eski erkek arkadaşım beni neden silmedi?

Hassassınız belli ki o nedenle her şeye anlam yüklüyorsunuz...
Kızdığını, umursamadığını siler demişsiniz ama umursadığı insanla da konuşmalı kişi, yoksa süs çiçeği gibi kenarda durmanızın bir anlamı yok... Belki siz haklısınız ama araya zaman girdikten sonra hele de iletişim şansı varken bunu kullanmayıp çocuk gibi ayak direten kişi pek de mantıklı düşünmüyordur. Sizinle beraber çevrimiçi olup başkalarıyla görüşüyor, bir yandan da "bakalım bir şey diyecek mi?" diye bekliyor olabilir. Lakin bu beklenti size duyduğu derin hürmetten olsa şimdiye kadar o "ses vermeliydi" muhtemelen "dayanamadı, nasıl da konuştu" diyerek zafer kazanacak kendince. Hani siz de diyorsunuz ya "affetmeyeceğim ama en azından bir şeyler söylese hatasını anladığını düşünürdüm." diye, çocukça bir ego savaşı... şakkıdı
Size zor geleceğini bildiğim için "O silmiyor, o zaman siz silin." de demeyeceğim. Fakat vaktiyle benim de bir iş arkadaşım msnden silmişti beni. Ben buna ne anlam yükledim ne de bunu dikkate aldım, silmeye gerek görmedim, bir zaman sonra ekledi, tekrar görüştük vs. O beni sildiğinde ya da uzun zaman görüşmedik diye ben onu sildim mi, hayır? Buna kafa yordum mu, hayır? Özellikle silmeyeyim diye çaba sarf ettim mi, yine hayır zira canciğer bir arkadaşım değildi, ona rağmen silmedim, listemde kaldı... Demem o ki bu tip durumlara takılmamak lazım, insan ilişkileri ve karakter özellikleri teknolojik bağlarla çözülemeyecek kadar karmaşıktır. :delphin:

Danışmak istemenizi anlıyorum daha doğrusu anlamaya çalışıyorum.

Bariz ki siz severek ayrılmışsınız.Onun da hala sevdiğini sanıyorsunuz silmediği için.

Bunu düşüne düşüne içinizdeki ümidi büyütüyor kendinize zarar veriyorsunuz farkında değilsiniz.

Silmemesi sizi unuttuğu anlamına gelmez ki.Unutmasaydı 3 aylık süreçte illaki arar sorardı nadiren de olsa merak ederdi birşey yapardı değil mi ?

Duymak istediklerinizi biliyorum ama malesef size onlardan söylememe imkan yok.

Ayrılalı 3 ay olmuş.

Hem 9 ay kadar kısa bir zamandır berabermişsiniz.Kaç sene çıkıp da evlilikten dönüp ayrılanlar var onlar napsın arkadaşım.

Unutmanız yolunuza kaldığınız yerden devam etmeniz yararınıza olacaktır.

biz 9 aydır birlikteydik ben 20 oda 26 yaşında
dedigim gibi tartışarak ayrıldık evet unutamasaydı arar yada başka bir yol bulur ulaşırdı.haklısınız ama aramaz.bende aramıyacagı halde neden msn den silmedi diye kafa yoruyorum
ben zaten herşeyi duyacagım için buraya konu açtım olumlu olumsuz.
ufak bir akıl yada yardım.
samimi sonuçta hem cinsiz ve belkide sizlerin başına gelmiştir diye yada ben saglıklı düşünemiyor olabilirim o yüzden sizlere danışmak istedim o kadar.

tamam sana da cevap verildi 3 aydır başka şekilde seni unutmadığını fln belli ederdi zaten msnden silmemesinin nedeni farklıdır ya canı isterse konuşmak için ya silmeye bile tenüzzül etmediği için ya da çok kibar ayrıldık ama o beni silsin kız sonuçta ayıp olmasın diye düşündüğü için.. unutamadığına fln yorma bu durumu..

msn yada face sanal işler.. seven insan arar sorar... sevgi emek ister mücadele ister neden silmiyor diyo düşünme sil bakalım ne tepki verecek..
oda seni siler belki silemz.. tamamen umursama.... hatasına anlayacak geri dönecek diye bekleme hayal kırıklığına uğrarsın... o yüzden seni seven insan seni arar bulur...
bu iş böyle... msn silemez çok kişi vardır..vakit kaybıdır ark. eksilmesin diye tutuyordur..

çok üşengeçtir,

sevgili koleksiyonu yapıyordur,

belki boşlukta kalırsam bir selamıma bakar diyordur,

yada artık sende öylesine birisindir onun için...

Sevgi yada aşk farklı şeylerdir...

msn den silmiş silmemiş... o kadar önemli değil yani..

unutmak istersen sileceksin...

yok sende onun gibisen kalacak hem msn de hem face de bakarsın lazım olur :hulya::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
aslında biz de sana yardım etmeye çalışıyoruz.
yaşın küçük belli
hala bir umutla bekliyorsun ama bu sana zaman kaybından başka bir şey vermeyecek.
küçük bir ayrıntıya takılıp kapanmaya başlayan yaranı yeniden kanatıyorsun.
özür dileyecek olsaydı şimdiye kadar dilerdi.
dönecek olsa bu kadar baklemezdi.
gereksiz anlamlar yükleyip üzme kendini.
senin için en iyisi nedenini niçinin bırakıp unutmaya çalışmak.
zor olduğunu biliyorum ama zamanla etkisini yitirecek zaten.

peki teşekkür ederim herkese unutmak istiyorum çok zor olsada bazen yaptıkları aklıma geliyor nefret ediyorum.
o nefretlede kalsın istiyorum ama olmuyor zamanla geçicek biliyorum
hassas bir dönemdeyim belki ondan.
tek bildigim onun silebilecek biri oldugu ve silmedigi.belki böyle yaparak benim daha çok acı çekmeme sebeb oluyor.
kendince ben laf atarım diye ego beklentisi yapıyor yada ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.
silmenin en dogrusu oldugunu biliyorum.
hemde engelleyip silemenin bunu yapamadım ama yapıcam.
belki çoktan sevgili bile buldu erkek işte

peki teşekkür ederim herkese unutmak istiyorum çok zor olsada bazen yaptıkları aklıma geliyor nefret ediyorum.
o nefretlede kalsın istiyorum ama olmuyor zamanla geçicek biliyorum
hassas bir dönemdeyim belki ondan.
tek bildigim onun silebilecek biri oldugu ve silmedigi.belki böyle yaparak benim daha çok acı çekmeme sebeb oluyor.
kendince ben laf atarım diye ego beklentisi yapıyor yada ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.
silmenin en dogrusu oldugunu biliyorum.
hemde engelleyip silemenin bunu yapamadım ama yapıcam.
belki çoktan sevgili bile buldu erkek işte

seni anlıyorum bu yazdıkların tamamen doğru olan işte unutmak zor ama unutuluyor hiç merak etme farkındasın da zaten buna konsantre ol başaracaksın eminim böle şeylere de hiç takılma sil gitsin asla kendinden ödün verme..

arkadaşım hassas olman normal.ama şu var.9 aylık bir ilişkiniz olmuş..kimine göre kısa zaman kimine göre degil ayrılıkta olmuşta.
bizler bu ilişki nasıldı neler yaşandı neler oldu bitti bilemeyiz.dimi.bilmeigimiz içinde kesin öyledir böyledir deyip yorumlar yapmak dogru degil.
aranızdaki sevginin aşkın duyguların gücünü bilemeyiz.diyosun ki hissediyorum bu hisler yaşadıgınız şeylerden olabilir onu tanıdıgınızdan olabilir.belkide haklısınızdır.
tartışarak ayrıldık diyorsun bu tartışmanın sebebi neydi mesela.bilemeyiz sen çok detaylı yazmamışın.yazma senin tercihin.
ama sevgilinide belki tartıştıktan sonra pişman oldu gurur yapıyor...msnden silmiyor.lafta atmıyor.belki senden bir laf bekliyor.belki kendini haklı görüyor yada dedigin gibi unutamıyorda olabilir yada böyle yaparak sana acıda yaşatıyor olabilir.
sende zaten bir bekleyiş içerisindesin.
ilişkiler farklı farklı yaşanır.kişiler farklı oldugu için 3 ay olmuş.3 ay her dakka msn acık olmayacagı için karşılaşıncada laf atmıyordur.
diyorsunki tel açamaz belki açıcak tepkinden çekiniyor laf atıcak tepkinden çekiniyor gurur yapıyor.yada herşey olabilir.
yada sırf msn silmiyerek kendince intikam alıyor.
silmiyorum lafta atmıyorum telefonlada aramıyorum.
bak başkalarıyla konuşuyorum.sen orda bekle durda diyebilir.
bence silemiyorsan sevgilini uzun zaman girme msn seni online görmeyince merak edip belki arar.ha aramazsada yapacak bir şey yok sil gitsin.

Back
X