- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
merhaba kızlar bugün 25. günüm heyecanla bekliyorum hafta sonu adet olurum diye düşünüyorum...artık kafama takmıyorum neyse hayırlısı o olsun...............
selam sarıkalemlik
atlatmışsın rahim filmini canın biraz yanmış sanırım
inşallah çabucak hamiş olursun da unutursun acısını
benim günüme de 5 gün var...hepimizin hakkında hayırlı olanı versin rabbim
Allahim bugece bütün dualarimizi kabul etsin insAllahh
hadin kizlar bu gece melekler musafahalasmaya gelecekler bizimle ne zamanki zikir dua esnasinda titreme geldi ürperdiniz degisik bir hal alsiniz bilinizki o zaman melek erin elleri degdi elinize bu halden sonra ne dua ederseniz kabul olur!........ unutmayin mutlaka, namaz kilmayanlarda tesbihata otursunlar....Eki Görüntüle 247463
Merhabalar dün ovulasyon testine göre çift çizgiyi yakaladım ve 14.günümdü inşallah hayırlısıyla tutar.
Bu ara işlerim yoğun ve canım çok sıkkındı son gün bugünü de çıkarırsam rahatlayacağım. Dinlenmeye çok ihtiyacım var.
İnş tutmuştur cnm..Bu gecenin hürmetine yüzümüz güler inş...
Merhabalar dün ovulasyon testine göre çift çizgiyi yakaladım ve 14.günümdü inşallah hayırlısıyla tutar.
Bu ara işlerim yoğun ve canım çok sıkkındı son gün bugünü de çıkarırsam rahatlayacağım. Dinlenmeye çok ihtiyacım var.
Selam kızlar.. geç te olsa kadir gecenizi kutlamak isterim..
dün dünyaya küstüm..
Dedem perşembe akşamı 22,00 sularında vefat etti.. dün de toprağa verildi.. dünyam alt üst oldu.. çünkü yola çıksam bile cenazesine yetişemezdim...
içim içimi yedi ama elden gelen birşey yoktu..
sonunda hepimizin gideceği yer.. ama ... kendi canın olunca için yanıyor.. bir yandan diyorum çektiği çileden kurtuldu.. yatalak gibiydi evin içinde bastonla zar zor tuvalete anca gidebiliyordu..
bir yandan da torununu sevmek istiyordu.. yaza gelicem dedim.. kışı çıkarmam ben kızım dedi.. ama bukadar da yakın zamanda gözlerini kapatacağını hiç aklıma gelmedi.. daha 2 hafta önce yanındaydım çünkü..
neyse moral bozmak istemiyorum..
şimdiden de bayramınızı kutlamak istiyorum belli bir süre nete girmem herhalde.. hem kendimi toparlayım.. hem belkide ankara dışına çıkarız eşimle kafa dağıtmak için...
hepinizi çok seviyorum.. Rabbim bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin bu güzel günlerde..
potim senin günler de az kalmış... Rabbim bir avazda doğurmanı nasip etsin.. bekleyiş günlerin geldi..
Selam kızlar.. geç te olsa kadir gecenizi kutlamak isterim..
dün dünyaya küstüm..
Dedem perşembe akşamı 22,00 sularında vefat etti.. dün de toprağa verildi.. dünyam alt üst oldu.. çünkü yola çıksam bile cenazesine yetişemezdim...
içim içimi yedi ama elden gelen birşey yoktu..
sonunda hepimizin gideceği yer.. ama ... kendi canın olunca için yanıyor.. bir yandan diyorum çektiği çileden kurtuldu.. yatalak gibiydi evin içinde bastonla zar zor tuvalete anca gidebiliyordu..
bir yandan da torununu sevmek istiyordu.. yaza gelicem dedim.. kışı çıkarmam ben kızım dedi.. ama bukadar da yakın zamanda gözlerini kapatacağını hiç aklıma gelmedi.. daha 2 hafta önce yanındaydım çünkü..
neyse moral bozmak istemiyorum..
şimdiden de bayramınızı kutlamak istiyorum belli bir süre nete girmem herhalde.. hem kendimi toparlayım.. hem belkide ankara dışına çıkarız eşimle kafa dağıtmak için...
hepinizi çok seviyorum.. Rabbim bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin bu güzel günlerde..
potim senin günler de az kalmış... Rabbim bir avazda doğurmanı nasip etsin.. bekleyiş günlerin geldi..
selam kızlar.. Geç te olsa kadir gecenizi kutlamak isterim..
Dün dünyaya küstüm..
Dedem perşembe akşamı 22,00 sularında vefat etti.. Dün de toprağa verildi.. Dünyam alt üst oldu.. çünkü yola çıksam bile cenazesine yetişemezdim...
Içim içimi yedi ama elden gelen birşey yoktu..
Sonunda hepimizin gideceği yer.. Ama ... Kendi canın olunca için yanıyor.. Bir yandan diyorum çektiği çileden kurtuldu.. Yatalak gibiydi evin içinde bastonla zar zor tuvalete anca gidebiliyordu..
Bir yandan da torununu sevmek istiyordu.. Yaza gelicem dedim.. Kışı çıkarmam ben kızım dedi.. Ama bukadar da yakın zamanda gözlerini kapatacağını hiç aklıma gelmedi.. Daha 2 hafta önce yanındaydım çünkü..
Neyse moral bozmak istemiyorum..
şimdiden de bayramınızı kutlamak istiyorum belli bir süre nete girmem herhalde.. Hem kendimi toparlayım.. Hem belkide ankara dışına çıkarız eşimle kafa dağıtmak için...
Hepinizi çok seviyorum.. Rabbim bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin bu güzel günlerde..
Potim senin günler de az kalmış... Rabbim bir avazda doğurmanı nasip etsin.. Bekleyiş günlerin geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?