- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kuşbaşı kuzu etli patlıcan kavurması yapabilirsin canım hem çok kolay hem lezzet garantisi varetli patlıcan yemeği gibi yapıyorsun pişirirken hiç su koymuyorsun. bence patlıcan oturtmadan daha sağlıklı hem de yapması kolay
karnıyarık çok kolay be gülüm ne varmış beceremiyecek
hem serviside çok şık oluyo
yanına da pilav miss olur
meze olarak ta yoğurlu bişeyler yaparsın ben genellikle amerikan salata yaparım çok yakışıyo
sekarpareyi nasıl yapıcan hazır paket olanlardan mı
her markette bulunmuyor kuzum..
pazar falan varsa yakında anca.. ufakları çok güzel oluyor :)
bende bamya yapmak istiyorum ama beceremem diye risk almıyorum.. bana göre zor yemek...
kıvam coşması yaşarım diye korkuyorum :) iğrençleşmek istemediğim için susuyorum buracıkta.. anlayan anladı bamya için demek istediklerimi
yok tatlım.. kendim yapıcam.. fazla uğraştırmıyor (yada alıştığım için bana öyle geliyor)
görümcemin tarifi var çok güzel oluyor akşama artık not edicemher seferinde arayıp tarif alıyorum yapacağım zaman ama yazmak aklıma gelmiyor nedense
pilavı da bezelyeli yapıcam.. görüntüsü çok hoşuma gidiyor..
craftym.. cacıkos benimde aklıma geldi de.. yayla çorbası yapıcam ya... o da yoğurtlu.. sonracıma patatesli börek için de yoğurtlu sos olacak.. valla kalsiyum patlaması yaşıycaz sanırım
bir de karar verdim ya patlıcanlı bişi yapıcam ya da mantar sote falan..
her markette bulunmuyor kuzum..
pazar falan varsa yakında anca.. ufakları çok güzel oluyor :)
bende bamya yapmak istiyorum ama beceremem diye risk almıyorum.. bana göre zor yemek...
kıvam coşması yaşarım diye korkuyorum :) iğrençleşmek istemediğim için susuyorum buracıkta.. anlayan anladı bamya için demek istediklerimi
yok tatlım.. kendim yapıcam.. fazla uğraştırmıyor (yada alıştığım için bana öyle geliyor)
görümcemin tarifi var çok güzel oluyor akşama artık not edicemher seferinde arayıp tarif alıyorum yapacağım zaman ama yazmak aklıma gelmiyor nedense
pilavı da bezelyeli yapıcam.. görüntüsü çok hoşuma gidiyor..
craftym.. cacıkos benimde aklıma geldi de.. yayla çorbası yapıcam ya... o da yoğurtlu.. sonracıma patatesli börek için de yoğurtlu sos olacak.. valla kalsiyum patlaması yaşıycaz sanırım
bir de karar verdim ya patlıcanlı bişi yapıcam ya da mantar sote falan..
bunu bide güveçte yapıcaksın ki
yahu şu patlıcan ve etli karışımlarda ben de ağır bi koku oluyo,acaba patlıcanları mı erken atıyorum anlamadım.Naıl yapıyorsunuz bana detaylı bi tarif gerek.
acaba patlıcanı közlediğinden mi öyle oluyor ki.. gerçi kuzu etinin de kokusu ağır olur..
tarifin de hoşuma gitti kenara not ettim :)
ben böyle fırın yemeği yapacağım zaman patlıcanı kızartırım biraz yağlı oluyor ama eşim de başka türlü yemiyor..
eşimi aradım bu akşam alışveriş yapalım diyekıyafet alışverişi sandı galiba.. paran bol diyo
ama şimdi markette 100-150 falan gider.. eksiğim de çok evde..
salata koyacak adam akıllı kayık tabağım da yok.. gerçi mutfak gereçlerim hep yarım yamalak.. iyiki haziranda ikeadan 1 tabak takımı aldım.. ama 1 tane daha alabilsem kötü olmaz.. 12 kişilik olur en azından.. alamazsam da olanlarla idare edicez artık ne edek..
milletin evine gittikçe bunalım geçiriyorum.. kendi evimi sevmez oldum.. hiç birşey istediğim gibi değil.. kaynanadan kalma hep herşey.. ah aptal kafam ah.. elin borcunu ödeyeceğine eşyanı alsaydın.. ahh..
yahu şu patlıcan ve etli karışımlarda ben de ağır bi koku oluyo,acaba patlıcanları mı erken atıyorum anlamadım.Naıl yapıyorsunuz bana detaylı bi tarif gerek.
Günaydın,
Bol bol kaynatmışsınız dün ama ben kaçırdım
Ne güzel olmuş eski günlerdeki gibi...
kızlar birazdan çıkıcam rahim filmi çektirmeye gidicem korkuyorum biraz. dua edin bana olr mu
ağrı kesici içicem öyle gidicem rahatlatır belki.
sevomm hoşgeldin balım nasılsın..?
minik cimcime hanım nasıllar :)
sende özlettin kendini.. çok yoğunsn sanırım.. ev işini ne yaptınız ?
kızlar birazdan çıkıcam rahim filmi çektirmeye gidicem korkuyorum biraz. dua edin bana olr mu
ağrı kesici içicem öyle gidicem rahatlatır belki.
canım valla okumak için giriyorum topiğe açtığımla kalıyorum yaz dönemi olduğu halde biraz yoğun işlerim
bizde pek değişiklik yok valla asıl haberler sende maşallah büyümüşsünüz baya
bir ara toplanalımda hamiş olanlar göbek şov yapsınlar
selam kizlar,nasilsiniz,arada girip okuyorum ,ama yazamiyorum,artik iyice agirlastim ,geri sayim basladi,havalarda sicak bunaltiyo insani,gece uykusu yok gibi bir sey,oturarak uyuyorum resmen arkama sagima soluma yastik koyarak,dualarinizi eksik etmeyin,hepinizi cok öptüm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?