eski erkek arkadaşım bana hayatında yeni biri olduğunu haber vermek için yazdı

Arkadaşımın dediğine de katılıyorum ,şahsen ben böyle ilişkisi olan insanların evlenince düzgün bir kişiliğe bürüneceğine dair inancım yok.Adam olan sevgililikte de böyle şeyler yapmaz.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim , iyi ki ...

yeni biri yeni bakış açıları demek. sen konfor alanında gayet mutlusun galiba sana saygı duymayan, seni sevmeyen birinin seni arada yoklaması kendini tatmin etcek bi kusura bakma ama "en.yi" nin köşede durduğunu bildirmek işine geliyor gibi duruyor. boş ver sen bu kafayla kimseyle tanışıp zaten gel dese dönecek olan ayran gönlünle kimseyi oyalama...

Saflık değil de yeni birini tanıyıp kendimi anlatma cesaretim yok henüz , yorumun için teşekkür ederim :)

Kendinizi anlatmakta ne var ikide bir bunu demişsiniz. Bu kadar drama olmayin ya yeni birini tanima heyecani ve hakkinda bir sey bilmemenin getirdigi karsilikli merakla ilerleyen saatlerce sohbet gayet güzel bir sey.
Yani her şeye de amma üşeniyorsunuz sanki 60 yaşindasiniz bu ne enerjisizlik, sıkıcılık bu yaşta...

Ne draması ndjhfjjh

Boş yorum ama sağol

"senin adına çok sevindim kızcağız adına çok üzüldüm hayırlısı olsun" :) deseydiniz

konu sahibi istiyor ki biz ona nolcak o kadar emek vermişsin git başkalarıyla olan herifle yat geri barış falan dememizi istiyor, gerçekler acıttı galiba beğenmedim veriyor hoşuna gitmeyen mesajlara, ya da agresif cevaplar... hoşuna gitmiyorsa haklıyızdır bacım acınası durumdasın

Ayran gönüllüsü gibi kelimeler hoşuma gitmedi yoksa içinde bulunduğum durumdan ötürü değill

Meali: Bak bana yazma hayatımda biri var. Fakat bir gün olur da sıkılırsam ben sana yazarım buralarda dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…