Eski dostlar hep beraber elele verelim

kısmet değilmiş canım,üzülme sakın,ben senin için bu güzel duygunun çok yakın olduğuna inanaıyorum..

vayyy güzel fikirmiş hemen arayıp söliyim saol gurbetçim kırk yıl düşünsem bu fikir aklıma gelmezdşi benim
valla yapan var hamile kalaln bu yolla

olmaz ki gurbet ablaaa:) normalde nekadar uzun bir pipet kullanılıyor asılamada
ayrıca spermler prezervatifte ölüyo maddeısnde sperm oldurucu var hep:))
deneyen varmı bunu deneyıp de basaran :)

canim bilemiyorum yaa icindeki madde öldürümü denenmis
vet sim di okudum sperm oldurucu varmis icinde denemkete yarar var sanirim
canim benim ya uzulme olacak insAllah guzelim benim

Son düzenleme:
medişim geçmiş olsun balım..
önümüzdeki ay inş olur.. hem eşinin te testlerini yaptıracaksınız zaten.. inşallah herşey umduğunuz gibi gider..

off canım yaaa inşallah bir daha ki ay olur ben çok ümitliydim bu aydan allahım en kısa zamanda bebişini sana yollayacak

üzüldüm .................
hayırlısı olsun medicim inşallah önümüzdeki ay gelir bebeğin

Ercecim yikayabilirse ablan prezervatifin icini yikasin caktirmadan ole esi bosalsin icine sperleri kurtarmis oluruz hemide

Ercecim yikayabilirse ablan prezervatifin icini yikasin caktirmadan ole esi bosalsin icine sperleri kurtarmis oluruz hemide

eşinin bişeyler çevirdiğini anlamazmı öle yani içi ıslak belli olur sanki
niye ikinciyi istemiyo anlamadım eşini çok seviyo maddi durumu iyi bu erkekleri anlamk offf
benim kocada hiç istemiyodu kızımın üstüne başke çocuk sevemem diyodu ama her ay müjdeyi bekliyo şimdi

günaydın kızlar
medi geçmiş olsun can..durmak yok yola devam :)
ben yarın rahim filmi çektiricem çok heyecanlıyım. çok acıyo diye okudum netten
cmt doktora gittim ilaç vermedi rahim filmi çekildiği ay vermiyormuş. bakalım bu ay da böyle geçecek heralde

benım de buay belirtisi gelmişti kırmızılar,feci bi sancı oldu sonra ve çok kısa sürdü..Meğer fırtına öncesi sessizlikmiş:))
Umudunu kırmak yok,sabırla ve duayla beklemeye devam medicim...

Hadi hayırlısı cnm.Cihazı çok önemli eğer eski cihazlardan ise biraz cnm yanar..Öncesinde ağrı kesici almanı tavsiye ederim

MEDİCAL boşver üzülme diyeceğim ama tahmin edebiliyorum yinede üzülmüşsündür.her ay ne kadar umtulanmıyacağım dese de umutlanıyorsun...geçen ay ben iki tane idrar testinde çift çizgiyi görünce deli gibi sevindim sonra o gece kanamam başladı adet olduguma yinede inanamadım ertesi gün kan testide 5 altında bir deger çınca bütün moralim altüst oldu.bi kaç gün kendimi yiyip bitirdim ama baktımki hayat devam ediyor üzülerek bişeyler düzelmiyor o yüzden canım sende kafana takma....bu sabrının karsılığını inş. rabbim verir....

yikasin kurutsun canim ondan sonra asli gibi sarsin koysun posetinin icine yeni aciyormus gibi yumurtlama gununu takip etsinki ugrasmasin ona bakarsan benim esimde hicbirini istemedi hap kullaniyordum biraktim oldu yoksaaa 3 cocuk sahibiyim kendi cabamla oldu simdikikinide ole yapicam sanirim yaa kaynanamlar bile istemiyor onlara neyseee

çok sahtekarca ama yaa
aşkla isteyerek yapılmayan bebeği kim ne yapsın ya

çok sahtekarca ama yaa
kiz ole deme
ana rahmine dusunce birsey demiyor dusene kadar zaten simdi gozunden sakiniyor da
bende isterdim karsilkli isteyelim bebegimiz olsun ama olmayinca olmuyor ne yapcannn ben cok seviyorum cocujlari kalabalik olalim falan biz 5 kardesiz deki hepiniz beraber mi yasiyorsunuz her birimiz ayi evlendik cocuk coluga karistik canlari sagolsun yeter benim yavrularim ole olmaz ins

Büyük konuşmayayaım ama eşim istedmediğinde ben de istemsdim herhalde.Sonuçta bu ikimizin bi parçası ve alacağı sorumluluk.Tek başına verilecek bi karar değil...Gerçi onların elşnde olsaydı bu iş bizi takmazlardı kesin...

Kızlar ya bi şey sorcam..Çocuğun ismini nufusa sadece babalar mı yazdırabiliyor.Anneler gitse yazdıramaz mmı?
Ben eşimle doğmamış çocuğumuza isim koyma konusunda anlaşamıyorum.Biraz komik ama...

O da ben yazdırıcam falan dedi..Ama bu haksızlık değil mi?

he canım adama şu dikişleri al sende ağrısın, şu gö..sleri de al bebeğin karnı acıkırsa verirsin ben bi koşu nüfus müdürlüğüne gidip gelcem dersin

he canım adama şu dikişleri al sende ağrısın, şu gö..sleri de al bebeğin karnı acıkırsa verirsin ben bi koşu nüfus müdürlüğüne gidip gelcem dersin

Ya sorma bıdığım.eşimle hemen her konuda aynı fikirdeyizdir.Flört ederken söylemişti bana babasının adını vermek istediğini.Bende çocuk yaşta kaybettiği için saygı duymuştum.tamam demiştim.ama sonradan pek iyi şeyle r duymadım rahmetli hakkında ne kayınvalidem ne diğer görümceler pek iyi anlatmadı.İçki,şiddet vs.
Ben de soğudum yani tanımadan hem kendinden hem isminden.şimdi çocuğumu da bu isimle çaırmak istmiyorum.Yine koyalım diyorum ama 2. bir isim daha olsun.İsteyen istediğini desin ama ben de ..
Eşim de 2 isme karşı ,bi anlamı kalmayacak o zaman diyor,seslenmedikten sonra.Dediğim dedik yani.
İyi dedim ben de kız olursa sıdıka koyacam ismini bakalım hoşuna gidecek mi?

Öyle takuştık yani olmayan bebeğimiz için..Bi yandan da diyorum Rabbim bizi cezalandıracak daha olmadan
tartışıyoruz diye...

canım benim hayırlısı olsun hakkında üzüldüm ama elden birşey gelmiyor hayırlı zamanda olması için dua edelim bizim bebeler pek nazlı yau

çok sahtekarca ama yaa

evet haklısın tabiki ama bide şöyle düşünelim
evde bi problem yok çok güzel bi aile onlar bitane kızı var
adam kızına aşık resmen onun üstüne bebek sevemem diyor ama bi olsa en çok o sevecek
tıpkı bizim ki gibi bi durumları var benim eşimde senelerce istemedi ikinciyi ee bende rahatsızdım maddi durumlar felakketti bide
şimdi herşey yolunda
benim sağlık düzeldi ama yaşta geldi 33 e eylülde 34 olcam
bir senedir uğraşıyorum yok olmuyo kısmet tabiki bazı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…