- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi dnztrkmn26
-
10 senelik can dostlarımı sevgilim onlara görüşmeme izin vermiyor diye yaklaşık 6 yıl önce sizinle görüşmek istemiyorum ilişkime zarar veriyorsunuz diye bitirdim. O günden sonra sadece 1 tanesi kına gecesine çağırdı. diğerleri de düğüne geldiler pişti olmadık. Gecen hafta diğer en yakını nişanlandı tabi çağırmadı beni.Bu haftada diğeri eski grubumuzdan biriyle sevgili olmuş evlenirse eğer bu şehre gelir. 6 yıldır sürekli rüyalarıma girerler.O lanet olasıca ex sevgiliyle ne zaman kavga etsek hep rüyalarımda biterlerdi.
Çok uzatmadan şimdi ben bunlarla yeniden görüşmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir sizce 6 yıl sonra görüşmek isitiyorum diye mesaj atılır mı bilemiyorum. Onlar çok uyardı zamanında ilişki için dinlemedim siz kötüsünüz dedim. sildiler beni tabi ama sanki kapanmamış yaram gibi. Kendimi affetmek için onların beni affetmesi gerekiyor gibi hissediyorum . Sizce adım atmalı mıyım atarsam ne yazmam gerekir? Başka arkadaşımda yok sizlerin görüşleri çok önemli.
Şimdiden çok sağolun
Manipüle edildim, sağlıklı düşünemedim falan diyin.
Telefo numaramı bile silmiş olabilirler. Birde konusunca hemen aglamaya başlıyorum. çok fazla duygusalım. Aslında direk onları bırak dememişti ex görüşeceğimiz zaman problem çıkarıyordu. onlarda diğer grubumuzu çağırıyorlardı. erkekler olan bende Çağırmayın çağıracaksanız ben gelmem diyordum saygı duymamışlardı o zamanlar öyle karışık gelişmişti olaylarBence barışmak icin değil ama teker teker telefon edip helallik isteyin. Eskisi gibi olmaz ama yaptığınız da yanlış. O yuzden tekrar af dileyen bence. WhatsApp ile olmaz ama telefon açın bari.
Ben onlar için zamanında herşeyi yaptım. o insan hayatıma girip beni bulutların üstüne çıkarıp sonrada aşağı attı. doldurdu onlara karşı değilki sadece kuzenlerim öz ablam onlar affetti beni. akraba oldukları için mi bilmiyorum.Bana hep derdi benle barışmaya bu kadar yalvaracağına git arkadaşlarına yalvar affederler seni diye. İşte yüzsüzlük yapmakta istemiyorum. Sevgliyle olan ilişki tksikti yapıyordum. Ama arkadaşlarımla çok daha sağlıklı birilişkim vardı.Güven verebilecek misiniz tekrar arkadaşlarınıza. açıkçası siz beni arkadaşım olsanız tekrar bir ilişkiye başladığınızda aynı şeyi yapmayacağınıza emin olamam. Bu konuda güvenlerini kazanmalısınız
O zaman bir adım atın görüşmek istediğiniz söyleyin direk yüz yüze görüşün. Sonrası gelir zaten iyi ya da kötüBen onlar için zamanında herşeyi yaptım. o insan hayatıma girip beni bulutların üstüne çıkarıp sonrada aşağı attı. doldurdu onlara karşı değilki sadece kuzenlerim öz ablam onlar affetti beni. akraba oldukları için mi bilmiyorum.Bana hep derdi benle barışmaya bu kadar yalvaracağına git arkadaşlarına yalvar affederler seni diye. İşte yüzsüzlük yapmakta istemiyorum. Sevgliyle olan ilişki tksikti yapıyordum. Ama arkadaşlarımla çok daha sağlıklı birilişkim vardı.
Nasıl yani ablanız ve kuzeninize de mi küsmüştünüz? Niye o demez adama bu kadar adadiniz kendiniziBen onlar için zamanında herşeyi yaptım. o insan hayatıma girip beni bulutların üstüne çıkarıp sonrada aşağı attı. doldurdu onlara karşı değilki sadece kuzenlerim öz ablam onlar affetti beni. akraba oldukları için mi bilmiyorum.Bana hep derdi benle barışmaya bu kadar yalvaracağına git arkadaşlarına yalvar affederler seni diye. İşte yüzsüzlük yapmakta istemiyorum. Sevgliyle olan ilişki tksikti yapıyordum. Ama arkadaşlarımla çok daha sağlıklı birilişkim vardı.
Ondan başka kimsenin bana değer verdiğine inandırmıştı. Çok saçma toksik hareketlerim olduğu içinde kuzenlerim uzaklaştı hiçbir görüşmeye gitmiyordum. Ablamda kıyefetlerim hayat yaşam tarzımı değiştirdiğim bunun ben olmadığım konusunda uyardı onuda dinlemedim. Kimseyi dinlememiştim. Çok sevdiğine inanmıştım.Nasıl yani ablanız ve kuzeninize de mi küsmüştünüz? Niye o demez adama bu kadar adadiniz kendinizi
Sizin ciddi sorunlarınız var lütfen önce bunları çözün. Robot gibi bir şey olmuş komuta göre hareket etmişsiniz. Arkadaşlarınız sizi eskisi gibi göremez. Kendinizi duzeltmezseniz benzer bir tavrı yine takinirsiniz onlara güven vermezsiniz zaten.Ondan başka kimsenin bana değer verdiğine inandırmıştı. Çok saçma toksik hareketlerim olduğu içinde kuzenlerim uzaklaştı hiçbir görüşmeye gitmiyordum. Ablamda kıyefetlerim hayat yaşam tarzımı değiştirdiğim bunun ben olmadığım konusunda uyardı onuda dinlemedim. Kimseyi dinlememiştim. Çok sevdiğine inanmıştım.
Ay pardonda aşkımdan ölsem kimse için ne dostumdan ne kuzenimden vazgeçerim. Siz bir de ablanızı bile gözden çıkarmışsınız.Ben onlar için zamanında herşeyi yaptım. o insan hayatıma girip beni bulutların üstüne çıkarıp sonrada aşağı attı. doldurdu onlara karşı değilki sadece kuzenlerim öz ablam onlar affetti beni. akraba oldukları için mi bilmiyorum.Bana hep derdi benle barışmaya bu kadar yalvaracağına git arkadaşlarına yalvar affederler seni diye. İşte yüzsüzlük yapmakta istemiyorum. Sevgliyle olan ilişki tksikti yapıyordum. Ama arkadaşlarımla çok daha sağlıklı birilişkim vardı.
Sizde akıl yok mu yahu? O “inandırmamış”, sizin inanasınız varmış, inanmışsınız. Karakteriniz problemli, sizin gibi biri insanın hayatında gereksiz yükten başka bir şey olmaz. Onlar da aile bireyi olduğunuz için mecbur affetmek zorunda kalırlar ama insanın size tekrar sempati beslemesi imkansız bir şey.Ondan başka kimsenin bana değer verdiğine inandırmıştı. Çok saçma toksik hareketlerim olduğu içinde kuzenlerim uzaklaştı hiçbir görüşmeye gitmiyordum. Ablamda kıyefetlerim hayat yaşam tarzımı değiştirdiğim bunun ben olmadığım konusunda uyardı onuda dinlemedim. Kimseyi dinlememiştim. Çok sevdiğine inanmıştım.
Benim arkadaşım olup bu süreci yaşamış olsaydık okkalı bir mesajla cevap verirdim. Buraya yazamıyorum, banlanmak istemiyorum.10 senelik can dostlarımı sevgilim onlara görüşmeme izin vermiyor diye yaklaşık 6 yıl önce sizinle görüşmek istemiyorum ilişkime zarar veriyorsunuz diye bitirdim. O günden sonra sadece 1 tanesi kına gecesine çağırdı. diğerleri de düğüne geldiler pişti olmadık. Gecen hafta diğer en yakını nişanlandı tabi çağırmadı beni.Bu haftada diğeri eski grubumuzdan biriyle sevgili olmuş evlenirse eğer bu şehre gelir. 6 yıldır sürekli rüyalarıma girerler.O lanet olasıca ex sevgiliyle ne zaman kavga etsek hep rüyalarımda biterlerdi.
Çok uzatmadan şimdi ben bunlarla yeniden görüşmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir sizce 6 yıl sonra görüşmek isitiyorum diye mesaj atılır mı bilemiyorum. Onlar çok uyardı zamanında ilişki için dinlemedim siz kötüsünüz dedim. sildiler beni tabi ama sanki kapanmamış yaram gibi. Kendimi affetmek için onların beni affetmesi gerekiyor gibi hissediyorum . Sizce adım atmalı mıyım atarsam ne yazmam gerekir? Başka arkadaşımda yok sizlerin görüşleri çok önemli.
Şimdiden çok sağolun
Ben affetmezdim sizi sonuçta yılların arkadaşıyız sevgilin için direk satmışsın böyle arkadaşa birdaha güven olmaz.Sevgilinizde sizden ayrılmış ortalikta kalarak cezanızı almışsınız.10 senelik can dostlarımı sevgilim onlara görüşmeme izin vermiyor diye yaklaşık 6 yıl önce sizinle görüşmek istemiyorum ilişkime zarar veriyorsunuz diye bitirdim. O günden sonra sadece 1 tanesi kına gecesine çağırdı. diğerleri de düğüne geldiler pişti olmadık. Gecen hafta diğer en yakını nişanlandı tabi çağırmadı beni.Bu haftada diğeri eski grubumuzdan biriyle sevgili olmuş evlenirse eğer bu şehre gelir. 6 yıldır sürekli rüyalarıma girerler.O lanet olasıca ex sevgiliyle ne zaman kavga etsek hep rüyalarımda biterlerdi.
Şimdiden çok sağolun
Bunu diyen bir insan ile daha da muhatap olmam.sizinle görüşmek istemiyorum ilişkime zarar veriyorsunuz diye bitirdim.
Ondan başka kimsenin bana değer verdiğine inandırmıştı. Çok saçma toksik hareketlerim olduğu içinde kuzenlerim uzaklaştı hiçbir görüşmeye gitmiyordum. Ablamda kıyefetlerim hayat yaşam tarzımı değiştirdiğim bunun ben olmadığım konusunda uyardı onuda dinlemedim. Kimseyi dinlememiştim. Çok sevdiğine inanmıştım.
ben o kadar çok şeyi affettim ki herkesi kendim gibi sanıyorum herhalde o yüzden bu affedilme isteğim. Buraya yazarken olumlu yorumlar alırım sanmıştım. İçimdeki nefret sanırım kendime ne yaptığımı çok iyi biliorum çünküben görüşmezdim senin gibi biriyle.
zamanında bi sevgili için kaç senelik dostlarını silen insan , yeniden sevgilisi olunca yine siler
şimdi sen istesen de onlar görüşmezler zaten seninle
kusura bakma ama herkese hak ettiği tavır sergilenmeli . sana da sergilenmesi gereken tavır görüşmemek .
eğer bu arkadaşlar sana da zamanında senin yaptığının aynısını yaptıysa ve sende onları affettiysenben o kadar çok şeyi affettim ki herkesi kendim gibi sanıyorum herhalde o yüzden bu affedilme isteğim. Buraya yazarken olumlu yorumlar alırım sanmıştım. İçimdeki nefret sanırım kendime ne yaptığımı çok iyi biliorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?