Eski dostlar hep beraber elele verelim

bunu bide güveçte yapıcaksın ki

yok tatlım.. kendim yapıcam.. fazla uğraştırmıyor (yada alıştığım için bana öyle geliyor)
görümcemin tarifi var çok güzel oluyor akşama artık not edicem her seferinde arayıp tarif alıyorum yapacağım zaman ama yazmak aklıma gelmiyor nedense
pilavı da bezelyeli yapıcam.. görüntüsü çok hoşuma gidiyor..

craftym.. cacıkos benimde aklıma geldi de.. yayla çorbası yapıcam ya... o da yoğurtlu.. sonracıma patatesli börek için de yoğurtlu sos olacak.. valla kalsiyum patlaması yaşıycaz sanırım

bir de karar verdim ya patlıcanlı bişi yapıcam ya da mantar sote falan..

cnm ben de pek güvenemiyom soymakta.acep konserve alsam olur mu ki z.yağlısı???

Bak kopiş ben geçen gün fırında yaptım bi patlıcanlı kebap süper oldu. Kuzu kuşbaşıyı soğanlı salçalı biberli kavuruyosun,ayrıca patlıcanları közlüosun, ,borcama halka halka domatesleri diziyosun,üstüne pişirdiğin kuşbaşılıyı,onun üstüne patlıcan közü seriyosun,en üstünede kaşar rendeliyosun veeee fırına veriyosun.Tam bi kebap oluyo..alttaki domates halkaları unutma ama eğer yaparsan .Hem çok kuşbaşı gerekmiyor, hem bereketli olıyo,sunumuda rahat sulanmıyor.

cnm ben de pek güvenemiyom soymakta.acep konserve alsam olur mu ki z.yağlısı???

Bak kopiş ben geçen gün fırında yaptım bi patlıcanlı kebap süper oldu. Kuzu kuşbaşıyı soğanlı salçalı biberli kavuruyosun,ayrıca patlıcanları közlüosun, ,borcama halka halka domatesleri diziyosun,üstüne pişirdiğin kuşbaşılıyı,onun üstüne patlıcan közü seriyosun,en üstünede kaşar rendeliyosun veeee fırına veriyosun.Tam bi kebap oluyo..alttaki domates halkaları unutma ama eğer yaparsan .Hem çok kuşbaşı gerekmiyor, hem bereketli olıyo,sunumuda rahat sulanmıyor.

yahu şu patlıcan ve etli karışımlarda ben de ağır bi koku oluyo,acaba patlıcanları mı erken atıyorum anlamadım.Naıl yapıyorsunuz bana detaylı bi tarif gerek.

acaba patlıcanı közlediğinden mi öyle oluyor ki.. gerçi kuzu etinin de kokusu ağır olur..
tarifin de hoşuma gitti kenara not ettim :)
ben böyle fırın yemeği yapacağım zaman patlıcanı kızartırım biraz yağlı oluyor ama eşim de başka türlü yemiyor..

eşimi aradım bu akşam alışveriş yapalım diye kıyafet alışverişi sandı galiba.. paran bol diyo
ama şimdi markette 100-150 falan gider.. eksiğim de çok evde..
salata koyacak adam akıllı kayık tabağım da yok.. gerçi mutfak gereçlerim hep yarım yamalak.. iyiki haziranda ikeadan 1 tabak takımı aldım.. ama 1 tane daha alabilsem kötü olmaz.. 12 kişilik olur en azından.. alamazsam da olanlarla idare edicez artık ne edek..
milletin evine gittikçe bunalım geçiriyorum.. kendi evimi sevmez oldum.. hiç birşey istediğim gibi değil.. kaynanadan kalma hep herşey.. ah aptal kafam ah.. elin borcunu ödeyeceğine eşyanı alsaydın.. ahh..

Cnm bu yemek köz lü patlıcan olduğundan o koku olmuyor.ama patlıcan kavurma falan yaptığımda ya da oturtma bi koku oluyor..
Benım verdiğim tarif gerçekten çok lezzetli oldu.İstersen dana kuşbaşıyla da yapabilirsin ama kebap tadı vermesi için bira zkuzu kuşbaşıyla da karıştır derim.
(Tabi ben etleri önce düdüklüde pişiriyorum garanti olsun diye.)

yahu şu patlıcan ve etli karışımlarda ben de ağır bi koku oluyo,acaba patlıcanları mı erken atıyorum anlamadım.Naıl yapıyorsunuz bana detaylı bi tarif gerek.

koku etten olabilir sanırım patlıcan koku yaparmıki bilemedim :44::44:
defne yaprağı yada biberiye kullansan etli yemeklere hoş bi kokusu oluyo o zaman

aman allahımmmm konuşulanlara bakkk yemeklere bakkkkkkk agzımın suyu aktııı heeeeeee pc ıslandı surayı bi sileyim bennnn

sevomm hoşgeldin balım nasılsın..?
minik cimcime hanım nasıllar :)

sende özlettin kendini.. çok yoğunsn sanırım.. ev işini ne yaptınız ?

sevomm hoşgeldin balım nasılsın..?
minik cimcime hanım nasıllar :)

sende özlettin kendini.. çok yoğunsn sanırım.. ev işini ne yaptınız ?

canım valla okumak için giriyorum topiğe açtığımla kalıyorum yaz dönemi olduğu halde biraz yoğun işlerim

bizde pek değişiklik yok valla asıl haberler sende maşallah büyümüşsünüz baya

bir ara toplanalımda hamiş olanlar göbek şov yapsınlar

kızlar birazdan çıkıcam rahim filmi çektirmeye gidicem korkuyorum biraz. dua edin bana olr mu
ağrı kesici içicem öyle gidicem rahatlatır belki.

cnm hberlerini bekliyoruz..Umarım acısız olur ...

ayyy süper fikir.Yeğenleri bi görelim göbüşleri yarıştıralım..

selam kizlar,nasilsiniz,arada girip okuyorum ,ama yazamiyorum,artik iyice agirlastim,geri sayim basladi,havalarda sicak bunaltiyo insani,gece uykusu yok gibi bir sey,oturarak uyuyorum resmen arkama sagima soluma yastik koyarak,dualarinizi eksik etmeyin,hepinizi cok öptüm,

sarikalemlik canim hayirli haber le gel ins

potim atik geriyye sayim basladi ins saglicakla kucagina al canim

gida cim senin ticker dogrumu tikir tikir isliyor heee

sevsana haklisin bizde gobisleri surtelimde hamislik bulassin dimi yanee

kopisss topigimizin gulusun sey yawwwww cenen dusmesse gelen giden yokki

tirilaylom csnim senin hamislik nasil gediii

canom ayup edin gelem de yapam sana hasbam benim caninmi kaldi kizz

sarikalemlik canim hayirli haber le gel ins

potim atik geriyye sayim basladi ins saglicakla kucagina al canim

gida cim senin ticker dogrumu tikir tikir isliyor heee

sevsana haklisin bizde gobisleri surtelimde hamislik bulassin dimi yanee

kopisss topigimizin gulusun sey yawwwww cenen dusmesse gelen giden yokki

tirilaylom csnim senin hamislik nasil gediii

canom ayup edin gelem de yapam sana hasbam benim caninmi kaldi kizz

canım Allah kolaylık versin son haftalarındasın artık dediğin gibi herşey zor olacak yürümek yemek yemek uyumak:97: ama yavrunu hayırlısıyla sağlığıyla kucağına alınca unutacaksın bütün bu yaşadıklarını yani sen tecrübelisin aslında tecrübeli olanlar hep öyle diyor:26: inşallah bizler de o günlere erişebiliriz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…