- 22 Temmuz 2020
- 24
- 33
- 38
- Konu Sahibi Sedefsedeff
-
Ablam arkadaşlarım onun annesi ve arkadaşlarından konuşmalarını rica ettim konuştular. Ama çözüm olmadı. İlişkiye başlarken şu tarihte ayrılacağını söyleyerek başlasaydın madem şimdi öyle ben ayrılıyorum diyip beni terk edemezsin diyor.Şikayetçi olabilirsiniz. Babanıza, abinize varsa erkek kuzeninize durumu anladın gidip bir de onlar konuşsun.
Ablam arkadaşlarım onun annesi ve arkadaşlarından konuşmalarını rica ettim konuştular. Ama çözüm olmadı. İlişkiye başlarken şu tarihte ayrılacağını söyleyerek başlasaydın madem şimdi öyle ben ayrılıyorum diyip beni terk edemezsin diyor.Şikayetçi olabilirsiniz. Babanıza, abinize varsa erkek kuzeninize durumu anladın gidip bir de onlar konuşsun.
Kesinlikle psikolojisi bozuk. Size takıntılı yüksek ihtimalle. Ama ablanızın annesinin konuşması bir çeyi değiştirmez. Onunla bir erkek konuşmalı ve gözünü korkutmalı.Ablam arkadaşlarım onun annesi ve arkadaşlarından konuşmalarını rica ettim konuştular. Ama çözüm olmadı. İlişkiye başlarken şu tarihte ayrılacağını söyleyerek başlasaydın madem şimdi öyle ben ayrılıyorum diyip beni terk edemezsin diyor.
Eski erkek arkadaşımdan 8 ay önce ayrıldım ama kendisi ayrılığı kabul etmiyor. Her akşam iş çıkışıma gelip beni otobüse binene kadar taciz ediyor. Artık soğuduğumu ilişkiyi yürütemediğimizi söylerek ayrıldım. Güzel konuştum olmadı kötü konuştum olmadı ne yapacağım bilmiyorum. Her gün rezillik çıkarıyor ayrılmadık kabul etmiyorum bahanelerini diye yolun ortasında tüküre tüküre bağırıyor ağlıyor. Elimden telefonumu zorla almaya çalışıyor kimle konuştuğumu görmek için. Şikayetçi olacağımı söyleyincede sanane bu yol herkesin yolu yolda yürüyorum diyor. Nasıl kurtulabilirim bir akıl verin?
Kesinlikle psikolojisi bozuk. Size takıntılı yüksek ihtimalle. Ama ablanızın annesinin konuşması bir çeyi değiştirmez. Onunla bir erkek konuşmalı ve gözünü korkutmalı.konuiup lorkutacak birini bulmaya çalışacağım
Evet takıntılı malesef. Bi erkek bulup gözünü korkutmaya çalışacağım yada şikayetçi olmak kalıyor geriye. Teşekkür ederimKesinlikle psikolojisi bozuk. Size takıntılı yüksek ihtimalle. Ama ablanızın annesinin konuşması bir çeyi değiştirmez. Onunla bir erkek konuşmalı ve gözünü korkutmalı.
Sanki nikah bastın salağa bak ya bu çocuk kafayı yemişAblam arkadaşlarım onun annesi ve arkadaşlarından konuşmalarını rica ettim konuştular. Ama çözüm olmadı. İlişkiye başlarken şu tarihte ayrılacağını söyleyerek başlasaydın madem şimdi öyle ben ayrılıyorum diyip beni terk edemezsin diyor.
İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyorBen işi birakip aileme olanlari anlatirdim ve sehir ya da ulke degistirmeyi dusunuyor olurdum şuan.Bu sakinlik nereden geliyor acaba size
Eski erkek arkadaşımdan 8 ay önce ayrıldım ama kendisi ayrılığı kabul etmiyor. Her akşam iş çıkışıma gelip beni otobüse binene kadar taciz ediyor. Artık soğuduğumu ilişkiyi yürütemediğimizi söylerek ayrıldım. Güzel konuştum olmadı kötü konuştum olmadı ne yapacağım bilmiyorum. Her gün rezillik çıkarıyor ayrılmadık kabul etmiyorum bahanelerini diye yolun ortasında tüküre tüküre bağırıyor ağlıyor. Elimden telefonumu zorla almaya çalışıyor kimle konuştuğumu görmek için. Şikayetçi olacağımı söyleyincede sanane bu yol herkesin yolu yolda yürüyorum diyor. Nasıl kurtulabilirim bir akıl
Bir erkek bulup onun gözünü korkutayım diye adamı harcamayın. Şikâyetçi olun uzaklaştırma aldırınEvet takıntılı malesef. Bi erkek bulup gözünü korkutmaya çalışacağım yada şikayetçi olmak kalıyor geriye. Teşekkür ederim
Neden savcılığa gitmiyorsunuz?☺Eski erkek arkadaşımdan 8 ay önce ayrıldım ama kendisi ayrılığı kabul etmiyor. Her akşam iş çıkışıma gelip beni otobüse binene kadar taciz ediyor. Artık soğuduğumu ilişkiyi yürütemediğimizi söylerek ayrıldım. Güzel konuştum olmadı kötü konuştum olmadı ne yapacağım bilmiyorum. Her gün rezillik çıkarıyor ayrılmadık kabul etmiyorum bahanelerini diye yolun ortasında tüküre tüküre bağırıyor ağlıyor. Elimden telefonumu zorla almaya çalışıyor kimle konuştuğumu görmek için. Şikayetçi olacağımı söyleyincede sanane bu yol herkesin yolu yolda yürüyorum diyor. Nasıl kurtulabilirim bir akıl verin?
eğer bunu kullanıyorsa şikayet edin çalıştığı kuruma bilgilerinizi böyle kullanamaz yasakİşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
Aaa memur mu? Tamam, o zaman onu kovdurmakla tehdit etsene.İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
Sanki nikah bastın salağa bak ya bu çocuk kafayı yemiş
Annem babam bilmiyor sadece ablam biliyor. Twitterda paylaşım yapamam.Ben yerinde olsam çoktan şikayetçi olurdum. Anasını madem tanıyorum, arar bağrır çağrır konuşuyordum. Madem ailem de biliyor, twitterda fotoğraflarını paylaşır rezil ederdim.
8 ayda insan cinnet geçirme noktasına gelir.
Ahahahahah, ihbar süresi mi istiyor, 15 gün önceden bildirmediniz o yüzden yerinize birini bulamadı mı dkfkfkfk, sen de maaşı verme ödeşek deyin fkf deliriyorum.Ablam arkadaşlarım onun annesi ve arkadaşlarından konuşmalarını rica ettim konuştular. Ama çözüm olmadı. İlişkiye başlarken şu tarihte ayrılacağını söyleyerek başlasaydın madem şimdi öyle ben ayrılıyorum diyip beni terk edemezsin diyor.
Ablan biliyorsa, gidip şikayetçi olduğunda sana destek olur. Sen şikayetçi olursan ailene mesaj haber gitmeyecek.Annem babam bilmiyor sadece ablam biliyor. Twitterda paylaşım yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?