eski erkek arkadaşım evli olduğu halde peşimi bırakmıyor

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
kızlar yardım edin bana eski erkek arkadaşım ne yaptıysam peşimi bırakmıyor düşmüyor yakamdan sürekli taciz ediyor beni sürekli tehdit napcam bilmiyorum ailesine defalarca anlattım ama anlamadı kendi ailemde uyardı ama bırakmıyor

Evli adam...Ne yapıyor ki ne kadar tehdit edebilir ki!! :26: eşine söylersin,polise..

eski erkek arkadaşınızla o evlenmeden önce beraberdiniz herhalde... evlenmesine rağmen neden sizi unutamadı ki? arkadaşların da dediği gibi eşine söylemekle korkutsanız olmaz mı?

Harem mi kuracakmış.
Deli mi ne

Polise,savcılığa git arkadaşım ver şikayet dilekçeni.Tehdit ettiğini felanda belirt

Ya ben anlamıyorum bu erkekleri...
Adam evli, daha ne istiyor yani amacı ne?

Polise git.. eşiyle konuş..
Çözüm çok

kızlar bekarken ilişkimiz vardı tabi evlendikten sonra yollarımız ayrıldı ama ne yaptıysam düşmüyor yakamdan polise gideceğim git diyor tam bi manyk aileme kaçıncı söyleyişim onlarda bıktı artık karısı doğurcak hala peşimde evi arıyor sürekli evlerimizde yakın sokağa çıkamaz oldum çok tuhaf biri nasıl kurtulcam bilmiyorum çok çaresizim benden soğumas için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor onun yüzünden hayatımı yaşayamaz oldum

zaten evlendiği kız cahil biri buna diyormuşki ben senin köpeğinim aldatsan bırakmam seni diyormuş ben onla zorla evlendim diyor ailem istediği için diyorseni istiyorum diyr bana bi nevi kuma ol diyor bana kızlar ne şiş yansın ne kebap misali ondandan boşanmıycak çnkü eski erkek arkadaşım doğulu bizde boşanma olmaz diyor bende çocukda mı zorla oldu hiç mi hamile karını düşünmüyorsun hala peşimdesin diyorum mutsuzum diyorum benim hayatımda başkası var dediğimde ben mutluyum dio psikolojik sorunları var sanırım oğlum olcak gibisinden laflar söylüyor sanki tek doğurganlık onun karısında var gibi elbet bende kurcam yuvamı özet olarak sürekli rahatsız ediyor beni kızlar amacı beni mutsuz etmek sözleri ile etkilemek

ne zaman hayatıma biri girse anından çıkıyor hayatımdan gidip kötülüyormu napıyor bilmiyorum dedim ya hayatımı yaşayamaz oldum diye kızlar hayatım zindan oldu

eşine söyleyemem kızlar çnkü eski erkek arkadaşım çok tuhaf biri söylersem temelli bırakmaz zatn eşi buna kul köle daha 18 ine girmemiş bi kız uğruna ölüyor hani napcam bilmiyorummm eşine söylemem tesir etmiycek yani benim cep numaramı bilmyr evi arıyor istemiyorum diorum arıyor 1 ay aramasa 2 ay snra yine ariyor sanırım kurtulamıycm

polise şikayet etsen bile, polisin yapacağı bir şey yok. sen direkt savcılığa git ve şikayette bulun, meydanı boş zannetiyor! bu nasıl bir zihniyet anlamadım! evlerinizin yakın olması kötü olmuş, yalnız çıkmamaya çalış benim de peşimde böyle bir manyak var, benimkisi de nişanlı..affedersin hiçbir b..k yapamaz böyleleri sen sessizlerden kork..ama dediğim git gözünü korkut, evli olması avantaj sağlıyor sana..karşı tarafın ailesi bu durumu öğrenirse o şerefsiz bu durumdan rahatsızlık duyar bu yüzden bir şey yapacağını sanmıyorum. ne zamandan beri peşini bırakmıyor?

Son düzenleme:
annesi falan biliyor evliyim ama onu getircem diyormuş malum doğulular kuma alır ya valla yazarken bile utanıyorum kızlar böle bi teklfi etmeye nasıl cüret ediyorsa bana yani 2.kadın ol diyor bende sen 2.erkek olurmuydun dedim erkekle kadın farklı diyor.artık dahada rahatsız ederse son çare annesine gitcem babası yok zaten başka çarem yok eşine gitsem umrunda değil zaten dah beter olcak durum.inanırmısınz benden soğuması için etmedğim dua kalmadı hatta üzerimde taşıyorum bazı duları.evden çıkarken hep ayetel kürsü okuyorum karşıma çıkmasın diye çok üzgünü günlerim böyle stresli geçiyor

temmuzda evlendi temmuzdan peri peşimde işte kızlar naptıysam düşmedi yakamdan.artık aileme diyemez oldum geçmiştede döle rahatsız ediyordu ailem abisine gitti dedi ama fayda etmedi daha beter çullndı üstüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…