Eski dostlar hep beraber elele verelim

selam kuzular..
başsağlığı dileyenlere tşk ederim.

eski yazdıklarımda bayramı kutlayıp kutlamadığımı unuttum... kafa kalmadı işte
geç te olsa kutlamadıysam kutluyorum Ramazan bayramımızı..
Rabbim dua için açılan o elleri boş çevirmez inşallah..
haftaya güzel bir sohbet bağlarız artık inşallah.. özledim sizlerle konuşmayı..
şimcik beni kocam yine evde yalnız bıraktı.. 22:00da eve geldik kayınımdan.. eşim de arkadaşından alıyor arabayı yan binadan bırakmaya diye gidiyor kalıyor orda..
bu aralar da limoniyiz zaten.. olanlar yetmiyormuş gibi bu da tuz biber oluyor bana.. ama canımı sıkmamaya çalışıyorum.. ağzıma fermuarı çektim..
dönüp dolaşıp nasılsa eve gelecek.. millet hamilelikte hassas olur.. zırıl zırıl ağlar.. duygu sömürüsü yapar.. bende mi bir anormallik var acep yaw..
gitgide daha da bir sabırlı oluyorum.. göz yumuyorum çok şeye..
vardır bunda da bir hayır..
haydin iyi geceler benden kuzucuklar..

he beğen tuşunu kaldıran yöneticilere sesleniyorum ( bize bunu çook mu gördünüz uleeynnnnnn.. nolamaz buuu)

Kızlar merhabalar geçmiş bayramınız kutlu olsun.Koprinacım seninde başın sağolsun canım.Umarım herkes iyidir.Bende durumlar aynı.Rabbim hayırlısını versin hepimize.Öpüyorum hepinizi...

kizlarr tatil bitiyor herkes burada olur insAllah ayyy guzellerim benim kopisim bvvalla hayatin roman anacim seninnn

bugün benim doğumgünüm bi yaş daha aldım :122::122:
sabah kalktım bi mutsuzluk bende yaşlanıyorum eyvahhhhh modundayım
kendimi pazara attım 10 kilo domates 5 kilo patlıcan kırmızıbiber közleyip kışlık salata yapıp kavanoza basıcam
ama iyi geldi açıldım
yarın akşama kadır bahçede patlıcan biber közlerim

mutlu yıllar canım benim.İnşallah yeni yaşın tüm isteklerini beraberinde getirir.Hadi bakalım kolay gelsin ....yap bakalım kışlıkları

Eray ablam.. doğum günün kutlu olsun.. yeni yaşında dileklerin gerçek olur inşallah..
bu da oğluşumdan güzel teyzesine

Eray ablam.. doğum günün kutlu olsun.. yeni yaşında dileklerin gerçek olur inşallah..
bu da oğluşumdan güzel teyzesine

teşekkür ederim canım bugün aldığım ikinci çiçek demeti ama oğluşumuzunki çoookkk kıymetli
beğen butonu kaybolmuş
erce bu mesajı çooooooooookkkkkkkkk beğendi

bu sabah eşim şantiyeye döndü hemde doğumgünüm laf aramızda özel günlerden nefret ederim acayip moralim bozuk
neyse giyindim kızım eltim ve 3 çocuğu annem falan koloni halinde pazara gittik alışveriş yaptık
işimizi bitirdik sahilde çay içicez benimde keyfim yerine gelmeye başladı
garson geldi
erce hanım dedi
döndüm buyrun dedim
elindeki tepside bi demet çiçek
acaip afalladım
noluyo kim bu amanın derken benim biricik kaynım bana sürpriz yapmış uzaktan gülerek bizi izliyomuş
nasıl mutlu oldum anlatamam

selam kızlaar geçmiş bayramınız mübarek olsun... çok zaman geçti ben hala hamile kalamadım... prolaktin yüksekliği nedeniyle ilaç kullandım tiroid ilacını hala kulllanıyorum bakalım hayırlısı, allahım hayırlısını nasip etsin... sizlerden ne haber?

canim mutlu huzurlu,sAglikli nice yillara insallah

Iyiki dogdun fistik anlan ne yapti guzelim takke konusunda ben sana ne yazdi isem uyguluycam hepsini bkalim hamis kalcammi

selam kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
bayram tatilim bitti bugün eve geldim hemen size yazayım istedim
bayram günü benim beklenen adet günümdü.
sabah kalkar kalkmaz testimi yaptım veeeeee çift çizgi...
inşallah rabbim bu kez dualarımı kabul ederde
bebişim beni bırakmaz.

bu arada unutmadan koprim başın sağolsun dedenin mekanı cennet olsun
bende evlendiğim ilk yıl kaybettim dedemi düğünüme bile gelememişti hastaydı.

erce canım nice nice senelere inşallah doğum günün kutlu olsun öpüyorum yanaklarından

hepiniz kendinize iyi bakın gelişmelerden haberdar ederim

Allahim bugun aldigim en guzel haberdi bu ins bebegin seninle olur dikkat et canim kendine ayy nasil sevindim yaaaaa Allahim gozunaydin olsun her isteene nasip olsun ins
gidacim sen ne yaptin guzelim benimmmm

olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Maşallahh
dr a git test yap ay bişiler yap :) yaz bizi habersiz bırakmaaaa

çok sevindim canımmmm inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucagınaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…