Mutlu oldum diye msj attm.o da sewindm yazms sadeceEğer aklının bir ucunda keşke mesaj yazsaydım kalacaksa cevap yaz bence.
kızlar bana büyük acılar cektiren erkek arkadasım ayrıldgm.bana dogum günü msjı göndermis mesaj şu:mesaj atıp atmama konusunda cok düsündüm yine pskolojn bozulur kalbin sıkısır diye ama atmamak daha garip geldi dogum günün kutlu olsun..bende sewindim salak gbi ne anlamlar cıkardm.sizce ne anlama geliyo?
boşversene, hiç bişi yazma. seni düşündüğünü gösterir, seni özlediğini yada sevdiğini gösterir bi cümle yokki bu mesajda, cevap yazarsın o da bişi yazar derken yeni baştan üzülürsün.
boşver gitsin, ne yaşandıysa yaşandı. bitmiş sonuçta. ona cevap bile yazmaman daha iyi olur, unutmuş beni der.
Bu arada bu çocuk nasıl da kendini beğenmiş.
Psikolojin bozulur, kalbin sıkışır diye düşündüğünü açıkça ifade etmiş bi de.
Bu ne demek oluyor... Bu kız beni unutamadı, bana aşık, mesajımla onu darmadağın edicem, kahretsin.:S
Tabi bunu egoları şişe şişe yapıyor. Kim olsa egoları kabarır ama böyle de pişkin olunmaz ki.
Hiçbir şey yazmaman gerekiyordu. Ona istediği cevabı vermiş oldun mutluluğunu ifade ederek. Bu kadar çabuk inmemeli yelkenler suya.
Keşke sadece teşekkür ederim yazıp yollasaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?