- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
aminn canım yaa
taf bu arada ateşimi ölçüuorum da benım atesım normalde hep 36 dır yada 35.9 durbır haftadır 36.5-36.6.36.8 fılan dıye yukselıyyy umutlanıyorum bende
aminn canım yaa
taf bu arada ateşimi ölçüuorum da benım atesım normalde hep 36 dır yada 35.9 durbır haftadır 36.5-36.6.36.8 fılan dıye yukselıyyy umutlanıyorum bende
ateş ölçme yöntemini bu ay bende deneyeceğim. Ateşin en düşük olduğu günümü baz alacağız.Bide belki komik bir soru olacak daha önce ateş ölçmedim dilin altınamı koyuyorsunuz
inşallah canım arkadasım hepinize cok tesekkur ederım yurekten dualarınız ıcınmedicim çok geçmiş olsun canım :94:
inşallah allahım en kısa zamanda melegini sana gönderirr
aminn canım yaa
evet cnm dil altından her sabah aynı saatte ölçülüyor yataktan kalkmadan.
ama uyku duzenı de cok onemlıymıs ates olçmede
ramazan diye sahura da kalkıyorum belkı ateşim ondan boyle uykumu alamıyorum ama nebılıyım umut dunyası ıste
canım 1 haftadır yüksek gidiyorsa belki yumurtanın çatladığı 1 hafta olmuştur:26: şu ateş ölçümlerini sırasıyla bana kaçıncı günden başladıysan ya da kaçıncı gün kaç çıktı gibi yazsan ben sana ne zaman yumurta çatlattın söylerim ateşinin yüksek çıkması tabiki güzel inşallah bu ay müjdeli haberi alırız senden
günaydın canım kaçıncı günden itibaren ölçüm alıyordun.
imkan varsa adetin ilk gününden itibaren ama kaçırdıysan o günleri ne kadar erken başlarsan kardırönemli olan en az 3 saatlik uyku olacak ve hersabah aynı saatte yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz dil altından ölçeceksin
kopişş
hoş geldin
oğluşun nasıl kontrol ne zaman
kızlarrr öperim sizi çok çok
kopriş hoşgeldin gülüm ne var ne yok
10 günlük tatil bi yazıyla geçmez neler yaptın memleketinde
hoşbulduk kızlarr...oo kopiş gelmiş maceralı hatun öperim oğluşunla seni sağsağlim geldinya angaramıza hoşgeldiiin
kızlar dünden beri kadınlar kulubüne çok zor giriyorum ana sayfayı tıklıyorum site bakımda diyo neden acaba sizde de oluyomu:44::44:
kızlar dünden beri kadınlar kulubüne çok zor giriyorum ana sayfayı tıklıyorum site bakımda diyo neden acaba sizde de oluyomu:44::44:
kopriiii hoşgeldin cano.
enerjik gördüm seni :) maşaallah
ya benim değer kısmında hiçbirşey yazmıyordu ne sinir hastane 35tl almayı biliolar ama :) sadece <5 yazıyordu sonuç kısmında o kadan
hala da adet olmadım.
doktorsitesine yazmıştım durumu ordan da bir doktor cevap vermiş tekrardan kan testi yaptırın diye. benim doktor da bekle biraz daha dedi. ya ama ben sanmıyorum olduğunu. çünkü az da olsa bi değer çıkmaz mıydı yani çatlama iğnesinden sonra 15. gün yaptırdım yani. bugün 18. gün puff çok sıkıcı beklemek
15. gün olmuşmuydu ozaman.. allah allah.. hayırlısı gülüm.. bir de özele gitmişsin.. sağlık ocağına gitsen ondan iyidi.. para da vermezdin.. oranın da tek dezavantajı bazı yerlerde ertesi gün sonucu veriyorlar..
doktorun da bekle dediyse vardır bir hayır bu işte.. moralini bozma tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?