Eski erkek arkadaş tacizinden nasıl kurtulabilirim?

Annesine anlattım o da geri dön oğlum seni seviyo ne istiyosun daha diyor. Annesinin bişey yaptığı yok. Babası hayatta değil. Telefonumda kanıtlar var mesajları arama kayıtları duruyor her dakika aradığı için engellemişte olsam engellenen aramalar kısmında var. Avukatla görüşeceğim ne yapabiliriz diye. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
Memursa şikayetten korkması gerekir, müdürü ile iletişime geçin olmazsa

Yıllar önce çok benzeri başıma gelmişti, onun ailesinden medet ummayın. Armut dibine düşer, onun ailesi de böyledir onlara göre normaldir bu sevgidendir. Yapışıp kalmayı sevgi sanıyorlar. Gidip şikayetçi olun, uzlaşmaya çalışır o zaman tutuşur. Ben şikayetçi oldum mahkeme falan oldu öyle kurtuldum. Manyak bunlar, benim babam onların evini bastı yine de kurtulamadım. Ancak mahkeme çözüyor bu işi

Neden şikayetçi olmuyorsunuz?

Delirmek üzereyim bu hafta gideceğim. Telefon numarasını engellediğim için iş yerimide aramaya başladı
Ay ne sabırlısınız. 8 aydır böyle diye dhaa fazlasini yapmayacak gibi geliyor size galiba. Bir gün gelip sizi öldürmeye teşebbüs edebilir hatta bunu yapabilir de. Şu andan tezi yok gidin şikayetçi olun.

Aaaaaa rezalete bak, ben ablanın yerinde olsam çok fena şeyler yapardım ama buraya yazamayacağım ceza yememek için. Saygısıza bak kendi yetiştirdiği sümüklü oğlu başkasının evladına hayatı zehir ediyor. Sanki kolaydı evlat yetiştirmek. Rezil kadın.

Canım bence sen ailene anlatmakta sakın çekinme. Sevgilim vs demene gerek yok. Sokakta beni görmüş peşime takılıyor de geç
Ayrıntıya girmeyin.

İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
Iyi de görevini bu şekilde kötüye kullanıyorsa ceza alır. Sikayet edin? Hicbir memur gerekmediği sürece kafasina göre kisisel bilgi görüntüleyemez

Zırıldarken görüntü çek konu sahibesi. Savcılığa başvur, sonra da çektiğin görüntüyü ve elindeki şikayet metnini işyerien götür ver görevini kötüye kullanmaktan da şikayetçi ol. Durma git savcılığa. Ayrıca bence de biber gazı al hatta kullan.

Geçmiş olsun kurtulmanıza sevindim. Onlara normal geliyor dediğiniz gibi. Ben zulmediyormuşum onu terkederek öyle bi kafadalar. Bende mahkemeyle kurtulacağım galiba. Başka yol kalmadı

Rainy'e falan söyle buradan bak tutkulu bir aşk başlar belki sanaldan. Sen kurtulursun
Şaka bir yana tek çözümün polise şikayet etmen. Belli ki manyak birisi. Çalıştığına göre yaşın küçük değil, ailen de böyle bir durumda kötü karşılamaz. Tanımak istemiştim ama olmayacağını anladığım an bıraktım şimdi taciz ediyor diye bilgi verebilirsiniz. Çünkü adam kendine yeni bir takıntı bulana kadar böyle davranmaya hayatını rezil etmeye devam edecek.

Şikayet et..
Yol kamuya açık olabilir ancak elindeki telefonun da kamuya açık olmadığı aşikar.
Bence siz de biraz sürünsün istiyorsunuz.
Yoksa her gün gelip rahatsizlik veren bir adamı en az 10 kez sikayet etmistiniz şimdiye kadar.
Ağlayıp sizlamasi hoşunuza gidiyor.
Gerçekten tedirgin olan,rahatsız olan bir kadın her gün işyerinin kapısına dayanan eski sevgiliye çoktan haddini bildirirdi.

Bunlar normal ailelerden çıkmaz ki zaten. Bana takılan tipin ablası da bana mesaj atıp duruyordu, hakaretler yağdırıyordu. O zaman gençtim toydum bilemedim, şimdi olsa g.tüne düdük takar öttüre öttüre gezdiririm. Birkaç yıl geçmişti aradan, evlendim falan ben, hamile iken babama sarmış, cezaevinden aramış. Babam da şikayet etmiş. Bi daha ses yok o günden beri.

mutlaka uzaklaştırma talebinde bulun ve çalıştığı kuruma şikayet et. Görevi kötüye kullanmaktan çalıştığı kurumda ona soruşturma açılacak.

saplantılı herhalde. ben yasal haklarımı kullanırım. bu tacize girer. adliyeye git dilekçe ver. memursa idari amiri vardır şikayet et cimere yaz.karakola git polise söyle. bu nedir. 8 aydır neden beklediniz. bu işi şimdi hallet. ileride erkek arkadaşın olursa iki adamı karşı karşıya getireceksin. erkek kavgası medeni olmaz. hemen hallet. bekleme.

Yanında biber gazı bulundur derim. Böyle takıntılı tipler bana hep ürkütücü gelmiştir.
Biber gazı taşımak yasak değilmiş
Bir ara yasak olduğunu duymuştum ama çok şükür değilmiş.

Son düzenleme:
Şikayetçi olun. Hem sizi sürekli taciz ettiği için hem de özel bilgilerinizi memuriyetini kullanarak aldığı için. İşini kötüye kullanmaktan memuriyeti sıkıntıya girer. Sizin ona bu şekilde söylemeniz bile onu uzaklaşıtırır kafayı tamamen sıyırıp gözü kararmadıysa. Memuriyetini kaybetmek isteyeceğini sanmıyorum. Hatta annesine de şikayetçi olacağını söyleyin. Annesi anlatsın belki işin ciddiyetini anlarlar. Korkmayın sakın! Korktuğunuzu anladığı için zaten işi yüzsüzlüğe vurmuş bu herif.
Ayrıca ailenize de anlatın durumu. Önce annenize anlatın, anneniz babanıza anlatır çekiniyorsanız. Ama mutlaka onlarda bilsinler. Sevgilinizin olması çok normal bir durum. Onlar resmi olarak bilmese de az çok anlıyorlar zaten emin olabilirsiniz. Sadece kimse dillendirmiyor.
Ve mutlaka kades uygulamasını indirin telefonunuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…