eski erkek arkadaşım beni neden silmedi?

SACAKLIKIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
8
0
36
Ankara
sevgilimden ayrıldım .tartışarak 3 ay oldu.ve msn den beni silmemiş.acaba neden silmedi.ben msn giriş yaptıgımda oda online oluyor.
içimdeki bir ses beni takip ettigini yada bir şey der bir laf atar diye bekledigini unutamadıgını söylüyor yada başka bir sebibi var.sizce ne yapmaya çalışıyor.kafamçokkarıştı

aynen hala bi umudu var karşı tarafı sil gitsin sen yap onun yapamadığını sevse arar sorardı niye öyle bekliyo:umursamaz:

ben silmedim o silmeyince yada benim silmem ona bir ders olurmu acaba
silmeme sebebim ise halen unutamadım bir gün özürdilermi yada aramassa bile msn bir laf atarmı diye arıyamaz çünkü hatalı
ha özürdilemsede yada bir laf atsada aramız düzelirmi hayır
sadece onun bir laf atması sanki beni biraz rahatlıcak en azından yaptıgı haksızlıgı anlıyacak gibi geliyor

Yapmayın Allah aşkına ya!

Ayrılmışsınız hala neyi neden hangi hakla sorguluyorsunuz ki..

Silmediyse silmemiştir ilgilenmeyin canım o kadar..

O silmiyorsa silmiyor siz silmeliydiniz zaten.

güzel soru alkisalkisalkis

illa bir sebebi olması gerekmez bence.
"silmek" bir tepkidir.
öyle bir tepki vermeye değer bulmuyordur belki.

hemen silecek biridir.tepkisinide böyle verirdi.silmedi deger vermedigi birini silerdi.onu iyi tanıyorum bunu yapmadı.zaten kafamı allak bullak edende bu

Yapmayın Allah aşkına ya!

Ayrılmışsınız hala neyi neden hangi hakla sorguluyorsunuz ki..

Silmediyse silmemiştir ilgilenmeyin canım o kadar..

O silmiyorsa silmiyor siz silmeliydiniz zaten.

dogru şu var ayrılık hiçte kolay degil yaşanmışlıkları unutmakta
silmek istedim defalarca ama olmadı yapamadım.
malesef.benim düşündügüm kadar onunda düşündügünü sanmıyorum yinede unutmadıgını hissede biliyorum nedense belki kendimce bir sezi öyle hissediyorum

ben silmedim o silmeyince yada benim silmem ona bir ders olurmu acaba
silmeme sebebim ise halen unutamadım bir gün özürdilermi yada aramassa bile msn bir laf atarmı diye arıyamaz çünkü hatalı
ha özürdilemsede yada bir laf atsada aramız düzelirmi hayır
sadece onun bir laf atması sanki beni biraz rahatlıcak en azından yaptıgı haksızlıgı anlıyacak gibi geliyor

kendini kandırıyorsun
hala bir beklenti içindesin ve özür dileyecek olsa
hemen affedecek durumdasın
sen silmediğin sürece de o beklentin devam edecek

dogru şu var ayrılık hiçte kolay degil yaşanmışlıkları unutmakta
silmek istedim defalarca ama olmadı yapamadım.
malesef.benim düşündügüm kadar onunda düşündügünü sanmıyorum yinede unutmadıgını hissede biliyorum nedense belki kendimce bir sezi öyle hissediyorum

Demek hislerinizde yanılıyorsunuz.

3 ay olmuş hisleriniz doğru çıksaydı çoktaaan gelirdi değil mi ..

Siz kaç yıldır beraberdiniz.:delphin:

sen sil gitsiin biten bitmiş zaten daha da olmaz diyosun beklentin ne ki o zaman.. onun silememesinin bi çok nedeni olabilir.. unutmuştur lazım olursa diye düşünüyodur belki dediğin gibidir bunun bi önemi yok ki..

kendini kandırıyorsun
hala bir beklenti içindesin ve özür dileyecek olsa
hemen affedecek durumdasın
sen silmediğin sürece de o beklentin devam edecek

af etmiyecegim dogru olan şey evet birşey demesini bekliyorum buda beni kötü ediyor.
belki benim bekledigimi biliyor oynuyor yada bir laf edicek cesaret bulamıyor.hangisi anlamdım.

3 ay olmuş ayrılalı orayı kaçırmışım ben..
3 ayda unutamasa msnden silmemekten fazlasını yapardı
boşuna hayal kurma bence elbet bi gün lazım olur diyerekten silmemiş olma olasığı yüksek

seviyo o yüzden

senden kalan yadigar msn adresini silmeye kıyamıyor :icecream:

silmeye kıyamıyor derken dalga anlamında bir yorum yoksa ciddimi
anlamdım
gerçekten kötü hissediyorum kendimi.sizlerle paylaşıyorum sebeb acaba ne oldu diye.o kadar
eger yanlış anladımsada özürdilerim.

biz 9 aydır birlikteydik ben 20 oda 26 yaşında
dedigim gibi tartışarak ayrıldık evet unutamasaydı arar yada başka bir yol bulur ulaşırdı.haklısınız ama aramaz.bende aramıyacagı halde neden msn den silmedi diye kafa yoruyorum
ben zaten herşeyi duyacagım için buraya konu açtım olumlu olumsuz.
ufak bir akıl yada yardım.
samimi sonuçta hem cinsiz ve belkide sizlerin başına gelmiştir diye yada ben saglıklı düşünemiyor olabilirim o yüzden sizlere danışmak istedim o kadar.

Back
X