- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
sevgılı arkadaslarım;
ilk defa bukadar sessiz ve sinsice geldi kırmızılar
ama umutlanmakta haklıyım .. göğüslerim bile acımıyo normalde hep acırlardı sanırım ramazanın etkısı su ve tuz dengesı normalden az oluncaödem olmadı vücutta..
bu ay da nasip olmadı kısmetımde yokmuş...
bu bebek çok ınatcı
bı okadar da akıllı
bu dunyaya gelıp ne yapacak ki....
valla yapan var hamile kalaln bu yollavayyy güzel fikirmiş hemen arayıp söliyim saol gurbetçim kırk yıl düşünsem bu fikir aklıma gelmezdşi benim
olmaz ki gurbet ablaaa:) normalde nekadar uzun bir pipet kullanılıyor asılamada
ayrıca spermler prezervatifte ölüyo maddeısnde sperm oldurucu var hep:))
deneyen varmı bunu deneyıp de basaran :)
canim benim ya uzulme olacak insAllah guzelim benimsevgılı arkadaslarım;
ama umutlanmakta haklıyım .. göğüslerim bile acımıyo normalde hep acırlardı sanırım ramazanın etkısı su ve tuz dengesı normalden az oluncaödem olmadı vücutta..
bu bebek çok ınatcı
bı okadar da akıllı
sevgılı arkadaslarım;
bu bebek çok ınatcı
bı okadar da akıllı
üzüldüm .................sevgılı arkadaslarım;
bu bebek çok ınatcı
bı okadar da akıllı
bu saatte yazdığını görünce anlamıştım
kısmet değilmiş kuzum ya napalım
ben kurban için ümitliyim senden :)
bilirsin içime doğan çıkar
benim gibi deliye her gun bayram kankeyta:):)
Ercecim yikayabilirse ablan prezervatifin icini yikasin caktirmadan ole esi bosalsin icine sperleri kurtarmis oluruz hemide
sevgılı arkadaslarım;
bu bebek çok ınatcı
bı okadar da akıllı
günaydın kızlar
medi geçmiş olsun can..durmak yok yola devam :)
ben yarın rahim filmi çektiricem çok heyecanlıyım. çok acıyo diye okudum netten
cmt doktora gittim ilaç vermedi rahim filmi çekildiği ay vermiyormuş. bakalım bu ay da böyle geçecek heralde
sevgılı arkadaslarım;
bu bebek çok ınatcı
bı okadar da akıllı
yikasin kurutsun canim ondan sonra asli gibi sarsin koysun posetinin icine yeni aciyormus gibi yumurtlama gununu takip etsinki ugrasmasin ona bakarsan benim esimde hicbirini istemedi hap kullaniyordum biraktim oldu yoksaaa 3 cocuk sahibiyim kendi cabamla oldu simdikikinide ole yapicam sanirim yaa kaynanamlar bile istemiyor onlara neyseeeeşinin bişeyler çevirdiğini anlamazmı öle yani içi ıslak belli olur sanki
niye ikinciyi istemiyo anlamadım eşini çok seviyo maddi durumu iyi bu erkekleri anlamk offf
benim kocada hiç istemiyodu kızımın üstüne başke çocuk sevemem diyodu ama her ay müjdeyi bekliyo şimdi
yikasin kurutsun canim ondan sonra asli gibi sarsin koysun posetinin icine yeni aciyormus gibi yumurtlama gununu takip etsinki ugrasmasin ona bakarsan benim esimde hicbirini istemedi hap kullaniyordum biraktim oldu yoksaaa 3 cocuk sahibiyim kendi cabamla oldu simdikikinide ole yapicam sanirim yaa kaynanamlar bile istemiyor onlara neyseee
kiz ole demeçok sahtekarca ama yaa
aşkla isteyerek yapılmayan bebeği kim ne yapsın ya
Büyük konuşmayayaım ama eşim istedmediğinde ben de istemsdim herhalde.Sonuçta bu ikimizin bi parçası ve alacağı sorumluluk.Tek başına verilecek bi karar değil...Gerçi onların elşnde olsaydı bu iş bizi takmazlardı kesin...
Kızlar ya bi şey sorcam..Çocuğun ismini nufusa sadece babalar mı yazdırabiliyor.Anneler gitse yazdıramaz mmı?
Ben eşimle doğmamış çocuğumuza isim koyma konusunda anlaşamıyorum.Biraz komik ama...
O da ben yazdırıcam falan dedi..Ama bu haksızlık değil mi?
he canım adama şu dikişleri al sende ağrısın, şu gö..sleri de al bebeğin karnı acıkırsa verirsin ben bi koşu nüfus müdürlüğüne gidip gelcem dersin
sevgılı arkadaslarım;
bu bebek çok ınatcı
bı okadar da akıllı
çok sahtekarca ama yaa
aşkla isteyerek yapılmayan bebeği kim ne yapsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?