Eski dostlar hep beraber elele verelim

canım çok sevındım :)
Allah saglıkla tamamına erdirsin inşallah opuyorum

SevseNa teßrik ederim cnm..Darısı bizim başıMıza bize dua etMeyi unutMa..

MaŞaLLah herkes teker teker hamiLe kaLio..

ßi ben kaLdım heraLde..

Neyse herŞeyde bi hayır vardır..( ßu cümLe hayat feLsefeMiz oLdu artık eşimLe )

Zaten raMazanda normaL bi insanın biLe sperm sayısı düşük oLurmuş bizimki hayLi hayLi düşüktür bekLemiodum çaLışma yapmakdık ztn nitekim öLe oLdu..

Şu anda adetimin 3.günü dün başLadım baL-çörek otu-tarçın karşımından yiorum her gün aç karnına..

Ama bana çok ağır geLdi dewam edeMicem gaLiba..Kusucak gibi oLuorum..suyLa yutabiLiorum anCak..

Soğan kürünü biLe daha koLay yapmıştım..

Gerçi bizim sOrunumuz sperm azLığı eşimde hep bişeLer yapıp içio bende bOş durMayım diOrum..

ayy ne güzel haber çok sevindim canım benim inşallah bu sefer sağlıkla kucağınada alırsın

canim mutlu huzurlu,sAglikli nice yillara insallah

Iyiki dogdun fistik anlan ne yapti guzelim takke konusunda ben sana ne yazdi isem uyguluycam hepsini bkalim hamis kalcammi

teşekkür ederim kızlar seviyorum bu topikteki herbi kişiyi
gurbetçim ablam bebek konusunda kararsızlık yaşıyo takke mevzusunu dener mi bilmiyorum

Sevsenacım hayırlı olsun cnm çoook tebrik ederim..burdan bi haber aldım mı kendim gibi seviniyorum..Eskiler den kalan çok az kişi var..Benim de son 3 günüm BAT için rabbim bize de nasip eder inş...

hadı hayırlısı olsun pınarcım güzel haberlerle inşallah sende sevindir bizi.

ben de yuurtlamadayımçok belım agrıyo yaaa

Eskiden bu kadar ağrı sancı oluyor muydu diyorum kendime..ne zamandır dinliyoruz kendimizi,belki daha önce farketmediğimiz sancıları hisseder olduk...

Ramazan da kadir gecesinde yaptığımız duaların hürmetine gelir bebişlerimiz inş,hayırlısıyla...

sen de boş geçirme madem yumyumlar boşa gitmesin...:)

kızlar toplu halde alıntı yapamıyorum ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.en kısa zamanda hepimizin duaları kabul olsun inşallah.

crafty doktora git, test yap demişsin canım
bu kez biraz geciktircem doktora gitmeyi keseyi görmeye ayrı kalp atışına ayrı gitmek istemiyorum.
bekleme fikri çok korkutuyor beni yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkuyorum
bu kez kimseye bir şey söylemedim sadece eşim ve sizler biliyorsunuz.
şu an sat 'a göre 4+5 günlük 6 haftadan sonra gitmek istiyorum o zaman belli olur kalp atışları değil mi

mesajı ilk okuduğumda koltukta uzanmış yatıyordum.. birden çift çizgi diye okuyunca ay diyip kalktım sevinçten :)
peşine de oğlum 3-4 tepik attı... dur oğlum kardeş geliyor dedim :) o da sevindi galiba
sevsenam.. öncelikle sağlıklı olmasını diliyorum.. sonra da hayırlı olmasını..
doktor kontrolü için bence 7+1..2...3 falan bekle.. biliyorum beklemesi de zor ama.. en azından git-gel derken aklın karışmaz.. rahat ol..
herşey güzel olacak..

Canım sağol inşallah bu kez sağlıkla gelir
beklemeyi düşünüyorum bu kez
geçen sefer 5. haftada gittim sonra beklemek daha zor geldi kalp atışı için

cnm bence git niye dersen ne bilem progesteron vs neyim verir
önceki düşükten kaynaklanan pıhtılaşma vs öngörür iğne verir
ondan dedimdi

cnm bence git niye dersen ne bilem progesteron vs neyim verir
önceki düşükten kaynaklanan pıhtılaşma vs öngörür iğne verir
ondan dedimdi

anladım canım gözüm korktu ya cesaret edemiyorum
arayayım olmazsa ben doktorumu hemen
gel derse giderim bekleyelim derse beklerim

anladım canım gözüm korktu ya cesaret edemiyorum
arayayım olmazsa ben doktorumu hemen
gel derse giderim bekleyelim derse beklerim

heh en iisi öle yap sen :)
ara bi
tüpten biliorum çünkü
Allah korusun yoktur ama bazı dr lar önlem amaçlı iğne fln veriolar
aklımızda kalmasın hiç diilse

gel de bana sor
zor artık kopişşş, uyku neyin yok
keyfini çıkar anlarının :)

yavrum benim de uyku düzenim yok diyim bari..
aşırı su tükettiğimden zırt pırt wc kalkıyorum gece..
hıı ilerde hareketler çoğalıp sertleştikçe nasıl olurum hiç bilmem
cumartesi gece yola çıktık. ankara kızılcahamama gittik gece 3te vardık ... 10 kişi falandık minibüsle gittik..
milleti bıraktık arabada uyusun sabaha kadar.. biz çadır kurduk eşimle.. yatmadan önce biraz orman havası aldık.. hoşuma gitti.. bir yandan da dedim bu göbekle nelere kalkışıyorum yarabbi..
hı göbek te aldı başını gidiyor.. ama hala sadece 3 bıçık kg almışım
sabahın 7sinde uyandık kayfaltı falan hazırladık görümceklerle
öğlen de kafayı bir vurdum çadıra.. 2 saat uyudum.. o uykunun tadını anlatamam.. ama güneş te tam çadıra vuruyordu o saatte şakır şakır terledim o ayrı..
neyse.. saat 20de falan yola çıktık ordan.. anam eve zor attım kendimi.. resmen dökülüyordum yorgunluktan... zar zor duşumu aldım yattım 23h gibi..
sonracıma da dedim birdaha böyle işlere kalkışmıycam yatınca da farklı düşündüm.. gezebildiğim kadan gezim ki.. sonra ya fırsatım olur ya olmaz.. koca kış önümüzde.. ev hapsi
ay çok konuştum..
hi sular da kesik çamaşırlarımı yıkayamadım halaaa pöff :84::84:

ayyy şu pazartesi geçmedi bi türlü ya saatler hiç akmıyor ...Hem tatil dönüşü diye,hem gün sayıyorum diye mi nedir? Bu son günler kıvranıyorum resmen ,Düşünmekten başım ağrıyor..Bi test yapsam hemen çıksa diyorum,kesin sonuç olsa kurtulsam düşünmekten.

Geçen ÇİDER diye bi derneğe üye oldum kızlar.Çocuk İstyorum Derneği,anlaşmalı hastaneler ve doktorlara danışabilyosun..Ben acıbadem Bülent Traşa yazdım derdimi.Doğru yolda mıyım ,tüp bebeğe ne zaman geçmeli falan diye.Sonra Dernekten bi bayan aradı beni,sanki nabız yokladı ciddi ve poatnsiyel bi hastamıyım dye,formunuzu doktorumuza iletiyorum dedi.akşamına bi numara aradı beni o an cevap veremedim,msj çekmiş,ben bülent traş diye,danışma formunuz için aramıştım bana bu numaradan ulaşabilrsiniz diye..Pek inanamadım,koskoca prof bi form için bana zaman ayıracak..Sonra dedim adam kesin muayeneye çağıracak .Doktorumla bağlantıyı kesmeden yeni bi doktorla kafamı karıştırmak istemedim bi de ist. a gelmem lazım işten izin al falan.

Siz duydunuz mu böyle bi şey?Acaba arasamıydım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…