- 12 Mart 2024
- 11
- -7
- 1
- 30
- Konu Sahibi dnztrkmn26
-
sevgilinle hala devam ediyor musunuz10 senelik can dostlarımı sevgilim onlara görüşmeme izin vermiyor diye yaklaşık 6 yıl önce sizinle görüşmek istemiyorum ilişkime zarar veriyorsunuz diye bitirdim. O günden sonra sadece 1 tanesi kına gecesine çağırdı. diğerleri de düğüne geldiler pişti olmadık. Gecen hafta diğer en yakını nişanlandı tabi çağırmadı beni.Bu haftada diğeri eski grubumuzdan biriyle sevgili olmuş evlenirse eğer bu şehre gelir. 6 yıldır sürekli rüyalarıma girerler.O lanet olasıca ex sevgiliyle ne zaman kavga etsek hep rüyalarımda biterlerdi.
Çok uzatmadan şimdi ben bunlarla yeniden görüşmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir sizce 6 yıl sonra görüşmek isitiyorum diye mesaj atılır mı bilemiyorum. Onlar çok uyardı zamanında ilişki için dinlemedim siz kötüsünüz dedim. sildiler beni tabi ama sanki kapanmamış yaram gibi. Kendimi affetmek için onların beni affetmesi gerekiyor gibi hissediyorum . Sizce adım atmalı mıyım atarsam ne yazmam gerekir? Başka arkadaşımda yok sizlerin görüşleri çok önemli.
Şimdiden çok sağolun
o kısım zaten benim cahilliğim çok suçluyum. 2019 da wp den gurup kurup yine özür dilemiştim 2 si olsun biz unuttuk dedi diğeri direk gruptan çıktı. ama ondan sonrada benle konuşmadılar tekrar nasıl oldundiye sormadılar. 2. girişim yüzsüzlük mü olur?arkadaşlarınızdan rahatsız olabilen bir adamın neyine güvendiniz de uğruna kaç yıllık arkadaşlarınızı sildiniz? aradan çok vakit geçmiş, yine de şansinizi bir deneyin
Yüz yüze görüşün, karşıdaki her birinin kararı kendi isteği. İsteyen ölçer tartar konuşur, ya da konuşmaz.10 senelik can dostlarımı sevgilim onlara görüşmeme izin vermiyor diye yaklaşık 6 yıl önce sizinle görüşmek istemiyorum ilişkime zarar veriyorsunuz diye bitirdim. O günden sonra sadece 1 tanesi kına gecesine çağırdı. diğerleri de düğüne geldiler pişti olmadık. Gecen hafta diğer en yakını nişanlandı tabi çağırmadı beni.Bu haftada diğeri eski grubumuzdan biriyle sevgili olmuş evlenirse eğer bu şehre gelir. 6 yıldır sürekli rüyalarıma girerler.O lanet olasıca ex sevgiliyle ne zaman kavga etsek hep rüyalarımda biterlerdi.
Çok uzatmadan şimdi ben bunlarla yeniden görüşmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir sizce 6 yıl sonra görüşmek isitiyorum diye mesaj atılır mı bilemiyorum. Onlar çok uyardı zamanında ilişki için dinlemedim siz kötüsünüz dedim. sildiler beni tabi ama sanki kapanmamış yaram gibi. Kendimi affetmek için onların beni affetmesi gerekiyor gibi hissediyorum . Sizce adım atmalı mıyım atarsam ne yazmam gerekir? Başka arkadaşımda yok sizlerin görüşleri çok önemli.
Şimdiden çok sağolun
hayır 2yıldır ayrıl barış hakaret iftira devam ediyorduk. Şimdi tamamen bitirdim destek alıyorum eski hayatıma dönüyorum. Eski kybettiklerimi yerine koymaya çalışıyorum. O derdi instagramdan takip etme artık onları daha çok üzülürsün sil gitsin diyye ama ben silemedim. Şimdide mutluolduklarını görüyorum. Buraya gelip görüştüklerini görüyorum içim acıyor.Çok özlüyorum onları yada o zamanlarımı çoközlüyorum.sevgilinle hala devam ediyor musunuz
yolda bulduğunu yol arkadaşlarına değişirsen olacağı bu,10 senelik can dostlarımı sevgilim onlara görüşmeme izin vermiyor diye yaklaşık 6 yıl önce sizinle görüşmek istemiyorum ilişkime zarar veriyorsunuz diye bitirdim. O günden sonra sadece 1 tanesi kına gecesine çağırdı. diğerleri de düğüne geldiler pişti olmadık. Gecen hafta diğer en yakını nişanlandı tabi çağırmadı beni.Bu haftada diğeri eski grubumuzdan biriyle sevgili olmuş evlenirse eğer bu şehre gelir. 6 yıldır sürekli rüyalarıma girerler.O lanet olasıca ex sevgiliyle ne zaman kavga etsek hep rüyalarımda biterlerdi.
Şimdiden çok sağolun
ah bunu en iyi yaşayan bilir o samimiyet bazen kaybolabiliyor evet ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum bi deneyin görüşmeyibence en iyisi geçmişte bırakmak. Yeniden arkadaş edinmek.İnanın onlar bıraktığınız yerde değiller. ve eskisi gibi olamazsınız.Ayrıca insan 6 senede çok değişir. ben mesela tüm lise arkadaşlarımla ve ünidekilerle bağımı koparttım. yani kasıtlı olmadı belki bir baktım yıllar geçmiş ne onlar aramış ne ben. demek birbirimiz olmadan rahatlıkla yaşayabiliyoruz.
Yeni tanıdığı adamın lafıyla bana bunları diyecek insanı yolda görsem selam vermem ne kınaya çağırması ne düğüne çağırmasısizinle görüşmek istemiyorum ilişkime zarar veriyorsunuz diye bitirdim.
Bir de bunu da demişsiniz mesaj atın da bir güzel fırçalayıp engeli bassınlar hep bunlar kitap okumamaktansiz kötüsünüz dedim.
zaten üni ye başladığımızda hepimiz değiştik farklı şehirlerde çok az görüşürdük herkesin karakteri değişti. Kapanmamış bir mesele gibi geliyor ya da yine o rüyalardan birine uyandım bu sabah rüyalarımdan gitsinler mi istiyorum bilmiyorum. Çok suçlu olduğum için mi bilimezah bunu en iyi yaşayan bilir o samimiyet bazen kaybolabiliyor evet ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum bi deneyin görüşmeyi
gereğinden fazla düşündüğünüz için bence rüyalarınıza bu kadar çok giriyorlar bi görüşseniz kendinizi ifade etseniz belki içiniz rahatlayacakzaten üni ye başladığımızda hepimiz değiştik farklı şehirlerde çok az görüşürdük herkesin karakteri değişti. Kapanmamış bir mesele gibi geliyor ya da yine o rüyalardan birine uyandım bu sabah rüyalarımdan gitsinler mi istiyorum bilmiyorum. Çok suçlu olduğum için mi bilimez
belkide bunu yapsınlar istiyorum . Hatalarımı yüzüme vursunlar daha fazla mahçeup olayımBir de bunu da demişsiniz mesaj atın da bir güzel fırçalayıp engeli bassınlar hep bunlar kitap okumamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?