tam bitti bu sefer derken ya arıyor ya mesaj atıyorAmaaannnnn salla gitsin
Hiçbir şeyi etkilemiyor kendisiyle harp okuluna girmeden önce tanışıp okul süresi boyunca yanında oldum iözellikle son 2 senesinde . Son sınıf olana kadar sürekli okul bitince evleniriz konularını açardı son sınıf olduğunda değişiklikler olduğunu anladım ama kabul edemedim başlarda onun sevgisi daha yoğundu sonra benimki ağır basmaya ve fedakarlık yapan tarafın ben olduğumu anladım . Ayrıca yapmış olduğunuz yorum biraz kırıcı ama yinede teşşekkür ederim fikrinizi söylediğiniz için :)Hayatına yeni birini alma tabi. Başkasının varlığını sana söyleyebilme rahatlığı var herifte. Niye kaybetsin ki seni? Sen dur oralarda sıkılınca gelir,sıkılınca gider. Sen dur ama.
Ayrıca deniz subayı olması neyi etkiliyor?Belirtmişsiniz a
Evet çok haklısınız önümde bir süreç var diyip üstesinden geleceğim yorumunuz için teşekkür ederimmDirekt engelleyin gitsin. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Muhtemelen sizi kıskandırmak istemiştir. Sizin sevginizden besleniyordur. Bundan bi kaç sene sonra ben kendime niye bunu yaşatmışım Allahın ergen ruhlusuna üzüldüğüm günlere tüküreyim diyeceksiniz.
Evet farkındayım yedekte tutmaya çalıştığını burada sizlerinde yapmış olduğunuz yorumlardan sonra daha iyi anlıyorum . o detayı da neden verdim bilmiyorum , teşekkür ederimDeniz subayı detayı niye?
Siz başka falan değilsiniz. Yedekte durmanızı istiyor sadece
AhaDeniz subayı detayı niye?
Siz başka falan değilsiniz. Yedekte durmanızı istiyor sadece.
Öncelikle umarım çok mutlu bir evliliğiniz vardır , sadece flört değildi size emek olarak gelmeyebilir ama hissettiğim şeyler flörte indirgenemez 6 yılımı verdim . Ondan önce bir hayatım vardı elbette ama 18 yaşında tanıdım onu ve ilk sevgilimdi , Yorumunuz için teşekkür ederim çocuklarınızla ve eşinizle mutlu bir hayat diliyorum sizeSizinkine benzer bir konu daha var açın okuyun. 5 senelik sevgilisine anam bana kız bulmuş evlenicem deyip çekip gidiyorlar. Ne emeği hangi emek? Flört etmişsiniz bitmiş. 18 senelik evliyim, boyum kadar çocuklarım var. Bırakın da ben diyeyim emek verdim diye. Ben anlamıyorum, bu işe yaramaz adamdan önce bir hayatınız yok muydu, bunla mı var oldunuz?
ben fark edememişimGevşeğin tekiymiş herif.
Bile isteye kırıcı yorum yapmadım. Sadece öz değerinin farkında olmayan hemcinslerime kızıyorum. :) sevgi-bağımlılık-öz değer eksikliği ve altta yatan sebepler çok karıştırılıyor.Hiçbir şeyi etkilemiyor kendisiyle harp okuluna girmeden önce tanışıp okul süresi boyunca yanında oldum iözellikle son 2 senesinde . Son sınıf olana kadar sürekli okul bitince evleniriz konularını açardı son sınıf olduğunda değişiklikler olduğunu anladım ama kabul edemedim başlarda onun sevgisi daha yoğundu sonra benimki ağır basmaya ve fedakarlık yapan tarafın ben olduğumu anladım . Ayrıca yapmış olduğunuz yorum biraz kırıcı ama yinede teşşekkür ederim fikrinizi söylediğiniz için :)
beklediğim yok kendimi ifade edememişim sadece başka insanların düşüncesini merak ettimBile isteye kırıcı yorum yapmadım. Sadece öz değerinin farkında olmayan hemcinslerime kızıyorum. :) sevgi-bağımlılık-öz değer eksikliği ve altta yatan sebepler çok karıştırılıyor.
Sevgiye,anılara saygı duyarım ama sevmenin de ötesinde duruş önemli diye düşünüyorum. Ne kadar sevsem de olmaz kafası yani.
Herif yedekte tutuyor. Bak bekle ben bi etrafa bakiim uymazsa geleceğim diyor.
Siz de bekliyorsunuz. Yapmayın ya...
tamam ben artık başkasıylayım demiş sen zamanıma kıyamıyorum diyorsun ne zamanı kız adam senın yerıne tutup başkasıyla öpüp sevişiyor geziyor sende zaman diyorsun ay saf olmayın ne olur yaKızlar eski erkek arkadaşım bana hayatına birinin girdiğini söyledi ama bunu söylerken senin yerin çok farklı seni unutamam sen farklısın gibi cümleler kullandı . Hiç inanasım gelmiyor ama vermiş olduğum emek ve zamana kıyamıyorum ve hayatıma yeni birini almak yeniden kendimi birine anlatmak çok zor ve zaman kaybı gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?