- 22 Temmuz 2020
- 24
- 33
- 38
- Konu Sahibi Sedefsedeff
-
Şikayetçi olursam zaten bunlarıda anlatacağım için büyük ihtimalle soruşturma geçirir?Aaa memur mu? Tamam, o zaman onu kovdurmakla tehdit etsene.
Kurtulabilirsiniz. Yaptığı suç. Yakalanırsa başı derde girer.☺İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
Şikayetçi olursam zaten bunlarıda anlatacağım için büyük ihtimalle soruşturma geçirir?
Tam bir çatlak gerçekten tanıdığım güne lanet ediyorum.Ahahahahah, ihbar süresi mi istiyor, 15 gün önceden bildirmediniz o yüzden yerinize birini bulamadı mı dkfkfkfk, sen de maaşı verme ödeşek deyin fkf deliriyorum.
Adam çatlak değil siz fazla pısıksınız. İsteseniz öttürürsünüz, kaybedecek çok şeyi var.Tam bir çatlak gerçekten tanıdığım güne lanet ediyorum.
İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
En kısa zamanda şikayette bulunacağım inşallah daha çok kudurmaz açıkcası korkuyorumKurtulabilirsiniz. Yaptığı suç. Yakalanırsa başı derde girer.☺
Şikayet kelimesini duyduğu an kaçar zaten, bişey yapmanıza gerek kalmaz. Adınızı bile unutur.En kısa zamanda şikayette bulunacağım inşallah daha çok kudurmaz açıkcası korkuyorum
Bir erkek derken yeni tanıştığım birini kastetmedim. Aile büyüğü gibi diye düşündüm. Birinin başını belaya sokmayı istemem.Bir erkek bulup onun gözünü korkutayım diye adamı harcamayın. Şikâyetçi olun uzaklaştırma aldırın
Kades indirin. Oradan çağırın polisi.Evet takıntılı malesef. Bi erkek bulup gözünü korkutmaya çalışacağım yada şikayetçi olmak kalıyor geriye. Teşekkür ederim
Kendisi polis mi? Eğer polisse sizin bilgilerinizi öyle kafasına göre bakamaz. Suç. Yaptırımı var.Bir erkek derken yeni tanıştığım birini kastetmedim. Aile büyüğü gibi diye düşündüm. Birinin başını belaya sokmayı istemem.
Kendisi polis değil çalısma bakanlığında memurKendisi polis mi? Eğer polisse sizin bilgilerinizi öyle kafasına göre bakamaz. Suç. Yaptırımı var.
Deneyeceğim. Teşekkür ederimBak kades’i indir tekrar yoluna çıktığında bir anda üstünü başını yırt kendini yerlerde yuvarla kades’e bas gelsin polisler iyice bir gözü korksun buna müstahak
8 ay daha bekleme ha şikayet içinEn kısa zamanda şikayette bulunacağım inşallah daha çok kudurmaz açıkcası korkuyorum
Delirmek üzereyim bu hafta gideceğim. Telefon numarasını engellediğim için iş yerimide aramaya başladı8 ay daha bekleme ha şikayet için
Daha annene babana söylememişsin. Aile büyüğünden önce kendi ailen bilmeli. Aile büyüğü dahi olsa yetişkin bir birey olarak önce şikayet edilmeli. Bilgilerinize bakması ayrı suç , size bu sekil davranması apayrı iki suç teskil ediyor.Bir erkek derken yeni tanıştığım birini kastetmedim. Aile büyüğü gibi diye düşündüm. Birinin başını belaya sokmayı istemem.
Al bitane göz yasartıcı yaklastımı pısslaatt yüzüne yüzüne .. smdiye gebertmistm ben sen yne sakinsin helal olsnDelirmek üzereyim bu hafta gideceğim. Telefon numarasını engellediğim için iş yerimide aramaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?