Kiz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yürü git turşu banane senin hayatından bir yere de koyma beni de engelle ulaşamazsın kafasinda ki zekaya bak diycem yok galiba yedekte tutmayi biraz acik sözlülükle yapıyor açık kapi bırakıyor kendinceKızlar eski erkek arkadaşım bana hayatına birinin girdiğini söyledi ama bunu söylerken senin yerin çok farklı seni unutamam sen farklısın gibi cümleler kullandı . Hiç inanasım gelmiyor ama vermiş olduğum emek ve zamana kıyamıyorum ve hayatıma yeni birini almak yeniden kendimi birine anlatmak çok zor ve zaman kaybı gibi geliyor
Ya bir aklını kullanmayı mı denesen? Hayatına yeni bini alan seni sever mi? Yada seven hayatına birini alır mı? Aşk elinizde oyuncak olmuş resmen.Kızlar eski erkek arkadaşım bana hayatına birinin girdiğini söyledi ama bunu söylerken senin yerin çok farklı seni unutamam sen farklısın gibi cümleler kullandı . Hiç inanasım gelmiyor ama vermiş olduğum emek ve zamana kıyamıyorum ve hayatıma yeni birini almak yeniden kendimi birine anlatmak çok zor ve zaman kaybı gibi geliyor
Kırıcı yorum yazmamış olanı dan dan söylemiş. O başkalarıyla takılıp gününü gün edecek siz beni seviyor diye evde onu mu bekleyeceksiniz? Herif sizi ayakta uyutuyor sizde ona inanmayı seçiyorsunuz. Bu durum evlendiğinde de değişmeyecek bu kadın inanıyor elimin altında diyip sürekli yapacak.Hiçbir şeyi etkilemiyor kendisiyle harp okuluna girmeden önce tanışıp okul süresi boyunca yanında oldum iözellikle son 2 senesinde . Son sınıf olana kadar sürekli okul bitince evleniriz konularını açardı son sınıf olduğunda değişiklikler olduğunu anladım ama kabul edemedim başlarda onun sevgisi daha yoğundu sonra benimki ağır basmaya ve fedakarlık yapan tarafın ben olduğumu anladım . Ayrıca yapmış olduğunuz yorum biraz kırıcı ama yinede teşşekkür ederim fikrinizi söylediğiniz için :)
Kızlar eski erkek arkadaşım bana hayatına birinin girdiğini söyledi ama bunu söylerken senin yerin çok farklı seni unutamam sen farklısın gibi cümleler kullandı . Hiç inanasım gelmiyor ama vermiş olduğum emek ve zamana kıyamıyorum ve hayatıma yeni birini almak yeniden kendimi birine anlatmak çok zor ve zaman kaybı gibi geliyor
inandığımı kim söyledi hanımefendi yaptığınız yorum çok doğru bu arada elinin altında görmesi yaniKırıcı yorum yazmamış olanı dan dan söylemiş. O başkalarıyla takılıp gününü gün edecek siz beni seviyor diye evde onu mu bekleyeceksiniz? Herif sizi ayakta uyutuyor sizde ona inanmayı seçiyorsunuz. Bu durum evlendiğinde de değişmeyecek bu kadın inanıyor elimin altında diyip sürekli yapacak.
Kızın kim olduğu hakkında hiçbir bilgim yok tek bildiğim şey kendi memleketinden olduğu ve annesinin istediği bunuda yazdığı mesajda belirtmiş ben zaten hiçbir şekilde konuşmadım sadece mutluluklar dedim .Ben olsam ss alır yeni sevgilisine atarım.
Ne tuhaf oldu bu erkekler ya.
Saflık değil de yeni birini tanıyıp kendimi anlatma cesaretim yok henüz , yorumun için teşekkür ederim :)tamam ben artık başkasıylayım demiş sen zamanıma kıyamıyorum diyorsun ne zamanı kız adam senın yerıne tutup başkasıyla öpüp sevişiyor geziyor sende zaman diyorsun ay saf olmayın ne olur ya
canım cesaretin olmnayabilir amenna ama sen bile bile lades diyorsun bu ayrı bişey gurur yapman lazım senin kırılman lazı normalde adama carlaman lazım sen ne diyorsun diyeSaflık değil de yeni birini tanıyıp kendimi anlatma cesaretim yok henüz , yorumun için teşekkür ederim :)
E napim düğünde çeyrek mi istiyosun deseydinizKızlar eski erkek arkadaşım bana hayatına birinin girdiğini söyledi ama bunu söylerken senin yerin çok farklı seni unutamam sen farklısın gibi cümleler kullandı . Hiç inanasım gelmiyor ama vermiş olduğum emek ve zamana kıyamıyorum ve hayatıma yeni birini almak yeniden kendimi birine anlatmak çok zor ve zaman kaybı gibi geliyor
Kaydınızı aldık beyefendi teşekkür ederiz diye cevap yazarımKızlar eski erkek arkadaşım bana hayatına birinin girdiğini söyledi ama bunu söylerken senin yerin çok farklı seni unutamam sen farklısın gibi cümleler kullandı . Hiç inanasım gelmiyor ama vermiş olduğum emek ve zamana kıyamıyorum ve hayatıma yeni birini almak yeniden kendimi birine anlatmak çok zor ve zaman kaybı gibi geliyor
Taksam geri çevirmez bu arada ama onunla birinin evleneceğini sanmıyorum para için evlenen olursa bilemem . Bende ayrıldıktan sonra fark ettim bazı şeyleri kabullendim yaniE napim düğünde çeyrek mi istiyosun deseydiniz
O zaman zamana falan acımayın hayatınıza birini alın.inandığımı kim söyledi hanımefendi yaptığınız yorum çok doğru bu arada elinin altında görmesi yani
Haklısınız , teşekkür ederim :)O zaman zamana falan acımayın hayatınıza birini alın.
İnanın şu yorum bana o kadar iyi geldi ki teşekkür ederim . Sırtlan demenizden adil yıldırım izlediğinizi düşünüyorum nedense :)Şuan canın yanıyor üzülüyorsun belki kalbin yaralı,ama acı da çeksen canım dayan geçecek inan ,karşında böyle sünepe bir çocuk var hayatına birini almışken sana yazan ,belli ki sağlıklı ilişki nasıl yürütülür bilmeyen sırtlanlardan
Sen duruşunu her zaman koru ,bırak o ne yapıyorsa yapsın.Güçlen daima güçlen maddi anlamda da kariyer kültür her konuda kendini geliştirmeye devam et.Allah kalbine göre bir yaşam verecekçok güzel günlerin olacak ,böyle adamlara resti çekmekten hiç pişman olma.Bunlarla zaten mutlu evlilik de olmaz.Evliyken de yedekleme yapmaya çalışırlar.
Eskiden izlerdim ama o adamı sevmiyorum artık basit geliyorlar ilişki koçlarıİnanın şu yorum bana o kadar iyi geldi ki teşekkür ederim . Sırtlan demenizden adil yıldırım izlediğinizi düşünüyorum nedense :)
Eskide kalmış. Ne yaparsa yapsın umurunuzda olmasın, enerjinizi sizi üzen yoran insanlara harcamayın. Engelleyin muhatap bile olmayın. Size uygun değilmiş,oldaydı eski olmazdı.Taksam geri çevirmez bu arada ama onunla birinin evleneceğini sanmıyorum para için evlenen olursa bilemem . Bende ayrıldıktan sonra fark ettim bazı şeyleri kabullendim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?