- 22 Temmuz 2020
- 24
- 33
- 38
- Konu Sahibi Sedefsedeff
-
Annesine anlattım o da geri dön oğlum seni seviyo ne istiyosun daha diyor. Annesinin bişey yaptığı yok. Babası hayatta değil. Telefonumda kanıtlar var mesajları arama kayıtları duruyor her dakika aradığı için engellemişte olsam engellenen aramalar kısmında var. Avukatla görüşeceğim ne yapabiliriz diye. Teşekkür ederim yardımlarınız için.Kades telefonunda olsun.
Şikayet etsen büyük ihtimal karakola çağırıp sonra eve geri yollarlar seni daha çok taciz etsin diye.
Annesini ara her şeyi anlat gerekirse işine gidip şikayetçi olucam rezillik çıkmasın işinden olur falan de annesi bir önlem bulur heralde ama psikopata benziyor direkt ona söyleyip tehdit edin dicem bu sefer bu amipler kadın öldürüyor. İş çıkışı falan bir arkadaşınızı ayarlayın sizi takip ederken , taciz ederken videoya çeksin elinizde kanıt olsun.
Ay cidden erkek kelimesini duyunca kusasım geliyor artık bu ne ya
Cimere, çalştığı kuruma şikayet et ve elinde deliller olsun
Memursa şikayetten korkması gerekir, müdürü ile iletişime geçin olmazsaİşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
Neden şikayetçi olmuyorsunuz?Eski erkek arkadaşımdan 8 ay önce ayrıldım ama kendisi ayrılığı kabul etmiyor. Her akşam iş çıkışıma gelip beni otobüse binene kadar taciz ediyor. Artık soğuduğumu ilişkiyi yürütemediğimizi söylerek ayrıldım. Güzel konuştum olmadı kötü konuştum olmadı ne yapacağım bilmiyorum. Her gün rezillik çıkarıyor ayrılmadık kabul etmiyorum bahanelerini diye yolun ortasında tüküre tüküre bağırıyor ağlıyor. Elimden telefonumu zorla almaya çalışıyor kimle konuştuğumu görmek için. Şikayetçi olacağımı söyleyincede sanane bu yol herkesin yolu yolda yürüyorum diyor. Nasıl kurtulabilirim bir akıl verin?
Ay ne sabırlısınız. 8 aydır böyle diye dhaa fazlasini yapmayacak gibi geliyor size galiba. Bir gün gelip sizi öldürmeye teşebbüs edebilir hatta bunu yapabilir de. Şu andan tezi yok gidin şikayetçi olun.Delirmek üzereyim bu hafta gideceğim. Telefon numarasını engellediğim için iş yerimide aramaya başladı
Annesine anlattım o da geri dön oğlum seni seviyo ne istiyosun daha diyor. Annesinin bişey yaptığı yok. Babası hayatta değil. Telefonumda kanıtlar var mesajları arama kayıtları duruyor her dakika aradığı için engellemişte olsam engellenen aramalar kısmında var. Avukatla görüşeceğim ne yapabiliriz diye. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Iyi de görevini bu şekilde kötüye kullanıyorsa ceza alır. Sikayet edin? Hicbir memur gerekmediği sürece kafasina göre kisisel bilgi görüntüleyemezİşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
Geçmiş olsun kurtulmanıza sevindim. Onlara normal geliyor dediğiniz gibi. Ben zulmediyormuşum onu terkederek öyle bi kafadalar. Bende mahkemeyle kurtulacağım galiba. Başka yol kalmadıYıllar önce çok benzeri başıma gelmişti, onun ailesinden medet ummayın. Armut dibine düşer, onun ailesi de böyledir onlara göre normaldir bu sevgidendir. Yapışıp kalmayı sevgi sanıyorlar. Gidip şikayetçi olun, uzlaşmaya çalışır o zaman tutuşur. Ben şikayetçi oldum mahkeme falan oldu öyle kurtuldum. Manyak bunlar, benim babam onların evini bastı yine de kurtulamadım. Ancak mahkeme çözüyor bu işi
Bunlar normal ailelerden çıkmaz ki zaten. Bana takılan tipin ablası da bana mesaj atıp duruyordu, hakaretler yağdırıyordu. O zaman gençtim toydum bilemedim, şimdi olsa g.tüne düdük takar öttüre öttüre gezdiririm. Birkaç yıl geçmişti aradan, evlendim falan ben, hamile iken babama sarmış, cezaevinden aramış. Babam da şikayet etmiş. Bi daha ses yok o günden beri.Yıllar önce çok benzeri başıma gelmişti, onun ailesinden medet ummayın. Armut dibine düşer, onun ailesi de böyledir onlara göre normaldir bu sevgidendir. Yapışıp kalmayı sevgi sanıyorlar. Gidip şikayetçi olun, uzlaşmaya çalışır o zaman tutuşur. Ben şikayetçi oldum mahkeme falan oldu öyle kurtuldum. Manyak bunlar, benim babam onların evini bastı yine de kurtulamadım. Ancak mahkeme çözüyor bu işi
mutlaka uzaklaştırma talebinde bulun ve çalıştığı kuruma şikayet et. Görevi kötüye kullanmaktan çalıştığı kurumda ona soruşturma açılacak.İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
Şikayet edin mutlaka. Tutuşsun bir.İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
Biber gazı taşımak yasak değilmişYanında biber gazı bulundur derim. Böyle takıntılı tipler bana hep ürkütücü gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?