Eski erkek arkadaş tacizinden nasıl kurtulabilirim?

İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
Kurtulabilirsiniz. Yaptığı suç. Yakalanırsa başı derde girer.☺

İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor

Daha iyi ya memursa şikayet etmek için ne bekliyorsunuz ki oyle gorevini milletin ozelini kurcalamaya kullanmasi da ayri suç olur. n

Bak kades’i indir tekrar yoluna çıktığında bir anda üstünü başını yırt kendini yerlerde yuvarla kades’e bas gelsin polisler iyice bir gözü korksun buna müstahak

Bir erkek derken yeni tanıştığım birini kastetmedim. Aile büyüğü gibi diye düşündüm. Birinin başını belaya sokmayı istemem.
Daha annene babana söylememişsin. Aile büyüğünden önce kendi ailen bilmeli. Aile büyüğü dahi olsa yetişkin bir birey olarak önce şikayet edilmeli. Bilgilerinize bakması ayrı suç , size bu sekil davranması apayrı iki suç teskil ediyor.

Geciktirmeyin. Kolaylik lar dilerim

Delirmek üzereyim bu hafta gideceğim. Telefon numarasını engellediğim için iş yerimide aramaya başladı
Al bitane göz yasartıcı yaklastımı pısslaatt yüzüne yüzüne .. smdiye gebertmistm ben sen yne sakinsin helal olsn

Kades telefonunda olsun.
Şikayet etsen büyük ihtimal karakola çağırıp sonra eve geri yollarlar seni daha çok taciz etsin diye.
Annesini ara her şeyi anlat gerekirse işine gidip şikayetçi olucam rezillik çıkmasın işinden olur falan de annesi bir önlem bulur heralde ama psikopata benziyor direkt ona söyleyip tehdit edin dicem bu sefer bu amipler kadın öldürüyor. İş çıkışı falan bir arkadaşınızı ayarlayın sizi takip ederken , taciz ederken videoya çeksin elinizde kanıt olsun.
Ay cidden erkek kelimesini duyunca kusasım geliyor artık bu ne ya
Cimere, çalştığı kuruma şikayet et ve elinde deliller olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…