Benzer bir durumu ben de yaşadım, üniversite öğrencisiyim ve ilk 2 sene aynı odada kaldığım, aramın çok iyi olduğu bir insanla; hem oda arkadaşım hem de sınıf arkadaşımdı aynı zamanda. 2. seneden sonra dağıldı bizim oda, diğer iki kişinin anlaşmazlığı yüzünden. 3. sınıfa geçtik, bu arkadaşla aramızda bi sıkıntı yoktu. Sonuçta aynı sınıftaydık, aynı yurttaydık hatta benim yeni odamın yan odasındaydı onun odası da. 3. sınıfın sonlarına doğru bu arkadaş kendini çekti, sebebini bilmiyorum halen daha. Zaten hep karşılaşınca selamı sabahı ben verirdim. Baktım hep ben konuşuyorum, hal hatır soruyorum, dedim bakalım o da soracak mı. En azından kendiliğinden bi günaydın diyecek mi beni gördüğü yerde. Ve sonunda ne oldu biliyor musunuz, kaç defa beni gördüğü halde selam bile vermedi, görmezden geldi ve birden yapmaya başladı bunu. Bugüne kadar aramda tek bir anlaşmazlığın bile olmadığı biriydi. Şimdi aynı sınıftayız, yüz yüze bile bakmıyoruz. Ne derdi vardı anlamadım açıkçası umurumda da değil. Benim arkadaşlığıma ihtiyacı yok herhalde dedim ve kestim ben de o öyle yapınca. Zaten bu sene mezun oluyorum, bir daha görmeyeceğim bile kendisini. Lazım da değil yani bana bunu yapan biri. Okul biter bitmez de sosyal medya hesaplarından falan sileceğim. Hiç takmayın böyle insanları. İnsanlar çok vefasız, 2 tane yeni insanla tanışınca sizi unutuveriyorlar. Sorunun sizde olduğunu sanmıyorum.