Arkadaşımın dediğine de katılıyorum ,şahsen ben böyle ilişkisi olan insanların evlenince düzgün bir kişiliğe bürüneceğine dair inancım yok.Adam olan sevgililikte de böyle şeyler yapmaz.Siz ona 6 yılınızı vermişsiniz, haklı olarak aklınız karışıyor. O ise sizi yedekte tutmaya çalışıyor, altı yıl uzun bir süre, beyefendi sıkılmış anlaşılan. Bence bu durumdan ders çıkarıp yolunuza devem etmelisiniz. İyi ki evlenip çocuk yapmadınız. Böyle maymun iştahlı birinin gerçek yüzünü evlenmeden gördüğünüz için şükretmelisiniz.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim , iyi ki ...Siz ona 6 yılınızı vermişsiniz, haklı olarak aklınız karışıyor. O ise sizi yedekte tutmaya çalışıyor, altı yıl uzun bir süre, beyefendi sıkılmış anlaşılan. Bence bu durumdan ders çıkarıp yolunuza devem etmelisiniz. İyi ki evlenip çocuk yapmadınız. Böyle maymun iştahlı birinin gerçek yüzünü evlenmeden gördüğünüz için şükretmelisiniz.
Saflık değil de yeni birini tanıyıp kendimi anlatma cesaretim yok henüz , yorumun için teşekkür ederim :)
Ne draması ndjhfjjhKendinizi anlatmakta ne var ikide bir bunu demişsiniz. Bu kadar drama olmayin ya yeni birini tanima heyecani ve hakkinda bir sey bilmemenin getirdigi karsilikli merakla ilerleyen saatlerce sohbet gayet güzel bir sey.
Yani her şeye de amma üşeniyorsunuz sanki 60 yaşindasiniz bu ne enerjisizlik, sıkıcılık bu yaşta...
Boş yorum ama sağolyeni biri yeni bakış açıları demek. sen konfor alanında gayet mutlusun galiba sana saygı duymayan, seni sevmeyen birinin seni arada yoklaması kendini tatmin etcek bi kusura bakma ama "en.yi" nin köşede durduğunu bildirmek işine geliyor gibi duruyor. boş ver sen bu kafayla kimseyle tanışıp zaten gel dese dönecek olan ayran gönlünle kimseyi oyalama...
Kusura bakma ama haklıBoş yorum ama sağol
Ayran gönüllüsü gibi kelimeler hoşuma gitmedi yoksa içinde bulunduğum durumdan ötürü değillkonu sahibi istiyor ki biz ona nolcak o kadar emek vermişsin git başkalarıyla olan herifle yat geri barış falan dememizi istiyor, gerçekler acıttı galiba beğenmedim veriyor hoşuna gitmeyen mesajlara, ya da agresif cevaplar... hoşuna gitmiyorsa haklıyızdır bacım acınası durumdasın
Olabilir saygı duyuyorum zaten haksız demiyorum ben sadece şahsıma ayran gönüllü demiş o biraz sıktı canımıKusura bakma ama haklı
AyHaklısınız , teşekkür ederim :)
Görün görün beni ne Deniz subayları istedi detayıDeniz subayı detayı niye?
Siz başka falan değilsiniz. Yedekte durmanızı istiyor sadece.
Yok estağfurullah o değildi amacım sadece gereksiz detay vermişimGörün görün beni ne Deniz subayları istedi detayı
Şaka yapıyorumYok estağfurullah o değildi amacım sadece gereksiz detay vermişim
Şaka yapıyorum
Bu yazdığımı gördün mü burada tecrübeler konuşuyor. Sakın hayatına alma bu herifi.Meali: Bak bana yazma hayatımda biri var. Fakat bir gün olur da sıkılırsam ben sana yazarım buralarda dur.
Banada ders oldu , zaten hayatımda yeri yok başkalarına iyi gelebilir benden uzak olsun daBu yazdığımı gördün mü burada tecrübeler konuşuyor. Sakın hayatına alma bu herifi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?