayal kurduğumdan hep...
iyiyim sanki şimdi
fistik nasilsin uzun zama oldu gorusemedik ne yaptin nasilsin guzelimbildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yaptırdıysan ve yumurta çatladıysa ya adet görürsün ya hamilesin..
bikaç gün daha bekle adet olmazsan tekrar kan testi yaptır.
Allah hayırlısını versin
fistik nasilsin uzun zama oldu gorusemedik ne yaptin nasilsin guzelim
iyiyim çok şükür gurbiş abla
ramazanı eda etmeye çalışıyorum..fazladan bişey de yapamıyorum malum aç-susuz kalma süresi çok uzun
heyyyy
özledim seni kuzu teyzecik
nasılsınnnnn
ah canim cok cok gecmis olsun guezlim benim ins bu ay yuzun guler tatli meidm benimgunaydın kIzlAr
cok gelemıyorum aranıza hatta hiç gelemıyorum arada aksamları okuyorum yazdıkarınızı
benım ahvalim aynı değişiklik malesef kı yok ama ınanıyorum ınsallah olacak
ramazan dolayısıyla cok sık calısma yapamıyorum ama krıtık gunlerı degerlendırebıldım çok şükür
işyerınde sorunlar yasıyorum gectıgımız hafta okadar cok agladım ki boğazım şişti fena oldum ondan once de gıda zehırlenmesı yasadımramazanın ık gunuydu gorumcemın mevlıt pılavınımn tavugundan sanırım... cunku yıyen herkes aynı olmus ıshal kusma fena idim. 3000 cc serum takıldı anca kendıme gelebıldım ..
sonracıgıma eşim varıkosel amelıyatı olmustu bılıyosunuz eylulde spermıyogram yaptıracagız sabırsızlıkla onu beklıyorum morfolojı duzeldımı dıye
benım beklenmeyen gunum bu perşembe veya cuma
bu ay Allahım ıkram etsın dıye cok dua edıyorum çokkk
olmayan herkes ıcın de
sizi seviyoree
üzgün kedi medi...
alintidr...........arkadaşım evet ilişkiden sonra hemen kalkma ve ıkı elınle kasıklarını ovarak yukarı dogru masaj yap bak cok etkılı ben bu yontemle hamıle kaldım yanlız ıkı haftalık tı dusuk yasadım (korkudan)sperm yukarı cekyo bu yontem
günaydın kızlar
iyiyim sanki şimdi
gunaydın kIzlAr
cok gelemıyorum aranıza hatta hiç gelemıyorum arada aksamları okuyorum yazdıkarınızı
ramazan dolayısıyla cok sık calısma yapamıyorum ama krıtık gunlerı degerlendırebıldım çok şükür
işyerınde sorunlar yasıyorum gectıgımız hafta okadar cok agladım ki boğazım şişti fena oldum ondan once de gıda zehırlenmesı yasadımramazanın ık gunuydu gorumcemın mevlıt pılavınımn tavugundan sanırım... cunku yıyen herkes aynı olmus ıshal kusma fena idim. 3000 cc serum takıldı anca kendıme gelebıldım ..
sonracıgıma eşim varıkosel amelıyatı olmustu bılıyosunuz eylulde spermıyogram yaptıracagız sabırsızlıkla onu beklıyorum morfolojı duzeldımı dıye
olmayan herkes ıcın de
sizi seviyoree
üzgün kedi medi...
ben de sizi özledimmmm
ramazanda bir rehavet bir rehavet sorma gitsin :)
çok büyük keyif alıyorum o ayrı
annem umreden abaya diye bişey almıştı
ektekine benziyo ama bağlama kuşağı sarı değil
onu giyip teravihe gidiyorum..eşim de beyaz keten takımlarını giyiyo yabancı sanıyolar bizi :)
Eki Görüntüle 240721
Selam kızlar nasılsınız hayırlı ramazanlar, özledim valla sohbetinizi
ama eskisi gibi yazamıyorum artık, arada girip okuyorum yazdıklarınızı
var mı yeni hamilelerimiz
Selam kızlar nasılsınız hayırlı ramazanlar, özledim valla sohbetinizi
ama eskisi gibi yazamıyorum artık, arada girip okuyorum yazdıklarınızı
var mı yeni hamilelerimiz
hayırlı ramazanlar canım en son taf hamile kaldı sanırım.
taf'cığım tebrik ederim ay çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizlerin başına
gunaydın kIzlAr
olmayan herkes ıcın de
sizi seviyoree
üzgün kedi medi...
medi canım geçmiş olsuninşallah bu ay beklediğin müjdeyi alırsın da yaşadığın bütün stresleri unutursun çok istiyorum bunu Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?