eski erkek arkadasım dogum günümde msj attı

pnr241

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
120
0
0
İzmir
kızlar bana büyük acılar cektiren erkek arkadasım ayrıldgm.bana dogum günü msjı göndermis mesaj şu:mesaj atıp atmama konusunda cok düsündüm yine pskolojn bozulur kalbin sıkısır diye ama atmamak daha garip geldi dogum günün kutlu olsun..bende sewindim salak gbi ne anlamlar cıkardm.sizce ne anlama geliyo?

boşversene, hiç bişi yazma. seni düşündüğünü gösterir, seni özlediğini yada sevdiğini gösterir bi cümle yokki bu mesajda, cevap yazarsın o da bişi yazar derken yeni baştan üzülürsün.
boşver gitsin, ne yaşandıysa yaşandı. bitmiş sonuçta. ona cevap bile yazmaman daha iyi olur, unutmuş beni der.

Çok anlam arama bence yokluyor da olabilir hala seviyor mu diye

ayni sey banada olmustu tatlm sen ona sevdigini ne kadar belli edersen o kadar cok üzer seni dikkat et bnce eger sana karsi bisey yoksa onda sende duygularni belli etme...ben 5sene ugrastm öyle sonra hic takmiyo gbi dawrandm ne demisler kacan kovalanır... aynende öyle oldu ilgilenmeyi braktm sürekli msj atar oldu :)

Ah o kalp sıkışmalarını bilmez miyim...
Eğer artık unutmaya başladıysan ve onsuz da yapabiliyorum işte diyosan hiç arkana bakma artık.
Ben çok yaptım o hatayı yapmasam iyiydi ama keşke demiyorum.
İyisiyle kötüsüyle herşey bir tecrübe

Bence seni deniyor gibi geldi hala beni seviyormu diye cevap vermemen daha iyi olur gibi.

cevap verme derim çünkü konu konuyu acar en sonundada biz niye ayrıldık ne aptalmışıza gelir hooopp bi kaç güzel cümle sıkıştırır en zayıf noktandan vurur bi bakmıssınki birliktesiniz yine

Son düzenleme:
Bu arada bu çocuk nasıl da kendini beğenmiş.
Psikolojin bozulur, kalbin sıkışır diye düşündüğünü açıkça ifade etmiş bi de.
Bu ne demek oluyor... Bu kız beni unutamadı, bana aşık, mesajımla onu darmadağın edicem, kahretsin. :S
Tabi bunu egoları şişe şişe yapıyor. Kim olsa egoları kabarır ama böyle de pişkin olunmaz ki.

Hiçbir şey yazmaman gerekiyordu. Ona istediği cevabı vermiş oldun mutluluğunu ifade ederek. Bu kadar çabuk inmemeli yelkenler suya.

vay anasını milleetin ayrıldığı sevvgilisi doğum gününü kutlar benim kendi sevgilim bi msj dahi atmaz vay vay vay

Bende böyle düşünüyorum ama konu sahibi çoktan cevap yazmış bile bende olsam yazmazdım acaba hala seviyomu beni düşünüyomu benim için üzülüyomu diye egosunu tatmin ediyor sanırım

Sonuna kadar katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…