eski erkek arkadaşım bana hayatında yeni biri olduğunu haber vermek için yazdı

Kiz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yürü git turşu banane senin hayatından bir yere de koyma beni de engelle ulaşamazsın kafasinda ki zekaya bak diycem yok galiba yedekte tutmayi biraz acik sözlülükle yapıyor açık kapi bırakıyor kendince

Ya bir aklını kullanmayı mı denesen? Hayatına yeni bini alan seni sever mi? Yada seven hayatına birini alır mı? Aşk elinizde oyuncak olmuş resmen.

Kırıcı yorum yazmamış olanı dan dan söylemiş. O başkalarıyla takılıp gününü gün edecek siz beni seviyor diye evde onu mu bekleyeceksiniz? Herif sizi ayakta uyutuyor sizde ona inanmayı seçiyorsunuz. Bu durum evlendiğinde de değişmeyecek bu kadın inanıyor elimin altında diyip sürekli yapacak.

Ben olsam ss alır yeni sevgilisine atarım.
Ne tuhaf oldu bu erkekler ya.

inandığımı kim söyledi hanımefendi yaptığınız yorum çok doğru bu arada elinin altında görmesi yani

Ben olsam ss alır yeni sevgilisine atarım.
Ne tuhaf oldu bu erkekler ya.
Kızın kim olduğu hakkında hiçbir bilgim yok tek bildiğim şey kendi memleketinden olduğu ve annesinin istediği bunuda yazdığı mesajda belirtmiş ben zaten hiçbir şekilde konuşmadım sadece mutluluklar dedim .

tamam ben artık başkasıylayım demiş sen zamanıma kıyamıyorum diyorsun ne zamanı kız adam senın yerıne tutup başkasıyla öpüp sevişiyor geziyor sende zaman diyorsun ay saf olmayın ne olur ya
Saflık değil de yeni birini tanıyıp kendimi anlatma cesaretim yok henüz , yorumun için teşekkür ederim :)

Saflık değil de yeni birini tanıyıp kendimi anlatma cesaretim yok henüz , yorumun için teşekkür ederim :)
canım cesaretin olmnayabilir amenna ama sen bile bile lades diyorsun bu ayrı bişey gurur yapman lazım senin kırılman lazı normalde adama carlaman lazım sen ne diyorsun diye

E napim düğünde çeyrek mi istiyosun deseydiniz

Kaydınızı aldık beyefendi teşekkür ederiz diye cevap yazarım

Şuan canın yanıyor üzülüyorsun belki kalbin yaralı,ama acı da çeksen canım dayan geçecek inan ,karşında böyle sünepe bir çocuk var hayatına birini almışken sana yazan ,belli ki sağlıklı ilişki nasıl yürütülür bilmeyen sırtlanlardan

Sen duruşunu her zaman koru ,bırak o ne yapıyorsa yapsın.Güçlen daima güçlen maddi anlamda da kariyer kültür her konuda kendini geliştirmeye devam et.Allah kalbine göre bir yaşam verecek çok güzel günlerin olacak ,böyle adamlara resti çekmekten hiç pişman olma.Bunlarla zaten mutlu evlilik de olmaz.Evliyken de yedekleme yapmaya çalışırlar.

İnanın şu yorum bana o kadar iyi geldi ki teşekkür ederim . Sırtlan demenizden adil yıldırım izlediğinizi düşünüyorum nedense :)

Üzülürsen bu süreçte duvara vur ama ona belli etme .hissettiğin duygular hep aynı kalmayacak.Buna inan.

İnanın şu yorum bana o kadar iyi geldi ki teşekkür ederim . Sırtlan demenizden adil yıldırım izlediğinizi düşünüyorum nedense :)
Eskiden izlerdim ama o adamı sevmiyorum artık basit geliyorlar ilişki koçları ama etrafta böyle erkekler çoğaldı.Zaman ver kendine canım daha güzel ilişkiler hakediyorsun.

Siz ona 6 yılınızı vermişsiniz, haklı olarak aklınız karışıyor. O ise sizi yedekte tutmaya çalışıyor, altı yıl uzun bir süre, beyefendi sıkılmış anlaşılan. Bence bu durumdan ders çıkarıp yolunuza devem etmelisiniz. İyi ki evlenip çocuk yapmadınız. Böyle maymun iştahlı birinin gerçek yüzünü evlenmeden gördüğünüz için şükretmelisiniz.

Taksam geri çevirmez bu arada ama onunla birinin evleneceğini sanmıyorum para için evlenen olursa bilemem . Bende ayrıldıktan sonra fark ettim bazı şeyleri kabullendim yani
Eskide kalmış. Ne yaparsa yapsın umurunuzda olmasın, enerjinizi sizi üzen yoran insanlara harcamayın. Engelleyin muhatap bile olmayın. Size uygun değilmiş,oldaydı eski olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…