Eski dostlar hep beraber elele verelim

Mrb güzeller,
nasılsınız bakim?
Ben girmeyeli gelişmeler olmuş.
Canom ve Potim Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlatlar olsunlar inş.
Darısı da başımıza..

ay yavrum hakikaten sen nerelerdesin yaa.. ? 32. haftaya kadar mı çalışacaksın ? Allah kolaylık versin.. ben acaip tembelleştim.. çalışıyor olsaydım ne halde olurdum bilmem..
ara sıra haberdar et kendinden.. kontrolün falan nezaman ?

crafty
sen memorıalde toplam kac tl odedın
bide sigortalı olarakmı
burada bi arkadasm var
onun ıcın soruyorum cnm

kızlar bugun kontrolüm var
ınsallah kurtaja gerek kalmaz :(

:79:
crafty
sen memorıalde toplam kac tl odedın
bide sigortalı olarakmı
burada bi arkadasm var
onun ıcın soruyorum cnm

kızlar bugun kontrolüm var
ınsallah kurtaja gerek kalmaz :(

cnm infertilite olayında sigorta hiç geçmio
benim 8-9 bini buldu sanırım herşey
ama zam gelmiş die duydum ben
+ güvenç ordan ayrıldı bahçeciye geçti
bence güvençe gitsin arkadaşın

medimm kuzum.. muayenen saat kaçta ? iş çıkışı falan mı gideceksin...
yazarsın gelince.. inşallah kürtaja gerek kalmamıştır... dualarım seninle balım..

MErhaba Kızlar,
Bir süredir yazmıyordum ama hep takipçinizim.Canom ve potim i duyunca dayanamadım yazdım.
En başından beri tanıdık bildik arkadaşlarımın bu güzel haberi öyle sevindirdi ki beni.
Her ikinizi de tebrik ediyorum.Özgür ve Ecrin bebeğe sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler dilerim.

Medicim haberine hem üzüldüm hem sevindim.HAmile kalabilmen süper bi haber,ve gecikmeden kendiliğinden düşmeside iyi..Eminim senin de ne kısa sürede mutlu haberlerini alacağız.

Son düzenleme:
mediii yavrum ne yaptın.. yazmadın da.. iyimisin ?

bhcg bakıldı cnm
yarı yarıya dusmus vucut kendı atıyo dedı
cumartesıtekrara kontrol edılecek
kurtajı en son care olarak soyledı
kurtaj gıbı de degıl sonucta rahımde bısey yok kı
tüplere girmesi lazım farklı bı operasyon haklı olarak senın ıcın stres sıkıntı kaynagı bu dedı
kanamam yogun oldugu ıcın bekleyebılırız dedı
işte cumartesı gıdıcem ınsallah buyuk oranda duser deger cnm

ay yavrum hakikaten sen nerelerdesin yaa.. ? 32. haftaya kadar mı çalışacaksın ? Allah kolaylık versin.. ben acaip tembelleştim.. çalışıyor olsaydım ne halde olurdum bilmem..
ara sıra haberdar et kendinden.. kontrolün falan nezaman ?

Hastaydım kuzum 10 gün rapor aldım. Tekrar döndüm sahalara:)
32.haftada yasal izin başlıyo ama ben sağlığım elverirse 37'ye kadar kalıcam inş. Zor olucak ama bebeğimle daha uzun vakit geçirmek istiyorum.

Ben hala tembelleşmedim çalışınca insan fırsat bulamıyo ki tembelliğe:))Bi nevi ii bişi miskineşmiyosun. Bi de akşamları üstüne ders çalışmam gerek:)) Ev hanımlığı da cabası tabi...Oğlum anne bi dur artık yiter yaw mı diyoo yoksa bu hareketlilik ona da mı yansır bilmiyorum artık:))

Deli gibi hızlı yürüyorum ben ya. Yola çıkınca sanki maratona koşuyorum:)Hep öyleydim hala değişmedi. 9 kilo aldım bi de! Çok feciii:53:

Kontrolümüz 13'ünde. Bakalım 9kiloya değmiş mi:1::1:

bhcg bakıldı cnm
tüplere girmesi lazım farklı bı operasyon haklı olarak senın ıcın stres sıkıntı kaynagı bu dedı

Canımmm,
Allah sabır versin sana.
Ama şunu unutma, yardım en dibe vurduğun anda gelir. Yüzünün gülmesi çok yakın biliyorum.Sadece sabret ve isyan etme.

bhcg bakıldı cnm

hadi bakalım inşallah müdahaleye gerek kalmaz..

Hastaydım kuzum 10 gün rapor aldım. Tekrar döndüm sahalara:)
32.haftada yasal izin başlıyo ama ben sağlığım elverirse 37'ye kadar kalıcam inş. Zor olucak ama bebeğimle daha uzun vakit geçirmek istiyorum.

Ben hala tembelleşmedim çalışınca insan fırsat bulamıyo ki tembelliğe:))Bi nevi ii bişi miskineşmiyosun. Bi de akşamları üstüne ders çalışmam gerek:)) Ev hanımlığı da cabası tabi...Oğlum anne bi dur artık yiter yaw mı diyoo yoksa bu hareketlilik ona da mı yansır bilmiyorum artık:))

Deli gibi hızlı yürüyorum ben ya. Yola çıkınca sanki maratona koşuyorum:)Hep öyleydim hala değişmedi. 9 kilo aldım bi de! Çok feciii:53:

Kontrolümüz 13'ünde. Bakalım 9kiloya değmiş mi:1::1:
geçmiş olsun canım, dikkat et bu aralar havalar çok kandırıyor insanı..
maşallah paşaya, 9kg da fazla değil.. 15 ile bitirirsin gibime geliyor :) zayıftın zaten bişi olmaz..
ben 6-7kg almışım.. bu hareketsizliğime rağmen.. 12kg hedefim de.. bana sormuyor bu işler :1:
bizim kontrol de cuma günü.. ve bu günlerde hafif te olsa bir mide bulantım oluyor..
ayol diyorum millet ilk üç ayda kötü olur ben son 3 ayda mı :1:
evde durmak bana pek yaramıyor.. aklıma esiyor yarım saat mahalleyi turlamaya çalışıyorum da.. milletimiz çok pis..
çıkasım gelmiyor.. görümcelere de gidesim gelmiyor çocukları bunaltıyor..
ev desen.. haftada 2 defa temizlik yapıyorum gözüme batıyor oturduğum yerde.. halbuki ev de temiz :1:
oy :1: hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah.. bu ay sonu şükran hanıma tekrar gitmeyi düşünüyorum.. ama randevu almaya üşeniyorum kim gidecek taaaa karşımdaki telefona :1: :62::62::62:

medicim hayirli haberlerini bekliyorum guzelim benimmmm ins kolaylikla atlatirsin guzelim benimmm

benim adetim gelmedi yawwwww kullandigim hemoroid hapindan olabulumu aceppppp suphemde yok adamla bir ay tik yok yaneee

gurbet abla hemoroid için hap mı kullanıyorsun???
pomad krem falan daha etkili olmuyor mu..
hayırlısı diyelim..

selam kizlar,artik eskisi gibi giremiyorum,ne cabuk aksam oluyo farkinda bile degilim,alismaya calisiyorum,9sene aradan sonra,hastaneye dogum fotografcisi gelmisti cok güzel resimler cektirdik,ama ekeyemedim bi türlü,sorun cikiyo ,en kisa zamanda kizimla tanistiricam sizi,hepinizi öpüyorum:16:

Son düzenleme:
herkesten özür dileyerek yazıyorum birilerine anlatmazsam çatlıcak gibi oluyorum bu aralar hep dert yazıyomuş gibi hissediyorum ama bu günlerde geçicek biliyorum allah başka dert vermesin
dün kızımı bi arkadaşıyla konuşurken kulak misafiri oldum istemeden arkadaşına bana kimse teyze ve hala diyemiyecek biliyomusun sen çok şanslısın falan işte buna benzer şeyler anlattı tek çocuk olduğu için bu kadar içlendiğini hiç tahmin edemezdim çok üzüldüm hatta keşke ikiz kardeşim olsa biri kız biri erkek olsa :85::85:

bide bizi garanti bankasının bi şubesi zanneden her fırsatta özellikle para isteyince analık hakkını ortaya atan bi kaynanaya sahibim
şu bi haftadır kadın bendeki tüm kredisini tüketmiş durumda güzüme gülüp arkamdan neler çevirdiği öğrendim şoklardayım allaha havele ediyorum çok şükürki adaletli olan bi kocam var yoksa bu kadın bana neler yapar
yedi sene sonra ilk defa ufak bir panik atak geçirdim ve ilaç içmek zorunda kaldım
nefret ettim hepsinden
takmıyım umursamıyım demiyorum olmuyo
şu arlar köyünde gelince dananın kuyruğunu kopartıcam artık yeterr anladım kı ben sessiz kalıncaiyice coştu
offfff işte böyle

herkesten özür dileyerek yazıyorum birilerine anlatmazsam çatlıcak gibi oluyorum bu aralar hep dert yazıyomuş gibi hissediyorum ama bu günlerde geçicek biliyorum allah başka dert vermesin
dün kızımı bi arkadaşıyla konuşurken kulak misafiri oldum istemeden arkadaşına bana kimse teyze ve hala diyemiyecek biliyomusun sen çok şanslısın falan işte buna benzer şeyler anlattı tek çocuk olduğu için bu kadar içlendiğini hiç tahmin edemezdim çok üzüldüm hatta keşke ikiz kardeşim olsa biri kız biri erkek olsa :85::85:

bide bizi garanti bankasının bi şubesi zanneden her fırsatta özellikle para isteyince analık hakkını ortaya atan bi kaynanaya sahibim
şu bi haftadır kadın bendeki tüm kredisini tüketmiş durumda güzüme gülüp arkamdan neler çevirdiği öğrendim şoklardayım allaha havele ediyorum çok şükürki adaletli olan bi kocam var yoksa bu kadın bana neler yapar
yedi sene sonra ilk defa ufak bir panik atak geçirdim ve ilaç içmek zorunda kaldım
nefret ettim hepsinden
takmıyım umursamıyım demiyorum olmuyo
şu arlar köyünde gelince dananın kuyruğunu kopartıcam artık yeterr anladım kı ben sessiz kalıncaiyice coştu
offfff işte böyle

erce baya stresli olaylar yasamışsın...bende 9 senelik evliyim benden sana dost tavsiyesi hiç bir zaman eşinle aranı bozma yani eşinde sana kızıp kaynananın tarafina geçmesin.sakince hareket et...herkesin basında var bir kayınvalide bizimkilerde aynı şekilde davranıyor bizim borçlarımız oldugu halde bizden beklenti içindeler ama eşim hiç prim vermiyor onlara ....zaten normalde ufak tefek ihtiyaçlarını karsılıyoruz ama büyük şeyleri yapmaya maddiyatımız yetmiyor ama onlar bunu ısrarla anlamak istemiyorlar....amaaannnn boşver bunlar inan kafa takmaya değmez ömrümüz bunlara üzülmekle geçiyor...

kızlar bugün adetin 21.günü bakılan progesteron ve prolaktin tesetlerini verdim bakalım onalr nasıl cıkacak daha önce hiç baktırmamıştım cuma günü de dr a gitmeyi düşünüyorum...bugün adetin 21. günü adet tarihime bir hafta var bu sabah farkettim bir iki damla kanamam olmuş hiç arada kanamam olmazdı benim...acaba yerleşme kanaması olurmu diye düşündüm (inş...) birde iki gündir kasıgımda agrı olustu ara ara oluyor...umutlanmak istemiyorum ama elimde degil....bir an önce oğluma müjdeyi verip kardesin olacak demek istiyorum....
oğlum 7 yasında sizce ardaki yas farkı çok mu olacak ? (Allah Naisp ederse tabi)

erce ne desem blemıyorumyanı öküzlk öküzlüktür öküz insanlar ıcın yapacak bıseyyoktur
lafını esırgeme kendıne zarar verme psıkaytrık hasta olmak bızım kaderimiz olacak yoksa canım :(

bu arada dun gun boyu ısyerınde sancı cektım
agrı keesıcı almadımkı kanama kesılmesın
onu eve gıdene dek çektim
eve gittm bir parçalar arkadaslar sımdıye dek boyle bısey gormedım ben tuylerım dıken dıken ya.
ceviz büyuklugunde parçalar dusurdum hala da dusuruyorum
pıhtı gıbı degıl dokunuca dagılmıyo böyle nasıl dıyım bıraza ıgrenc bı tanım olacak ama tavuk ciğeri gibi
gunde 7 pet degıstırerek kadınlık tarıhıme damga vurdum
sizce normalmi kızlar bu

Back
X